Rankinio Kalimo Japonijos Juoda Nužudyti Bilą Katana Kardas Juodasis Geležies Tsuba Aštrus Peilis

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€97.77

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

RANKINIO KALIMO JAPONIJOS JUODA NUŽUDYTI BILĄ KATANA KARDAS JUODASIS GELEŽIES TSUBA AŠTRUS PEILIS

APRAŠYMAS Bendras Ilgis: 40.9 Cm /104 Cm Ašmenų Medžiaga: 1060 Anglies Plieno Nagasa Ilgis: 28.0 cm / 71Cm Ašmenys Edge: Aštrus Rankenos Ilgis: 10.6 Cm / 27 Cm Ašmenų Forma: SHINOGI-ZUKURI Rankenos Medžiaga: Originali Ray Oda + Sunku Medinis Peilis Plotis (Netoli Kissaki): 0.91 colių / 2.3 cm Tsuba Medžiaga: Aukštos Kokybės Anglies Plieno Tsuba Peilis Plotis (Netoli Habaki): 1.26 Colių / 3.2 Cm labai griežti Medžiaga: kietas Mediniai Su Juodo Lako Būti Blizgesį Kissaki Forma: CHU-KISSAKI

Būklė: visiškai naujas, ir gali būti visiškai išardyti ir surinkti

* Tai k

PROCESAS KALVĖ:

AŠMENYS:

-Ašmenys kardas buvo ranka padirbti naudojant senovės metodas, kardas sprendimus . visą ranka, kūjo ir visiškai ranka poliruoti.

-Peilis pagamintas iš Aisi 1060 anglies plieno, ir jis buvo laminuota a Maru stiliaus(vienos rūšies). Ašmenys su bo-Hi (kraujo griovelis) iš kiekvienos pusės ir formos shinogi-zukuri. Šis peilis buvo ranka poliruoti su keliais klasės pagaląsti akmens Japonų metodas, kuris padarė paviršiaus ašmenys tarsi veidrodis, ašmenys yra labai aštrūs.

-Tai peilis ateina su visiškai ilgis Tango, kurios labai padidina stiprumą kardas. šis kardas yra pakankamai stiprus, kad perpjauti per tatamio šiaudų kilimėliai su vienu streikuoti dar aštrus supjaustyti popieriaus. Patarimas peilis yra Chu Kissaki (vidutinio ilgio).

ĮRENGIMAS

Koshirae: Į Tsuba (guard), Fuchi (rankovės) ir Kashira (buttcap) kardas yra pagaminti iš anglies plieno. Į Habiki (ašmenys apykaklės) yra vienas gabalas, žalvario statybos. Du Seppas (tarpiklis) užtikrinti Tsuba.

Tsuka: Į Tsuka (rankena) core yra medinis ir jis yra sandariai suvynioti per originali Ray odos (Samegawa) su šilko Ito.Tang(nakago) kardas yra užtikrinti dviejų Mekugi (peg) . jums gali nesurinkti diską iš rankeną paimti 2 vinys. Dvi vario Menuki (ornamentas) yra kiekvienoje pusėje Tsuka.

-Labai griežti: Kad labai griežti (apvalkalas) kardas yra sunku mediniai su juodu laku būti blizgesį ir su demon raižyti. Sintetinio Šilko juoda Sage-O buvo susieta aplink Kurigaga (rankenos) iš juodoji kardžuvė. į Koiguchi buvo atsparios.

PASTABA:

a) šilko kardas maišą ateina su kardu. tačiau medinių stovėti žemiau punktas nuotraukų NĖRA įtrauktas.

(b) Dėl to, kad mūsų kardai yra visiškai rankų darbo, todėl Specifikacijos šiek tiek skirsis nuo kardas kardo. prašome suprasti.

(c) jei jums reikia vienas medinis stovas, prašome susisiekti su manimi, mes jums nemokamai(taip PAT KAIP nuotraukos parodė) , mes tikimės, kad jūs tiesiog mums pateikti papildomus $12 už pristatymas.

KARDAS NUOTRAUKAS

CY-KARDAS YRA ĮSIKŪRĘS KARDAS PRAMONĖS SKYRIUJE, ILGAI QUAN, ZHEJIANG PROVINCIJA, KINIJA. ESAME VIENA IŠ PIRMAUJANČIŲ GAMINTOJŲ MIESTĄ, STUDIJUOTI, GAMYBA IR PREKYBA ĮVAIRIŲ RŪŠIŲ KARDAI PROFESIONALIAI.

SVEIKI ATVYKĘ Į MANO PARDUOTUVĘ. MES KARDAS GAMINTOJAS IR VIETOS LONGQUAN KINIJA. MES ESAME PARDUOTI RANKŲ DARBO KINIJOS KARDAI,JAPONIJOS SAMURAJŲ KARDŲ IR KITŲ AMATŲ, GINKLŲ IR KT.MES PASISTENGSIME JUMS SUTEIKTI GERIAUSIĄ APTARNAVIMĄ IR GERIAUSIOS KAINOS! VISI STRAIPSNIAI MES PARDUOTI VISIŠKAI NAUJA IŠ SAVO GAMYKLOS. SVEIKI ATVYKĘ Į TINKINIMO NEMOKAMAI.

USTOMIZE PASIRINKTI ŽEMIAU SAU KATANA KARDAS NEMOKAMAI:

-Koshirae: galite pasirinkti vieną iš šių lydinių tsubas šio kardas originalus tsuba nemokamai

-Koshirae: galite pasirinkti vieną iš šių aukštos kokybės anglies plieno tsubas šio kardas originalus tsuba reikia mokėti 15usd dėl kainos

-Koshirae: galite pasirinkti vieną iš šių aukštos kokybės vario tsubas šio kardas originalus tsuba reikia mokėti 45usd dėl kainos

habaki :(ašmenys apykaklę), galite pasirinkti vieną iš šių habaki šio kardas originalus habaki nemokamai

habaki :(ašmenys apykaklę), galite pasirinkti vieną iš šių habaki šio kardas originalus habaki reikia mokėti 5usd dėl kainos

habaki :(ašmenys apykaklę), galite pasirinkti vieną iš šių rankų darbo habaki šio kardas originalus habaki reikia mokėti 20usd dėl kainos

habaki :(ašmenys apykaklę), galite pasirinkti vieną iš šių rankų darbo habaki šio kardas originalus habaki reikia mokėti už 35usd kaina

ito:(rankena wrap), galite pasirinkti vieną iš šių ito šis kardas originalus ito & wrap stiliaus nemokamai

Ryklių odos: (wrap), galite pasirinkti vieną spalvą po oda šio kardas pirminę odos nemokamai

Sageo:(aš wrap), galite pasirinkti vieną iš šių sageos šio kardas originalus sageo nemokamai

Apvalkalas:(aš) jūs galite pasirinkti vieną iš šių sayas šio kardas originalus labai griežti nemokamai

Apvalkalas:(aš) jūs galite pasirinkti vieną iš šių aukštos kokybės sayas šio kardas originalus labai griežti reikia mokėti 45usd dėl kainos

Pakuotės Dydis 110cm x 10cm x 10cm (43.31in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 2.0kg (4.41lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Medžiaga metalo
Regioninės Funkcija Kinija
Temos Sportas
Stilius Japonija Stilius
Prekės Pavadinimas CY-kardas

Parašyti atsiliepimą

Rankinio Kalimo Japonijos Juoda Nužudyti Bilą Katana Kardas Juodasis Geležies Tsuba Aštrus Peilis

Rankinio Kalimo Japonijos Juoda Nužudyti Bilą Katana Kardas Juodasis Geležies Tsuba Aštrus Peilis

RANKINIO KALIMO JAPONIJOS JUODA NUŽUDYTI BILĄ KATANA KARDAS JUODASIS GELEŽIES TSUBA AŠTRUS PEILIS APRAŠYMAS Bendras Ilgis: 40.9 Cm /104 Cm Ašmenų Medžiaga: 1060 Anglies Plieno Nagasa Ilgis: 28.0 cm / 71Cm Ašmenys Edge: Aštrus Rankenos Ilgis: 10.6 Cm / 27 Cm Ašmenų Forma: SHINOGI-ZUKURI Rankenos Medžiaga: Originali Ray Oda + Sunku Medinis Peilis Plotis (Netoli Kissaki): 0.91 colių / 2.3 cm Tsuba Medžiaga:

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai