Sumaišykite Rūšių 10 Vnt Graži Šalis, Rankų Darbo Mini Mados Suknelė Lėlės Drabužiai Trumpas Sijonas +10 Bateliai Barbie Lėlės Vaikams, Dovanos, Žaislai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.35

€2.22

--6 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

10 Vnt Sumaišykite Rūšių Gražus Rankų Darbo Šalis Suknelė

+

10 Vnt Bateliai, Aukštakulniai

1.Mūsų parduotuvėje nemokamas pristatymas būdas yra įprasta paketinių stream", negali būti atsekti. Siekiant, kad jums geriau pirkinių patirties, tikimės, kad pirkėjams pasirinkti registruotos logistikos, veiksmingesnis ir saugesnis, galima atsekti, ar jei jūsų pirkti mūsų parduotuvėje yra daugiau nei $ 7 stengiamės per registruotų logistika.

Ačiū!

Tinka: Barbie Lėlės /FR Lėlės / Kurhn Lėlės / Vintage Lėlės / ir kitos 28 CM-30 CM Lėlė(11.0"-11.8").

Kiekis: 20 Vnt =10 Vnt. Skirtingų Suknelės +10 Vnt Bateliai, Aukštakulniai

Spalva: T jis pats kaip paveikslėlyje parodyta

Paketą, Įskaitant: Atsitiktinis 10 Vnt Sumaišykite Suknelės + Atsitiktinis 10 Vnt Mix Bateliai, Aukštakulniai

(Ne įskaitant Lėlės ir kiti priedai)

Pastaba:

1.Mes jums nuolat atnaujinti stilių,negali atnaujinti nuotraukų, galite gauti kai kurie produktai, kurie nebuvo parodyti nuotraukoje.

2. Mes galime tik atsitiktinai pasirinkti suknelė , mes garantuojame, kad visos prekės yra geros kokybės,pls įsitikinkite, kad jūs galite priimti prieš pateikdami užsakymą.

3.Transportavimo laikas:

Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius gali būti 15-45 dienų.

Yanwen Ekonomikos Oro Paštu, gali būti 20-48 dienų.

Klientams iš brazilijos,laiko gal 25-90 dienų.

4.Dėl fotografavimo sąlygas ir įrangos, Prietaisų, tokių kaip monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymas ir pan., gali būti tam tikrų nežymių skirtumų tarp faktinio prekės ir spalvos toną nuotraukų paroda.

1.Prekės ateina iš kitos pusės į žemę, tikiuosi gauti jūsų supratimą ir laukia.

2.Jūsų skatina, verčia mus judėti į priekį.Mes labai vertinu jūsų 5 Žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, jei esate patenkinti sandoriu , Ačiū!

3.Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, KOL palikti atsiliepimą,mes manome, kad bet kurią problemą galima išspręsti, priklausys nuo gerų ryšių.Ačiū!

4.Jei nenorite gauti jūsų sklype per pažadu, pristatymo dieną, PRAŠOME susisiekti su mumis klausia kartą pratęsti, neatidarykite ginčų dėl šios priežasties, nes pristatymas iš pardavėjų kontrolės.

Įrenginio Tipas daug (20 vienetų/lot)
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 2cm (7.87in x 5.91in x 0.79in)
Pakuotės Svoris 0.046kg (0.10lb.)
Lytis Merginos
BJD/SD Požymis Vakarų stiliaus Suknelė
Mfg Serijos Numeris mados
Modelio Numeris Lėlės Drabužiai
spalva ne lėlė
Medžiaga Medžiaga
Prekės Pavadinimas Miglotas grožis
Forma 1/6
Įspėjimas PAKUOTĖS NĖRA ĮSKAITANT LĖLĖS
Tipas Priedai
Matmenys Tinka 11.5"-12" Lėlės
Elemento Tipas Lėlės Priedai

Parašyti atsiliepimą

Sumaišykite Rūšių 10 Vnt Graži Šalis, Rankų Darbo Mini Mados Suknelė Lėlės Drabužiai Trumpas Sijonas +10 Bateliai Barbie Lėlės Vaikams, Dovanos, Žaislai

Sumaišykite Rūšių 10 Vnt Graži Šalis, Rankų Darbo Mini Mados Suknelė Lėlės Drabužiai Trumpas Sijonas +10 Bateliai Barbie Lėlės Vaikams, Dovanos, Žaislai

10 Vnt Sumaišykite Rūšių Gražus Rankų Darbo Šalis Suknelė + 10 Vnt Bateliai, Aukštakulniai 1.Mūsų parduotuvėje nemokamas pristatymas būdas yra įprasta paketinių stream , negali būti atsekti. Siekiant, kad jums geriau pirkinių patirties, tikimės, kad pirkėjams pasirinkti registruotos logistikos, veiksmingesnis ir saugesnis, galima atsekti, ar jei jūsų pirkti mūsų parduotuvėje yra

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai