2nd HDD Caddy 12,7 mm SATA į SATA Adapteris HP Nešiojamas kompiuteris PATA CD DVD ROM Optinių Bay HD6530-SS

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€7.68

€8.82

-12 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

2nd HDD Caddy 12,7 mm SATA į SATA Adapteris HP Nešiojamas kompiuteris PATA CD DVD ROM Optinių Bay HD6530-SS

Aukštis:12,7 mm

Sąsaja:SATA(ODD)-SATA(HDD)

HDD palaikymas:2.5 colių nešiojamojo kompiuterio kietąjį diską su SATA ar SATA2,parama, daugiau nei 500G compacity

Pagrindinės Savybės:

1. "Plug & Play, Palaiko karšto swapping

2. Greitas ir Patikimas ryšys, tik kaip pagrindinis HDD

3. Visiškai integruota į HP nešiojamas kompiuteris, be laidų/MPV/programinės įrangos tvarkyklės

Suderinami Modeliai: HD6530

Pastaba: grupė nėra įtraukti !

Pastaba: Jei turite kokių nors klausimų ar problemų,prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami ginčą, mes aktyviai išspręsti jūsų problemą ir išlaikyti ryšį su jumis.

1. Mes paramos sąlyginio Deponavimo ir PayPal. Galite Mokėti per Alipay, Viza, "MasterCard", "Western Union", Qiwi ir banko pavedimo dėl Salve.lt. 2. Prašome sumokėti kuo posible todėl, kad mes išsiūsime jums kaip galima greičiau ir jūs galite gauti elementą anksčiau. 3. Pastaba: visi importo tarifas, kai prekė yra pirkėjo atsakomybė, nėra įtrauktos į pardavimo kainą arba laivybos mokesčius, Bet tai paprastai neįvyks, mes skelbiame, kad produktas kaip dovana su mažesnės vertės, siekiant padėti jums lengvai gauti prekę per Muitinę.Prašome nesijaudinkite. 1. Mes išsiųsti prekes per 2 dienas, gavęs jūsų mokėjimą. Prekės bus tikrai būti išduotas ne ilgiau kaip per penkias darbo dienas. 2. Siuntų, gali vėluoti dėl išparduota ir švenčių dienomis. Nesijaudinkite apie tai infrequency. 3. Pastaba: Jei turite kokių nors klausimų apie logistikos informacija savo paketą, prašome susisiekti su mumis prieš atidarant ginčą, ir mes atsakysime į jūsų klausimus ir susisiekti su jumis. 1. Transportavimo laiką, per įsipareigojimų laikotarpį ar žalą prekėms vyksta tranzitu, prašome susisiekti su mumis iš karto prieš atidarydami ginčą. Pagal praktinė situacija, mes džiaugiamės, kad klausimas jums Visą grąžinamąją išmoką arba iš Naujo siuntą. Mes gerbiame jūsų pasirinkimą. Nesijaudinkite. 2. Jei mes atsiųsime jums mažiau,prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes jums pakeisti prekes. 1. Mes padarysime viską, kad suteikti gerą paslaugą, kad uždirbti savo pasitenkinimą. 2. Mes tikimės, kad jums galėtų duoti mums "5 žvaigždės" teigiamų atsiliepimų. Jūsų Iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija. 3. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami ginčą. Mes aktyviai padėti jums išspręsti problemą. 1. Mes esame elektroninių mokslo ir technologijų bendrovės. Parduoti Salve.lt šešerius metus. Mes paramos B2B verslo, arba. Jeigu turite kokių poreikius, prašome susisiekti su mumis ir mes pasiūlysime geriausia sprendimai ir paslaugos. 2. Mūsų darbo laikas: 9: 00-18: 00 (GMT + 8) nuo pirmadienio iki penktadienio.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 15cm x 14cm x 5cm (5.91in x 5.51in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Vidinė Sąsaja SATA
Modelio Numeris HD6530-SS
Produktų Statusas Sandėlyje
Pakuotė Taip
Sąlyga Nauja
Išorinės Sąsajos eSATA
Dydis 2.5"
Prekės Pavadinimas Sunvalley
Bylos Medžiaga Aliuminio
Garantija 1 metai
Remti Kietojo Disko Talpa 2T
spalva sidabrinė

Parašyti atsiliepimą

2nd HDD Caddy 12,7 mm SATA į SATA Adapteris HP Nešiojamas kompiuteris PATA CD DVD ROM Optinių Bay HD6530-SS

2nd HDD Caddy 12,7 mm SATA į SATA Adapteris HP Nešiojamas kompiuteris PATA CD DVD ROM Optinių Bay HD6530-SS

2nd HDD Caddy 12,7 mm SATA į SATA Adapteris HP Nešiojamas kompiuteris PATA CD DVD ROM Optinių Bay HD6530-SS Aukštis:12,7 mm Sąsaja:SATA(ODD)-SATA(HDD) HDD palaikymas:2.5 colių nešiojamojo kompiuterio kietąjį diską su SATA ar SATA2,parama, daugiau nei 500G compacity Pagrindinės Savybės: 1. Plug & Play, Palaiko karšto swapping 2. Greitas ir Patikimas ryšys, tik kaip

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai