NAUJI Karšto pardavimo didelis tikslumas Prefessional Policijos Skaitmeninis Kvėpavimas Alkoholio Testeriai Breathalyzer NE-868F ping Dropshipping

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€63.52

€89.47

-29 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Skelbimas:

Jei savo užsakymo vertė yra mažesnė nei $5, tai bus siunčiami automatiškai Kinija po Eilinio Maža Pakuotė, kurios nesuteikia stebimų sekimo Numerį.

Jei savo užsakymo vertė yra daugiau nei $5, tai bus siunčiami automatiškai Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu.

Visi užsakymai bus laikykitės šios taisyklės. pls tai žino. Mes jus informavo iš anksto.

Jei turite kokių nors problemų. prašome susisiekti su mumis iš anksto. Ačiū.

Mėlyna Skaitmeninis LCD Ekranas Breathalyzer Ratai Saugos Skaitmeninio Verslo Dovanų Kuro elementų jutiklis kvėpavimas alkoholio testeriai

AT868F

Kuro elementų jutiklis kvėpavimas alkoholio testeriai

Santrauka

Dėkojame, kad jūs naudojate NE-868F. Prašome atidžiai perskaitykite šią instrukciją prieš naudodami šį prietaisą, o valdyti įrenginį pagal atitinkamus veiksmus, kad jūs galite mėgautis mūsų po pardavimo, paslaugų ir nesugadintumėte prietaiso ar nelaimingo atsitikimo sukeltas netinkamo veikimo.

Prašome laikyti tinkamai naudojimo instrukcijų todėl, kad jūs galite patikrinti ir gauti pagalbos laiku, kai jums reikia .

Jokios atsakomybės dėl avarijų sukelia vartotojo įrengimo ,remonto ar keitimo komponentai be laikantis eksploatavimo instrukcija, vartotojas turėtų būti už jį atsakingas.

Produkto išvaizda, spalva imtis medžiagos objektų, kaip, nuotraukos tiekti tik nuoroda.

Atsargumas

1.Siekiant užtikrinti faktinį bandymo rezultatas responsing alkoholio koncentracija kraujo, Prašome savo bandymai po 15 minučių, kai gerti .

2.Prašome ne smūgis rūkymo testeris tiesiogiai, kitaip jutiklis bus sugadintas.

3.Venkite testeris, kai aplinkos temperatūra viršija jo nustatytą intervalą.

4.Išvengti didelio kritimo arba sunkus vibracijos.

Vartotojo Vadovas

Bet klausimas, ar unsatisfaction , pavyzdžiui, techninę technologijų, kokybės, įmoka ar techninės priežiūros, aptarnavimo, krovimo standartas , prašome susisiekti su mumis ir mes elgtis tinkamai.

Įvedus produkto

AT-868F yra pažangi nešiojamų Kvėpavimas Alkoholio Testeriai. Jos pagrindinė sudedamoji dalis priima naujas aukštųjų technologijų Kuro Elementų Jutiklis su visiškai nepriklausoma modulis, kuris gali matuoti tiksliai koncentracija kvėpavimas alkoholio, su didelio tikslumo,didelio jautrumo,didelės pastovus ir stiprus anti-trukdymo galimybes. Susižavėjimo žmogaus-įrenginio sąsaja daro operacija, daugiau glausta ir patogi, baltos spalvos, LCD ekranas leidžia sąsaja yra aiškus ir gražus.

Pagrindinės funkcijos ir ateities:

1.Su didelio tikslumo ,didelio jautrumo ir kuro elementų jutiklis, kuris užtikrinti stabilaus veikimo ir bandymo tiksliai .

2.2.0' grotelės juodos ir baltos spalvos LCD ekranas , platus darbinės temperatūros diapazonas

3.Laikyti 10 bandymų protokoluose

4.Bandymo kartų ekranas

5.Dvi signalizacijos taškų būdas : geriamasis,girtas

6.5 bandymo vienetų (%BAC, ‰BA C, mg/L)

7.Senkančios baterijos pavojaus ir išjungti automatiškai

Priedai

Prašome patikrinti, ar visi reikmenys, pakavimo dėžutės, prieš naudojimą.

1.Alkoholio testeris

2.Kandiklį (10vnt)

3.Naudotojo Vadovas

4.krepšys

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1.Jei gavote neteisingą, sugadintas, sugedęs, ar prekės nėra aprašyta, prašome susisiekti su mumis dalinis/pilnas grąžinti pinigus ar pakeisti mūsų išlaidas.

2.Gauti produktas per 7 dienas, mums bus malonu pasikeisti arba grąžinti už jus, kaip ilgai, kaip visi originalioje pakuotėje ir priedai pradinę būklę.

3.Jei dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti su mumis, ir mes padarysime viską, kad ją išspręsti.

4.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo.

1.Jei norite grąžinti jūsų produktas (- ai), remontas / keitimas / grąžinimas, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo.

2.Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

3.Jei grįžta produkto kokybės problemų, mes grąžinsime visą savo laimėjusio pasiūlymo sumą, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, po tiek Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Salve.lt. arba, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
patentas Taip
Modelio Numeris AT-868F
spalva Juoda
Kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Prekės Pavadinimas greenwon
Sertifikatas CE&ROHS

Parašyti atsiliepimą

NAUJI Karšto pardavimo didelis tikslumas Prefessional Policijos Skaitmeninis Kvėpavimas Alkoholio Testeriai Breathalyzer NE-868F ping Dropshipping

NAUJI Karšto pardavimo didelis tikslumas Prefessional Policijos Skaitmeninis Kvėpavimas Alkoholio Testeriai Breathalyzer NE-868F ping Dropshipping

Skelbimas: Jei savo užsakymo vertė yra mažesnė nei $5, tai bus siunčiami automatiškai Kinija po Eilinio Maža Pakuotė, kurios nesuteikia stebimų sekimo Numerį. Jei savo užsakymo vertė yra daugiau nei $5, tai bus siunčiami automatiškai Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu. Visi užsakymai bus laikykitės šios taisyklės. pls tai žino. Mes jus informavo iš anksto. Jei turite kokių

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai