Skaitmeninis Valandų Skaitiklis, Tachometras, už Pastumtas, Vejapjovės Motokroso motociklas jūrų pjūklą duobę dviratį

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€11.29

€19.80

-42 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Runleader yra didžiuojamės galėdami pristatyti naują LR-HM016R Skaitmeninis resettable indukcinis Tach/Valandų skaitiklis. Jis gali dirbti daugelyje 2 arba 4 taktų dujų variklis.

Ji turi galingą laiko sistema, RPM matavimo sistema, taip pat kai kurių kitų unikali funkcija dizainas.

Laiko Sistema, Įskaitant : kaupiamosios iš viso veikia valandų TOT , įrašymo dalinis važiavimo laikas, PAr ,iš Dalies laikmatis yra resettable ir kt.

RPM Matavimo Sistema, Įskaitant: matuoti srovės variklio SŪKIŲ per minutę ,įrašymo MAX RPM 5s po variklio sustojo , RPM vaizdo atnaujinimo dažnis 1S ,ir tt

Unikalaus Dizaino, Įskaitant : lengva sumontuoti,vandeniui Lygis IP68,ir kt.

Be to, produktų turime CE ir ROHS sertifikavimo. Tai yra patentas Kinijoje.

Tai tach valandų skaitiklis registruoja benzinas variklio iš viso veikia valandų ir dalinis laiku gauti indukcijos nuo uždegimo žvakės kabelį.

Valandų skaitiklis rodo, bendras valandų, ir iš dalies laiką sukaupta. Dalinė laikas gali būti peržiūrėtas ir iš naujo .

Su tach valandų skaitiklis parodo RPM ir iš viso veikia valandų, kai variklis veikia. APS / min tikslumas yra 10RPM.

Palyginti su tachometras su rodykle, tai rodo RPM tikslesni.

Kas daugiau neįvykdyti, kad tach valandų skaitiklis gali rodyti variklio MAX RPM per vieną darbo laikotarpį po 5s variklis sustojo.

Tai gali būti naudojama ant tachometras skirtingu dyzelinas variklio ir mašinos. Tai yra idealus rev counter už Paramotors, Microlights, Jūriniai Varikliai - Inboards ir Išorėje.

Taip pat naudoti Siurbliai, Generatoriai, Žoliapjovės, Modelį, Valtys, motociklai, Motoroleriai, Valikliai ir Grandininiai pjūklai.

Apie Pirkimą

1. Galite pirkti tiesiogiai paspaudę ant platformos.

2. Nuolaida akcijos bus laikomos netinkamomis ant platformos. Jūs galite pridėti mūsų parduotuvėje prie Mano Mėgstamiausių Parduotuvių.

3. Jei jums reikia pastebėti iš anksto arba jums priminti tą dieną, apie reklaminę veiklą, prašome palikti mums pranešimą. Mes jus informuosime laikotarpiu reklaminę veiklą.

4. Jei perkate daugiau nei vieną dalyką vienu metu, jūs galite pasirinkti atitinkamą prekės nuorodą arba susisiekti su mūsų Aptarnavimo Centras. Nuolaida bus suteikta labai greitai.

5. Jei esate prekybininkas, jūs galite išsiųsti mums pranešimą arba susisiekti su mūsų Aptarnavimo Centras, gera kaina ir naujų produktų pasiūlymai bus suteikta.

Apie Mokėjimą

1. Mes priimame mokėjimus per Alipay.

2. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono pabaigos, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą sumokėti. Draugiškas patarti jums mokėti greitai, kad mes galime pasirūpinti krovinys kaip galima greičiau.

Apie Laivybos

1. Laivybos visame pasaulyje(Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse). Paprastai, tai bus imtis 7-22 darbo dienas atvykti(Šeštadienis. & Saulės. Ir viešosios atostogų atmesti.)

2. Straipsniai paprastai yra vežamas iš 1-3 darbo dieną po apmokėjimo pašalinta (Šeštadienis. & Saulės. Ir viešosios atostogų atmesti.)

3. Mokesčiai ir baterijos nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos mokestis. šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

4. Pastaba: Mes tikimės, kad jis atvyks laiku, bet kadangi tai yra tarptautinis pristatymo, laivybos laikas bus labai priklauso nuo logistikos bendrovės ir vietos oras, muitinės ir (arba) pareigų, pašto, tikiuosi, kad jums suprasti.

5. Jei negavote savo daiktus ir per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti pristatymo informaciją ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

6.Užpildykite visiškai gavėjas pavadinimas ir pristatymas adresas ir kontaktinė informacija.

Apie Garantija

1. Jei gavote neteisingą, sugadintas, sugedęs, ar prekės nėra aprašyta, prašome susisiekti su mumis dalinis/pilnas grąžinti pinigus ar pakeisti mūsų išlaidas.

2. Gauti produktas per 7 dienas, mums bus malonu pasikeisti arba grąžinti už jus, kaip ilgai, kaip visi originalioje pakuotėje ir priedai pradinę būklę.

3. Jei dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti su mumis, ir mes padarysime viską, kad ją išspręsti.

4. Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo.

Apie Grąžinimo ir atlyginimo

1. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

2. Jei grįžta produkto kokybės problemų,mes grąžinsime visą savo laimėjusio pasiūlymo sumą, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, po tiek Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Salve.lt. arba, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Apie Atsiliepimą

1. Atsiliepimai yra labai svarbus,mes tikimės, kad jūs galite susisiekti su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą,taip, kad mes galime stengiamės, kad esate patenkintas. Neigiamas grįžtamasis ryšys gali ne išspręsti visas problemas, jei mes nežinome, kas tuo klausimu.

2. Gavę elementą ir patenkinti produkto, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 balai DSR, būsime labai dėkingi. Kita vertus,jūsų atsiliepimus gali būti naudojamas kaip pirkinių nuorodos į kitų pirkėjų.

Pakuotės Dydis 15cm x 12cm x 10cm (5.91in x 4.72in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.08kg (0.18lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Prekės Skersmuo 3.2cm
Medžiagos Tipas ABS
Specialios Funkcijos valandų skaitiklis
Prekės Pavadinimas runleader
Modelio Pavadinimas LR-HM016R
Elemento Ilgio 6.8cm
Prekės Svoris 60g
Elemento Aukštis 1.4cm
Elemento Plotis 3.2cm
Išorės Bandymų, Sertifikavimo CE

Parašyti atsiliepimą

Skaitmeninis Valandų Skaitiklis, Tachometras, už Pastumtas, Vejapjovės Motokroso motociklas jūrų pjūklą duobę dviratį

Skaitmeninis Valandų Skaitiklis, Tachometras, už Pastumtas, Vejapjovės Motokroso motociklas jūrų pjūklą duobę dviratį

Runleader yra didžiuojamės galėdami pristatyti naują LR-HM016R Skaitmeninis resettable indukcinis Tach/Valandų skaitiklis. Jis gali dirbti daugelyje 2 arba 4 taktų dujų variklis. Ji turi galingą laiko sistema, RPM matavimo sistema, taip pat kai kurių kitų unikali funkcija dizainas. Laiko Sistema, Įskaitant : kaupiamosios iš viso veikia valandų TOT , įrašymo dalinis važiavimo laikas, PAr ,iš Dalies

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai