30pcs/daug Mišrių modelių 3D mielas mergaičių polimero molio amato "PASIDARYK pats" telefonas/keychain priėmimo

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.62

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Descripiton:

100% Brand New

Dydis: apytiksl.20mm

Kiekis: 30pcs,sumaišykite dizaino

Spalvos: kaip nuotraukoje

Apie Mus

Mes gamintojo ir didmenininko Yiwu city. Yra profesinės padalinių mokslinių tyrimų, plėtros ir gamybos lydinio, dervos ir stiklo, cemento papuošalų, drabužių priedai ir kiti susiję produktai. Mūsų produktai, karšto parduoti daug šalių ir regionų visame pasaulyje, ypač Japonijoje, Amerikoje ir Europoje. Kviečiame įsigyti prekių iš jav. Mes padarysime viską už mūsų verslo ir padaryti ilgalaikį bendradarbiavimą.

Privalumas:

1) Turime Sandėlyje!

2) Galima standartas: švino nemokamai, nikelio nemokamai ir aplinka, draugiškas

3) logotipą galima spausdinti, graviruotas, karšto antspaudas ar lazeriu iškirpti.

4) OEM užsakymus bei kliento dizainas yra.

5) Gera kokybė, konkurencinga kaina, ir pristatymas laiku.

6) Mes turime R&D skyrius, kurti ir plėtoti naujus produktus pagal naujausius rinkos reikalavimus.

7) Su daug metų patirtį užsienio prekybos padės jums geras, ir šiltas aptarnavimas.

Pakuotė:

1pc/pp maišas,100vnt/big pp maišas, tada eksporto carton

Mūsų įprasta carton dydis:35*40*50 cm; 40*30*25cm; arba, kaip ir klientų prašymu

Vežimą:

Nemokamas pristatymas užsakymas bus išsiųstas Kinija paštu, oro paštu. Bet jei užsakymo daugiau nei 300$ , mes išsiųsti DHL, ar AVS free shipping", kuri bus pristatyta per 3-6 darbo dienas.

Kinija paštu oro pašto normall bus pristatomos per 15-25 darbo dienas po to, kai buvo paskelbtas. Kartais muitinė ar oro priežasties,ji bus atidėtas keletą dienų. Ji gali būti iki 30-45 dienas.

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis. Mes atsiųsime elementus per 3-7 dienų, kai jūs galutinio mokėjimo. Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių siuntų, nes skirtumas muitinės kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjas yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes grąžinsime nėra laivybos mokestis atsisakė shipmengs. Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių ir pirkėjams yra atsakingas už muitus.

Apmokėjimas:

Mokėjimo Per Salve.lt Sąlyginio Deponavimo .

Atsiliepimų&Susisiekite su mumis

Jei esate patenkinta savo daiktų ir paslaugų, prašome padaryti man paslaugą palikti teigiamą atsiliepimą. Jūsų geri atsiliepimai yra labai vertinama.

Jei manote, kad jums nesiruošia palikti mane teigiamų atsiliepimų, prašome kreiptis confort leiskite man žinoti pirmą kartą. Aš duosiu jums gerą sprendimą.

Esu laimingas, kad atsakyti į bet kokį klausimą, kurį gali turėti, todėl prašome nedvejodami susisiekite su manimi. Aš pabandyti mano geriausia atsakyti jums ne vėliau kaip per 24 valandas, išskyrus tai, kad mes ne savaitgaliais.

Pakuotės Dydis 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)
Įrenginio Tipas daug (30 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.105kg (0.23lb.)
Stilius Europa
Temos Žmonės
Medžiaga Molis

Parašyti atsiliepimą

30pcs/daug Mišrių modelių 3D mielas mergaičių polimero molio amato

30pcs/daug Mišrių modelių 3D mielas mergaičių polimero molio amato "PASIDARYK pats" telefonas/keychain priėmimo

Descripiton: 100% Brand New Dydis: apytiksl.20mm Kiekis: 30pcs,sumaišykite dizaino Spalvos: kaip nuotraukoje Apie Mus Mes gamintojo ir didmenininko Yiwu city. Yra profesinės padalinių mokslinių tyrimų, plėtros ir gamybos lydinio, dervos ir stiklo, cemento papuošalų, drabužių priedai ir kiti susiję produktai. Mūsų produktai, karšto parduoti daug šalių ir regionų visame

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai