Automobilio Stilius Auto Sniego Danga Automobilio Priekinio Stiklo, Priekinio Stiklo Atspalvį Skėtį Nuo Saulės Saulės Skydelis Aklas Priekinio Lango Ekraną, Ledo, Šalčio Raštas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€13.88

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

1. PAŽANGIOS TECHNOLOGIJOS Atrankos aukšto lygio PVC audinio.Didelio Tankio Medžiagos, atsparus Vandeniui, Dulkėms, Sun-proof, Šalčiui atspari ir Antipirenas. Laikyti prekinis, galinis stiklo Clean & Clear, padėti blokuoti automobilio valytuvų zonoje nuo pripildymo su lapų ir pušų spyglių.

2. KARŠTĄ VASAROS Papildomą Storos Dvigubo Sluoksnio konstrukcija, Apsaugo jūsų automobilį nuo UV spindulių žalą, blokavimas iš beveik 99% UV spindulių, padeda posūkio žemyn šilumos jūsų interjero. Taip, kad jūsų interjeras bus ne Perkaisti, net jei automobilių stovėjimo aikštelė po atviru dangumi, automobilių stovėjimo aikštelė, ilgą laiką vasarą.

3. SNIEGUOTAS ŽIEMOS Išlaikyti Sniego/Ledo Išjungti Per Žiemą, Sniegas Bus Ne Nutekėjimas Per Dangtelį. Ji atspari vandens absorbcija įsitikinkite, kad visi sniego ir šalčio ant išorinio paviršiaus galima pašalinti lengvai. Daugiau jokio Grandymo, Ne Daugiau Šaldytų Valytuvai, Ne Daugiau Gaišti Laiko Laukia Atšildymo! Ši priemoka apsauginį dangtelį, kad gyvenimas taptų paprastesnis visiems transporto priemonių savininkams, taupant laiką ir pinigus!

4. PAPRASTA MONTAVIMAS, Lengva ir Patogu Naudoti, nereikia Jokių Įrankių montavimui. Saugi su Šoninių Aptakų Dizainą, Kelią nuo jų Nukristi. Ir kai tu grįžti, Tiesiog nuimkite dangtelį ir visą sniego, šalčio, ledo, ir lapai.

5. Visos TRANSPORTO priemonės, Visi sezonai prekinis, galinis Stiklo Dangtis tinka daugumos Automobilių ir SUV. 72Inch(plotis) X 46 Cm.

Parametras:

Dydis:72*46inch

Spalva:mėlyna

Medžiaga: PVC

Pakavimo Sąrašas:

1 * Langų Sniego Danga

ShangJiaOBD ne tik teikiame didmeninės ir mažmeninės paslaugos, bet taip pat suteikia Lašas laivybos paslaugas visame pasaulyje!

Mes bus įsitikinkite, kad produktai atvykti saugiai adresą, kad jūs pateikiate, kad pranešimas. Mes ne rašyti mūsų svetainėje arba bet kokia tiekėjo informacija ant pakuotės.

1.Po to, kai jūs padaryti, kad, mes laivas punktą taip greitai, kaip įmanoma.

2.Mes laivas jį DHL/UPS/FedEx/TNT/EMS/FEDEX/HKPAM ir duoti jums sekimo numerį(procesas trunka apie pusę vieną dieną arba vieną dieną).

3.Laivybos laikas yra maždaug 3~5 dienas DHL/UPS/FedEx/TNT,10 dienų, EMS,20 dienų HK Post Oro Paštu arba Singpore Paštu.

4.Mes stengiamės, kad prekė atvyksta laiku.Kaip kurjeris,oro ir vietos papročius,gal kartais jums bus atidėtas.Jūsų supratimas bus labai dėkingi.

5. Jei jūs adresas yra atokioje vietoje DHL/UPS/TNT,turės pridėti daugiau 36usd.

6.Kai paketas atvykti į savo vietos muitinės,prašome susisiekti su muitinės artimiausiu metu ir perdavimo tarifų, mokestis priklauso nuo jūsų šalies,jei ne mokėti už tarifų,jūs negalite gauti paketą,ir mes negalime atsisakyti paketą,jei norite grįžti atgal,jūs turite mokėti už shippment.

1. Visos prekės yra visiškai nauja, ir gerai išbandyta prieš išsiuntimą iš.

2. Elementai bus gerai supakuoti oro burbuliukai voke ar dėžutėje.

Jei produktas yra pažeistas vežant arba bet kuris kokybės problemos, prašome susisiekti su mumis. Mūsų profesionalūs technicist padės jums ne vieną kartą.

Prašome neatidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą prieš kreipdamiesi į mus, tai nėra geriausias būdas slove problema. Ačiū!

3. Pažadame, 3 metų garantija ir eksploatavimo paslaugos.Jeigu kokybės problema,mes galime suremontuoti nemokamai 1 metus.

4. Po 1 metų, mes vis dar tiekia remonto paslaugos, tik už pagrindinio mokestis. Tai yra mūsų verslui, ir mes pažadą.

5. Mes siūlome techninę paramą ir visą gyvenimą paslaugas po pardavimo,.

Mūsų sėkmė priklauso nuo jūsų paramos. Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome pateikti mums grįžtamojo ryšio su 5 žvaigždėmis. Jis įkvėps mus būti geriau!

Pakuotės Dydis 33cm x 22cm x 7cm (12.99in x 8.66in x 2.76in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Specialios Funkcijos Prekinis, Galinis Stiklo Sniego Danga
Elemento Tipas Automobilių Apima
Prekės Pavadinimas PRADĖTI
Dydis 72*46 inch
Medžiagos Tipas PVC
Elemento Aukštis 117cm
Elemento Plotis 183cm
Metų Universalus
Prekės Svoris 0.48kg

Parašyti atsiliepimą

Automobilio Stilius Auto Sniego Danga Automobilio Priekinio Stiklo, Priekinio Stiklo Atspalvį Skėtį Nuo Saulės Saulės Skydelis Aklas Priekinio Lango Ekraną, Ledo, Šalčio Raštas

Automobilio Stilius Auto Sniego Danga Automobilio Priekinio Stiklo, Priekinio Stiklo Atspalvį Skėtį Nuo Saulės Saulės Skydelis Aklas Priekinio Lango Ekraną, Ledo, Šalčio Raštas

1. PAŽANGIOS TECHNOLOGIJOS Atrankos aukšto lygio PVC audinio.Didelio Tankio Medžiagos, atsparus Vandeniui, Dulkėms, Sun-proof, Šalčiui atspari ir Antipirenas. Laikyti prekinis, galinis stiklo Clean & Clear, padėti blokuoti automobilio valytuvų zonoje nuo pripildymo su lapų ir pušų spyglių. 2. KARŠTĄ VASAROS Papildomą Storos Dvigubo Sluoksnio konstrukcija, Apsaugo jūsų automobilį nuo UV spindulių žalą,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai