KORG OT-120 Profesionalus Orkestro Imtuvas Chromatines Imtuvas Bass/Saksofonas/ Smuikas/ Fleita Derintuvas Universalus Imtuvas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€54.22

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Melodija pučiamųjų ir styginių instrumentų "flash" su nauja OT-120, adatos, tipo matuoklis su įvairiomis ir universalus funkcionalumas!

Vertikalus dizainas ir puikus matomumas

OT-120 yra chromatines imtuvas skirtas orkestrui, pakuotė, aukštos kokybės ir sudėtingą funkciją vertikali konstrukcija, kad būtų lengva laikyti ir valdyti. It features dual-ekranas, lengva pamatyti, adatos tipas rodiklis ir apšvietimu LCD ekranas, kuris rodo akumuliatoriaus įkrovos lygį, garso išvesties lygio, kalibravimo, raktas ir atminkite, pavadinimas. Papildoma dizaino bruožai yra didelis ciferblatas, kuri leidžia lengvai pasirinkti norimą režimą, pirštu-draugiškas mygtukai ir pritvirtinamų stendas, kuris leidžia vieneto stovėti pats. Sudėtingas sidabro aliuminio skydelis prisideda prie jos aptakus, naują išvaizdą.

Tiksliai sureguliuoti orkestro instrumentai per platus asortimentas

Kadangi mes sukūrė pirmąją pasaulyje metro-tipo imtuvas 1975 m., tikslumą, Korg imtuvus, padarė juos pasirinkimas menininkų visų muzikos stilių. Su savo platų tęsiasi nuo A0 iki C8, OT-120 leidžia jums greitai dera bet kokio tipo žalvario juostos arba orkestro priemonės – vėjo, eilutės arba klaviatūra. OT-120 taip pat teikia platų spektrą kalibravimo paramos koncertas aikštę įvairių A4=349-499 Hz (1 Hz veiksmus).

Plačiai remiama perkėlimo į nacionalinę teisę priemonių ir istorinių temperamento

Taip, kad jūs galite patogiai melodiją, bet pučiamųjų instrumentų, dvylika rūšių perkėlimo raktai yra sąlyga, įskaitant ir išsijos ir butai. Multi Temperamentas funkcija suteikia aštuonių padėčių, kurios apima populiariausių istorinių temperamento dažnai naudojamas su senoviniais instrumentais. Jie taip pat puikiai tinka tikrinti unikalus temperamento naudojamos klasikinės muzikos.

Sklandžiai ir didelio tikslumo paieška galima tikėtis iš adatos tipo matuoklis

OT-120 naudoja didelio tikslumo adata-tipo matuoklis tiksliai nurodyti, kokios pikis neatitikimas. Greitis, kuriuo adata reaguoja į įėjimo gali būti pakeista trejų veiksmus, galite pasirinkti greitas arba lėtas adatos judėjimas, kad atitiktų jūsų paieška pageidavimus.

Taip pat galite pasirinkti iš dviejų paieška režimai; Auto (automatinis) režimas, kuris automatiškai aptinka aukštis vieną įrašą, tu žaidi, rašymo priemonės, arba mechaninį režimą, kuris leidžia jums nurodyti pageidaujamą įrašą, pavadinimą. Rankiniu režimu adatos judėjimas yra parodyta diapazonas ±500 centų, leidžia jums peržiūrėti tuning neatitikimas per daug. Be puikus matomumas unikalus adata-tipo matuoklis, Led žemiau matuoklis taip pat rodo, pikis nukrypimas arba puikiai dera, todėl tiksliai tuning lengva net ir silpnas vietas.

Energijos taupymo dizainas ilgas baterijos veikimo laikas

OT-120 yra suprojektuotas ilgą baterijos tarnavimo laikas daugiau nei 100 valandų, kai maitinamas dviem AAA tipo baterijos. Ji taip pat gali būti naudojamas su KINTAMOSIOS srovės adapteris (atskirai įsigyjamas pasirinktinai).

Korg patentuota Garso Atgal režimas leidžia nuoroda toną, kuris idealiai tiuningo pučiamųjų ar styginių instrumentų, ar pamokas

OT-120 gali gaminti nuoroda tonas penkių dažnių diapazonas driekiasi nuo C2 (65.41 Hz) į C7 (2093 Hz). Dviejų ar daugiau muzikantų vienu metu gali klausytis nuoroda tonas, o paieška. Jūs galite perjungti išėjimo lygis dviem etapais. Didelis garsiakalbis atidarymo leidžia didelės apimties, ir garsiakalbio angos nėra užtverta net naudojant stovą, užtikrinti, kad nuoroda tonas bus lengvai girdimas.

OT-120 taip pat numatyta, Korg patentuota Garso Atgal režimu. Šis režimas leidžia jums prijungti neprivaloma CM-200 Susisiekti Mikrofono įvesties lizdas, ir automatiškai, kad OT-120 s garsiakalbis gaminti nuoroda toną dėmesį, kad yra arčiausiai įėjimo pikis jums žaisti savo priemonė. Skaitiklis taip pat nurodyti įvesties pikis, leidžia jums reguliuokite savo akis, taip pat kaip savo ausis didesnio tikslumo – ir taip pat teikti puikus būdas mokyti savo jausmą pikis. Nes mic yra pastatytas, OT-120 gali lengvai aptikti pikį, bet akustinis instrumentas.

Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Tipas Metronome
spalva OT-120
Modelio Numeris Korg CA2

Parašyti atsiliepimą

KORG OT-120 Profesionalus Orkestro Imtuvas Chromatines Imtuvas Bass/Saksofonas/ Smuikas/ Fleita Derintuvas Universalus Imtuvas

KORG OT-120 Profesionalus Orkestro Imtuvas Chromatines Imtuvas Bass/Saksofonas/ Smuikas/ Fleita Derintuvas Universalus Imtuvas

Melodija pučiamųjų ir styginių instrumentų flash su nauja OT-120, adatos, tipo matuoklis su įvairiomis ir universalus funkcionalumas! Vertikalus dizainas ir puikus matomumas OT-120 yra chromatines imtuvas skirtas orkestrui, pakuotė, aukštos kokybės ir sudėtingą funkciją vertikali konstrukcija, kad būtų lengva laikyti ir valdyti. It features dual-ekranas, lengva pamatyti, adatos tipas rodiklis ir

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai