Projektas Kamščiu, Stumdomos Varčios Stiklo, Metalo, Medinių Durų, Langų Riebokšliai 0-70mm Skirtumas 25mm/35mm/45mm/60mm/110mm 1m Ruda Balta Juoda Juoda

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€3.45

€6.98

-50 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Plyšius ir spragas aplink langus ir duris, gali sukelti projektus ateiti į jūsų namus , todėl didelės šildymo ir aušinimo išlaidos. Mūsų Silikono Weatherstrip Ruoniai yra naudojamas antspaudas spragas aplink langus ir duris, kad gali leisti kondicionieriai, oro pabėgti ir lauko oro. Jie taip pat gali padėti išlaikyti iš nepageidaujamų dulkių , vabzdžių ir žiedadulkių per šiltesnio mėnesius. Jie yra puikus sprendimas pakeisti seną arba dėvėti durų ir langų sandarikliai , formavimo barjerą nuo lauko oro.

Kaip žinoti, ar mano durys/langai reikalinga sandarinimo juostos, ar ne ?

Atidarant ir uždarant duris veda prarasti izoliacija ar garso kliūtis sukelia pastovus koregavimas. Gauti durų garso izoliacija reikia dirbti ne tik ant durų, bet taip pat rėmo ir durų jamb. Gera taisyklė, prisiminti tai, jei šviesa daro tai per garsas yra, įsitikinkite, kad sekti. Naudoti ryškios šviesos šaltinis išnagrinėti dirbti bet kokį angos, kur garsas gali prasiskverbti.

Yra šešių spalvų ir penkių Pločio. Jie yra balta, juoda, pilka, ruda, skaidri, didelis skaidrus plotis 25mm, 35mm, 45mm, 60mm, net 110mm. Jūs galite rasti juos visus mūsų parduotuvėje.

Funkcijas įvairių dydžių, kad tilptų tiksliai. Geras atsparumas suspaudimo. Puikios izoliacinės savybės. Puikus senėjimo ir atsparumo ozonui. Puikus šarmų ir rūgščių pasipriešinimo. Kokybišką šilumos išsaugojimo ir energijos taupymo galimybes.

Kaina už 1 metrą ir jei užsakysite 3, mes atsiųsime 3 metrų gabalas jums.

Jei jums reikia platesnio vienas iš ruonių didesnis skirtumas, mes vis dar turime 60mm net 110mm platus spalvų aiški spraga 35mm ir 70mm.

Prašymas

Durų Apačioje Ruoniai

Namų weatherization yra lengvai ir už prieinamą kainą do-it-yourself projektą, kad galima padaryti ištisus metus, siekiant padėti sumažinti energijos išlaidas, mažina projektus, padidinti vidaus patalpų komforto, blokuoti vabzdžiai/bugs/uodas/dulkių/vėjo/triukšmo ir apsaugo interjerą nuo atšiaurių oro sąlygų. Mes didžiuojamės, kad siūlo daugybę lengvai įdiegti weatherization produktai, įskaitant langų izoliacija rinkiniai, weatherstrip riebokšliai, durų sandarikliai, ir t.t.. Naudoti kartu su kitais weatherization produktus, kad jūsų namuose daugiau patogūs ir efektyvų energijos visus metus.

Įrenginio Tipas Skaitiklis
Pakuotės Dydis 13cm x 12cm x 7cm (5.12in x 4.72in x 2.76in)
Pakuotės Svoris 0.245kg (0.54lb.)
Tipas Sandarinimo Juostų
Prašymas ruonių 0-70mm skirtumas
Veiklos blokuoti triukšmo ir dulkių/vabzdžių/bugs/vėjo/dūmų
Formos I
spalva permatomas, balta, pilka, ruda, juoda
aukštis 25mm, 35mm, 45mm, 60mm, 110mm
Medžiaga Silikoninė Guma
Dydis to seal 0-70mm gap
plotis 110mm, 60mm, 25mm, 35mm, 45mm
Modelio Numeris Savarankiškai Adhesie
ilgis 1 meter

Parašyti atsiliepimą

Projektas Kamščiu, Stumdomos Varčios Stiklo, Metalo, Medinių Durų, Langų Riebokšliai 0-70mm Skirtumas 25mm/35mm/45mm/60mm/110mm 1m Ruda Balta Juoda Juoda

Projektas Kamščiu, Stumdomos Varčios Stiklo, Metalo, Medinių Durų, Langų Riebokšliai 0-70mm Skirtumas 25mm/35mm/45mm/60mm/110mm 1m Ruda Balta Juoda Juoda

Plyšius ir spragas aplink langus ir duris, gali sukelti projektus ateiti į jūsų namus , todėl didelės šildymo ir aušinimo išlaidos. Mūsų Silikono Weatherstrip Ruoniai yra naudojamas antspaudas spragas aplink langus ir duris, kad gali leisti kondicionieriai, oro pabėgti ir lauko oro. Jie taip pat gali padėti išlaikyti iš nepageidaujamų dulkių , vabzdžių ir žiedadulkių per šiltesnio mėnesius. Jie yra puikus

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai