Už Jeep Compass 2017 2018 ABS Chrome " earview veidrodis padengti apdailos automobilių Eksterjero Reikmenys, automobilių Stiliaus Anti-trinamas Liejimo

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€14.04

€14.62

-3 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Prekės Įtaisyti: (Šis Produktas Yra Automobilių Reikmenys)

Suderinama Automobiliai: Už Jeep Compass 2017 2018 M. Antroji Karta

Prekės Aprašymas :

Būklė: 100% visiškai naujas . Medžiaga: Aukštos Kokybės ABS "Chrome". Apima:4pcs /1 automobilio. Pagamintas pagal ISO 9001 priemonė užtikrinti geros kokybės. Lengva įdiegti,be jokių įrankių. 3M automobilių lipnia juosta pritvirtintas .

Montavimo būdas:

1 žingsnis: prašome gera vieta, su 50% alkoholio įsitikinkite, kad nėra dulkių.

2 žingsnis: pašalinti 3m klijai atgal;

3 žingsnis: šilumos 3m klijai karšto oro ginklą;(patarimas išleisti su pateikta 3m juosta yra šiltas rankenos ir dangčių tai daro klijai ant daugiau juosta lipni ir jie liks amžinai!)

4 žingsnis: įdiekite produktus tinkamoje vietoje ,Nereikia plauti savo automobilį per 48hours.

Skelbimas:

Visi mūsų produktai yra ne tinka automobilis, kuris yra variantas versija. Jei jūsų automobilis yra variantas versiją , prašome, susisiekite su pardavėju prieš perkant.

tai, ką mes siunčiame yra tiksliai taip, kaip nuotraukoje matyti, prašome patvirtinkite nuotraukų, kol kainos pasiūlymą prekę.

Laivybos Sąlygos:

Pranešimas apie Rusijoje;

Dėl aiškaus bendrovės Rusija atnaujina daug naujų terminų, pristatymo, kiekvienas imtuvas turi pavadintas vardas, pavardė (visas pavadinimas, kuris įskaitant trijų žodžių).Taigi, Prašome palikti jūsų vardas, pavardė? kai perkate prekių. Ji mums reikalinga organizuoti pristatymo.Mano, kad jums nepatogu, ačiū už jūsų bendradarbiavimą.

Mes galime laivas pasaulyje

Prekės Bus Išsiųstos Per 3 darbo dienas, kai tik jūsų Mokėjimas Patikrinti. Kelis kartus dienos bus atidėtas dėl trūkumo. Tačiau,mes jus informuosime elektroniniu Paštu.

Mes NEGALI būti atsakinga už bet kokį vėlavimą pristatymo metu, įskaitant, bet neapsiribojant muitinės pašto tikrinimas, strike,force majeure ir t. t.

Sekimo numerį,bus teikiama On-line sekimo yra 3-5 dienoms po išsiuntimo.

Mes tiekiame prekes visame pasaulyje.

Mes naudojame China Post "Oro Paštas"arba" EMS express" ar"Hongkong post " oro paštas", pirkėjui pristatyti prekes.Ilgis ilgiau straipsnius,mes naudosime" EMS express" pirkėjui pristatyti.

"China Post " Oro Paštas":Sklypo paprastai bus 15 dienų - 35 dienomis atvyksta jūsų nurodytu adresu.

Kartais,dėl per daug po apdorojimo paketą, arba muitinio tikrinimo paketą, sklypo kartais bus atidėtas. Nes po tarnybos arba muitinės, sukelia vėlavimo sklypo, žemės sklypo, kartais po 25 dienų atvykti savo adresą, ar net po mėnesio sklypo pasiekti savo adresą.Pavyzdžiui,Brazilija bus pakrantėje 25-60 dienų.

"Hongkong post " oro paštas":Sklypo paprastai bus 15 dienų - 35 dienomis atvyksta jūsų nurodytu adresu.

"EMS express":paprastai 7 dienas - 15 dienų bus pristatyti jūsų nurodytu adresu.

Kartais, dėl post office rankenos pakuočių kiekio padidėjimas arba muitinės siuntinių, paketų, kartais vėluoja, intarpai gali būti 9 dienas po atvykimo savo adresą.Pavyzdžiui,Brazilija bus pakrantėje 25 - 60days

"EMS express" ir "EPacket express"

Pakuotės Dydis 25cm x 15cm x 10cm (9.84in x 5.91in x 3.94in)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Elemento Aukštis 1inch
Modelis, Metai 2017-2018
Medžiaga ABS
Automobilio Modelis Už Jeep Compass 2017 2018 Antra Ge
Elemento Tipas Chromo Stilius
Elemento Ilgio 18cm
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9000
Modelio Pavadinimas Šimtas devyniolika tūkstančių septyni šimtai šešiasdešimt vienas
Prekės Skersmuo 1inch
Specialios Funkcijos apsaugos ir apdaila
Prekės Pavadinimas canmazon
Prekės Svoris 0.5kg
Elemento Plotis 6cm

Parašyti atsiliepimą

Už Jeep Compass 2017 2018 ABS Chrome

Už Jeep Compass 2017 2018 ABS Chrome " earview veidrodis padengti apdailos automobilių Eksterjero Reikmenys, automobilių Stiliaus Anti-trinamas Liejimo

Prekės Įtaisyti: (Šis Produktas Yra Automobilių Reikmenys) Suderinama Automobiliai: Už Jeep Compass 2017 2018 M. Antroji Karta Prekės Aprašymas : Būklė: 100% visiškai naujas . Medžiaga: Aukštos Kokybės ABS Chrome . Apima:4pcs /1 automobilio. Pagamintas pagal ISO 9001 priemonė užtikrinti geros kokybės. Lengva įdiegti,be jokių įrankių. 3M automobilių lipnia juosta pritvirtintas . Montavimo

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai