3pcs Hss Kūgio Žingsnis Grąžtas Metalo, Medžio Skylė Cutter Padengtas Titano Kūgis Sae Grąžtas 3/16"-1/2" 1/4"-3/4" 1/8"-1/2" + Smūgis

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€4.10

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Apie drop laivyba

Sveiki drop laivyba ,mes negali būti jokios informacijos apie pardavėjo ir kaina savo paketą,todėl prašome nesijaudinkite apie tai.Ir mes žinome, kad greitas pristatymas yra labai svarbu,kad jums, taip paprastai, mes išsiųsti savo paketą per 24 valandas po to, kai mes jau sumokėta iš jūsų.

Apie deklaruoti vertė

Dažnai,mes bus padaryti mažos vertės declareation, siekiant padėti jums išvengti mokesčių .paprastai mes skelbiame mažiau nei $10 labiausiai paketą, išskyrus stambius užsakymus.Žinoma, galite palikti mums žinutę, kiek nurodytos vertės yra GERAI jums.

Sveiki lašas laivybos!mes negali būti jokios informacijos apie pardavėjo ir kaina savo paketą,todėl prašome nesijaudinkite apie tai.

Savybės 100% Kokybės Ir Visiškai Naują.

HSS Titano Žingsnis Kūgio Metalo Grąžtai Skylę Pjovimo Medienos apdirbimo, Metalo, Medienos Gręžimo Galia Įrankiai

Žingsnis Kūgio Padengtas Titano Metalo Grąžtas Supjaustyti Įrankių Rinkinys Skylę Cutter

HSS Plieno Žingsnis Kūgio Gręžimo Countersink Titano Bitų Rinkinys Skylę

Gręžimo 28 Skylės Dydis

Šis Kompaktiškas Rinkinys Pakeičia 28 Atskirų Grąžtus

Automatiškai Deburrs Skyles, Kaip Jūs Gręžimo

Dvi-Fleita Dizainas Suteikia Jums Greičiau, Sklandžiau Pjovimo

Titano Nitrido Danga, Aušintuvas Veikia

Greitai-Pakeisti 1/4" Hex Karka

Greitapjovio Plieno Ilgo Gyvenimo. Specifikacijos Šiame Aukcione Yra Trijų (3) Vienetų Naujų Padengtas Titano Žingsnis Grąžtas, Kuris Apima 28 Dydžių

Šie Žingsnis Grąžtai Idealiai Tinka Įvairių Medžiagų Iš Metalo, Plastiko, Stiklo, Medienos

Jie Taip Pat Padėti Padidinti Esamas Skyles

Du Fleita Dizaino Patarimų, Kaip Pagaminti Skverbtis Greičiau Be Skaldos

Dydis 3 Žingsnis Grąžtus:

6 Žingsnis Tiek Nuo 3/16", Kad 1/2",(3/16",1/4",5/16",3/8",7/16",1/2")

9 Žingsnis Tiek Nuo 1/4" Iki 3/4",(1/4"'5/16",3/8",7/16",1/2",9/16",5/8",11/16",3/4")

13 Žingsnis Tiek Nuo 1/8" Iki 1/2", (1/8",5/32",3/16",7/32",1/4",9/32",5/16",11/32",3/8"13/32",7/16",15/32",1/2") pažymėti: HSS 4241 gręžimo siūloma naudoti kietumas HRC mažiau 25 pvz., geležies,anglies plieno plokštė, PV plokštės, izoliacija valdyba), draudžiama naudoti gręžimo Nerūdijančio plieno, Jei reikia dirbti, Nerūdijančio plieno ir kitų aukšto kietumo medžiaga, prašome pasirinkti mūsų HSS 6542/M2 HSS gręžimo karūnos. Paketų Sąrašas 3pc Titano Žingsnis Grąžtai 1pc Dėklas

Pastabos

1.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

2.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

3.Pagal mūsų patirtį, Užsakymą patikrinkite sklypų atsitiktinai, apie 0,5-1% sklypų bus patikrintas ir gali imti kai kurių tarifų.

4.Siekiant sumažinti pirkėjo importo mokesčių ar net atleisti pirkėjas nuo importo mokesčių, mes paskelbti elementą su daug mažiau naudos, nei faktinė kaina, kliento sumokėti už prekę.

5.Apatinis deklaruota vertė negali atspindėti visos kainos sumoka kliento ar rinkos kaina apie elementą, ir, galbūt, turi būti tinkamas ne tose šalyse, įvairių specialių tarifų standarto.

Apie Laivybos

1).Prašome sąraše jūsų specialius pageidavimus (spalva, paketus, vertės deklaracija ir pan.) į PASTABĄ, kai jūs atlikti mokėjimą. Visi daiktai bus išsiųsti per 1-7 darbo dienas, gavus apmokėjimą.

2).Visus daiktus galite užsisakyti turi būti vežamos tik po jūsų apmokėjimo gavimo Trečiasis asmuo (Bankas ) Mes laivas elementą klientams per Oro Paštu,Paprastas Mažas Pakelis, EMS, UPS ar Fedex, pagal realią situaciją .

3).Pristatymo laikas turi pagrįsti skirtingų šalių ir regionų visame pasaulyje. Rusijos federacijos & Brazilija imsis 30-90days už delviery.

Grįžti & Keistis

*Jei mes išsiųsti negerai stiliaus ar kitokios spalvos, mes galime grąžinti jums pinigų ar reship. Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.

*Jeigu prekės negali patenkinti jūsų poreikius, taip pat galime priimti jūsų grąža. Kurjerių paslaugos, krovinių turėtų būti sumoka pirkėjas.

Grįžti Pastabos:

1.Jei jums reikia kai kurių prekių, grąžinami, prašome būti tikri, kad grįžti prekės ir reikmenys nepažeisti.

2.Jums reikia imtis visų reikalingų logistikos išlaidas grįžta. Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivyba tinkamą pakuotę.

3.Mes pareiškiame, siuntinių, kaip dovana, ne mažą vertę, kad būtų išvengta problemų muitinėje. Prieš grįžtant elementus, įsitikinkite, kad jums gauti mūsų (pardavėjo) atgalinis adresas. Prašome naudoti reguliariai pašto paslaugų ir atsiųsti mums sekimo numerį. Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

4.Jei jums reikia greičiau siunta, prašome pasirinkti laivybos taip, kaip norite, ir mokėti papildomą mokestį. Arba susisiekite su mumis iš anksto.

5.Nuotraukos dėl fotografijos būklės galbūt turi chromatines aberacijas, jei nesate tikri, apie spalvas,prašome susisiekti su mumis prieš pateikdami užsakymą.

6.Jei prekės yra pažeista tranzitu, prašome visus dokumentus ir pakuočių ir susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo ir grąžinimo instrukcijos.

Pakuotės Svoris 0.11kg (0.24lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 2cm (7.87in x 3.94in x 0.79in)
Įrenginio Tipas gabalas
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Tipas Twist Drill Bit
Naudoti Medienos Gręžimo
Prekės Pavadinimas Xtremecraft
Medžiaga Greitapjovio Plieno
Modelio Numeris Žingsnis - S

Parašyti atsiliepimą

3pcs Hss Kūgio Žingsnis Grąžtas Metalo, Medžio Skylė Cutter Padengtas Titano Kūgis Sae Grąžtas 3/16

3pcs Hss Kūgio Žingsnis Grąžtas Metalo, Medžio Skylė Cutter Padengtas Titano Kūgis Sae Grąžtas 3/16"-1/2" 1/4"-3/4" 1/8"-1/2" + Smūgis

Apie drop laivyba Sveiki drop laivyba ,mes negali būti jokios informacijos apie pardavėjo ir kaina savo paketą,todėl prašome nesijaudinkite apie tai.Ir mes žinome, kad greitas pristatymas yra labai svarbu,kad jums, taip paprastai, mes išsiųsti savo paketą per 24 valandas po to, kai mes jau sumokėta iš jūsų. Apie deklaruoti vertė Dažnai,mes bus padaryti mažos vertės declareation, siekiant

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai