2017 Mados Etninės Derliaus Antikvariniai Sidabro, Aukso Spalvos Spalvinga Enameling Geometrinis Pakabučiai Choker Pareiškimą Karoliai Bijoux

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.08

€5.00

-58 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Turime ir kitų karoliai,jei norite,tiesiog spustelėkite nuotrauką, tada pirkti!!!

Turime ir kitų karoliai,jei norite,tiesiog pirkti!!!

Dalis Mūsų Sandėlyje:

Mūsų pakavimo būdas:

Pristatymas:

1. Visi produktai bus išsiųsti per 3 dienas po apmokėjimo žemyn.

2. Mes laivas ir visi mūsų daiktai visame pasaulyje, taip greitai, kaip įmanoma EMS/DHL/UPS...... ar Hongkong Post/Kinija Paštu, siuntimo būdas priklauso nuo užsakymo sumos :

Kinija Paštu Oro Pašto 10-39 darbo dienas

DHL/ UPS/Fedex...... 3-15 darbo dienų nuo >=$130

(Afrika,Rusija tų šalių, kurios yra toli nuo Kinijos norite greitai express nemokamas pristatymas turi virš 280 USD)

Žinoma,jūs galite pasirinkti būdą, ko jums reikia !

3. Mūsų kaina neįeina mokesčiai, PVM, ar kitų paslėptų mokesčių. Siekiant užtikrinti, kad jūs mokėti minimalaus mokesčio, mes deklaruoja kaip"dovanos" arba "mėginiai" su mažos vertės.Jei jums reikia įdėti visus sumą sąskaita už muitinės formalumų , pasakykite mums, kai jums padaryti užsakymą.

Apie mus

Yiwu Jiarui Papuošalai Įmonė yra profesionalus juvelyrikos bendrovės Yiwu, kuris yra žinomas dėl prekių rinkoje. Kaip gamintojo ir didmenininko įvairūs papuošalai ir kiti apdailos, mes užtikriname palankias kainas bazę aukštos kokybės. Linkime jums malonus pirkimo!

ATSILIEPIMAI

Gerbiamas kliente, po to kai jūs gaunate juvelyrika, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių. Jis mums yra labai svarbus. Čia, jei jums palikti vieną teigiamą atsiliepimą, kad mums, mes atsiųsime jums dovana kitą užsakymą. Jei jums nėra malonu su mūsų produktus, prašome palikti neigiamą atsiliepimą į mus tiesiogiai. Galite siųsti mums žinutę arba galite skambinti mums papasakoti problema. Mes stengiamės išspręsti problemą. Galime išsiųsti prekes jums ar mes galime padaryti, grąžinti jums.

Grįžti

Nors mes jau labai pasitikėjimas kokybės ir kainos mūsų produktus, mes negali garantuoti, visi pirkėjai būtų 100%patenkintas su jais. Bet mes pažadą mes stengiamės išspręsti bet kokią problemą, įvyko sandoris. Ko mes siekiame, yra ne tik verslo ar pelno. Sąžiningumas yra tai, ką mes vertiname daug daugiau!

Jei norite grąžinti pinigus, nes prekės defektas ar kai kurių kitų kokybės problemų, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po to, kai gausite prekes.mokestis, susijusių su reback pašto turėtų būti paied patys.

Labai ačiū už jūsų užsakymų !

Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Tipas 5 gotikos bijoux moterys vyrai vintage papuošalai
ilgis fits all
3 tipas collier collares apykaklės mujer papuošalai, aksesuarai
Formos\modelis Augalų
tipas 4 Maxi boho collier femme collares mujer collane colar
Tinka dovana /karoliai jewerlry/šalis
Proga Jubiliejų Sužadėtuvių Dovana Vestuvių Šalis
tipas 2 Naujas Dizaineris Derlius Akmuo Deimantas Papuošalų rinkinys ethniic bijuterias
Funkcija na
Pakabukas Dydis NA
Medžiaga Cinko Lydinys
Modelio Numeris Choker karoliai
Karoliai Tipas Chokers Karoliai
Prekės Pavadinimas ZOSHI
Lytis Moteris
Bauda ar Mados mados
Metalų Tipas Cinko Lydinys
Elemento Tipas Karoliai
Stilius Madinga
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Suderinamumas na

Parašyti atsiliepimą

2017 Mados Etninės Derliaus Antikvariniai Sidabro, Aukso Spalvos Spalvinga Enameling Geometrinis Pakabučiai Choker Pareiškimą Karoliai Bijoux

2017 Mados Etninės Derliaus Antikvariniai Sidabro, Aukso Spalvos Spalvinga Enameling Geometrinis Pakabučiai Choker Pareiškimą Karoliai Bijoux

Turime ir kitų karoliai,jei norite,tiesiog spustelėkite nuotrauką, tada pirkti!!! Turime ir kitų karoliai,jei norite,tiesiog pirkti!!! Dalis Mūsų Sandėlyje: Mūsų pakavimo būdas: Pristatymas: 1. Visi produktai bus išsiųsti per 3 dienas po apmokėjimo žemyn. 2. Mes laivas ir visi mūsų daiktai visame pasaulyje, taip greitai, kaip įmanoma EMS/DHL/UPS...... ar Hongkong

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai