Nauja Juoda Keyless Smart Nuotolinio Klavišą "Shell Klavišą Atveju Fob 2 Mygtuką" Toyota Prius 2004-2009 Su Pūko Ašmenys Puikios Kokybės

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€7.81

€8.22

-4 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Naujas Pakaitinis Keyless Smart Nuotolinio Klavišą " Shell Atveju Būsto Atveju Fob 2 Mygtuką, Tinka Toyota Prius 2004-2009 M.

Su Pūko Peilis

spalva:juoda

stilius:raktas atveju/klavišą " shell/būsto atveju

mygtukas: 2

svoris:30g

automobilių diapazonas: Tinka toyota prius 2004-2009 m.

medžiaga:plastikinės&metalo

Kokybė:Puiki

DĖMESIO:

1.didmeninė nėra,kviečiame susisiekti dėl išsamesnės informacijos. daugiau užsakymų, daugiau, nuolaida.

2.pirkėjas turi žinoti, taip pat mūsų raktas/klavišą " shell jei tinka jūsų automobiliui, prieš užsakymą, jūs galite palyginti savo klavišą su nuotraukomis, arba paprašyti mus detales.

3. We will ship prekės iš e-pack MUMS,Ukrain,Rusija, tai užtruks apie 5-15days,kitos šalys naudosis kinija paštu arba singapūras paštu,tai užtruks apie 8-40days. kartais gal ir ilgiau.jei norite gauti elementą, greičiausiai, jūs galite susisiekti su mumis rinktis pagreitintą siunta, pavyzdžiui, ems,dhl tt. ir tt, bet jums reikia skirti daugiau papildomų krovinių.jei jūs vis dar gauti elementą, kai pristatymo terminas baigėsi, pls nedvejodami kreipkitės į mus, mes jums išspręsti visas problemas, nėra lengva atidaryti ginčą, ačiū!

4.Mes neturime turėti jokių Mokesčių, V. A. T pareigas ar atokioje Vietovėje Mokestis. jei jūsų vietovėje yra nuotolinio srityje be įprastų pristatyti, reikia mokėti daugiau papildomų krovinių.Norėdami padėti pirkėjams sumažinti arba išvengti mokesčių nuo užsakymą, mes rašyti "Dovana arba pavyzdys" su mažos vertės kaina, pristatymo sąskaitą faktūrą.tačiau mes neturime atsakingas už užsakymą mokesčių ir muitinės formalumus.

5. mes siūlome 30days pakeisti arba grąžinti pinigus gavę prekę, grąžinti laivyba išlaidos tenka pirkėjui, išskyrus atvejus, kai grįžti rezultatas iš mūsų klaidos( t. y., mes išsiųsti negerai ar su defektais daiktus jums ). Jei norite grąžinti prekę atgal, niekada laivo atgal DHL, siūlome laivybos atgal EMS arba PAŠTU su sekimo numerį, nes Kinijos didelių muitų. Prašome susisiekti su mumis prieš išsiuntimą atgal, mes greitis iki grąžinimo procesą.

6.kai gausite savo prekę. pls nedvejodami palikite savo geras komentaras. jei turite kokių nors klausimų, pls nedvejodami kreipkitės į mus, siekiant ją išspręsti,nėra lengva palikti neigiamą atsiliepimą.mes stengiamės, kad jums 100% patenkintas.sveiki atvykę į pirkinių!

Pakuotės Svoris 0.03kg (0.07lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 12cm x 9cm x 4cm (4.72in x 3.54in x 1.57in)
Medžiagos Tipas plastinė ir metalo
spalva Juoda
kokybė Puikus
Šalis/Regionas Automobilių Gamyba Nėra
Svoris 30g
Prekės Pavadinimas PORSWAGEN
Mygtukas 2
Pritaikymas No
Skaičių Mygtukai 2 mygtukas
automobilių diapazonas TOYOTA PRIUS
R/C Funkcija be
Sąlyga visiškai naujas
Mainų Dalies Numeris Nėra
Kitos Dalies Numeris Nėra
Gamintojas Dalies Numeris Nėra
Medžiaga plastinė ir metalo

Parašyti atsiliepimą

Nauja Juoda Keyless Smart Nuotolinio Klavišą

Nauja Juoda Keyless Smart Nuotolinio Klavišą "Shell Klavišą Atveju Fob 2 Mygtuką" Toyota Prius 2004-2009 Su Pūko Ašmenys Puikios Kokybės

Naujas Pakaitinis Keyless Smart Nuotolinio Klavišą Shell Atveju Būsto Atveju Fob 2 Mygtuką, Tinka Toyota Prius 2004-2009 M. Su Pūko Peilis spalva:juoda stilius:raktas atveju/klavišą shell/būsto atveju mygtukas: 2 svoris:30g automobilių diapazonas: Tinka toyota prius 2004-2009 m. medžiaga:plastikinės&metalo Kokybė:Puiki DĖMESIO: 1.didmeninė

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai