Populiarus "PASIDARYK pats" Automobilio Vairo Padengti Dirbtine Oda Vertus Siuvimo Adata ir Siūlai Juoda Smėlio Pilka pasirinkimo Nauja

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€5.32

€6.56

-18 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

"PASIDARYK pats" Automobilio Vairo Padengti Dirbtine Oda Vertus Siuvimo Adata ir Siūlai Juoda Smėlio Pilka

Duoti gyvenime, kad nuobodu senas vairas padengti su šiomis aukštos kokybės vairas padengti. Tegul jūsų vaizduotė sukelti jums sukurti puikus išvaizdą ir tekstūros vidus automobilio.

Savybės:

Prideda stiliaus prie esamų vairo.

Pagamintas iš aukštos kokybės dirbtinės odos, patogios rankenos.

Porų dizaino, gerai praleidžia orą.

Taip pat puikiai tinka pakeisti sugadintas ar dėvėti originalus gamyklos odos, kuriems vairai.

Techniniai duomenys:

Elemento Tipas: Vairo padengti ratų

Tinka: 37-38 išorinis skersmuo vairas

Medžiaga: Dirbtinė oda

Spalva: Juoda

Bendras ilgis: 106cm/ 3.48 ft

Plotis: 10.5 cm/ 4.1

Svoris: 100g/ 3.5 oz

Pakavimo Kiekis:

1 * Vairo Rato Gaubtas

1 * Adatos

1 * Siūlų

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 5. Pristatymo Laikas: Mieli draugai, jūs galite patenkinti kai painiojama, kai jūs pasirenkate pristatymo būdą, atkreipkite dėmesį, žemiau:

Visiems draugams:

1). Kinija po Eilinio Mažas Pakelis Plius yra Salve.lt savo laivybos būdas, tai nėra stebėjimo informaciją.

2). Užsakymo

3). Kai jūs gaunate savo sklypo, prašome patvirtinti, kad gavo ir mums 5 žvaigždučių atsiliepimų.

4). Jei jums nereikia gauti savo sklypo arti promis laiko, kreipkitės į mus išplėsti pristatymo laiką. Iš 60 dienų, mes galime promis grąžinsime jūsų pinigus. mes tikimės, pasitikėti vieni kitais.

Rusijos draugai:

1). Prašome pasiūlyti imtuvą full tikrą vardą, kai jūsų užsakymą.nes jūs negalite gauti savo sklypo dėl muitų. jei taip, mes neatsakome už jus.

2). Mes laivas jūsų sklype per mūsų laivybos metodą, tai yra greičiau nei Kinija po Eilinio Mažas Pakelis Plus.

laivybos procesą 1. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo. 2. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Salve.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,. Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Salve.lt! Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas. Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.12kg (0.26lb.)
Pakuotės Dydis 19cm x 15cm x 3cm (7.48in x 5.91in x 1.18in)
Tinka 37-38 išorinis skersmuo vairas
Elemento Tipas Vairavimo Ratai Ir Vairas, Šakotuvai
Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK
Elemento Aukštis 10.5cm
Modelio Pavadinimas K993B K993GY K993BE
spalva Juoda Smėlio Pilka
Specialios Funkcijos Vairavimo Ratai Ir Vairas, Šakotuvai
Prekės Svoris 50g
Prekės Skersmuo 10.5cm
Prekės Pavadinimas COCHETOP
Medžiagos Tipas dirbtinė oda
Elemento Plotis 10.5cm
Elemento Ilgio 106cm
Spalvos Pavadinimas Juoda, Smėlinė, Pilka

Parašyti atsiliepimą

Populiarus

Populiarus "PASIDARYK pats" Automobilio Vairo Padengti Dirbtine Oda Vertus Siuvimo Adata ir Siūlai Juoda Smėlio Pilka pasirinkimo Nauja

PASIDARYK pats Automobilio Vairo Padengti Dirbtine Oda Vertus Siuvimo Adata ir Siūlai Juoda Smėlio Pilka Duoti gyvenime, kad nuobodu senas vairas padengti su šiomis aukštos kokybės vairas padengti. Tegul jūsų vaizduotė sukelti jums sukurti puikus išvaizdą ir tekstūros vidus automobilio. Savybės: Prideda stiliaus prie esamų vairo. Pagamintas iš aukštos kokybės dirbtinės odos, patogios

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai