Nemokamas Pristatymas lėlės Aukštos kokybės Valymo Rinkinys Mergina Barbie Lėlės , Buitinės valymo priemonės barbie lėlės (1 Rinkinys=9 vnt.)

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€3.13

€4.17

-24 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

pradėti

pabaiga

žvaigždė

pabaiga

Sveiki atvykę į mūsų sto iš naujo! prašome spauskite čia :

Tai yra mini lėlės kostiumas 1/6 ir 1/12 d oll naudoti

1 rinkinys= 7pcs elementus, žemiau ai nu

Apie mus: Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! Mes esame Pasaulio didmenininkas iš Kinijos. Mes siekiame įtikti klientui. Mes manome, kad klientų pasitenkinimas yra geriausia politika, viskas, ką mes turime padaryti, tai laimėti jūsų pasitikėjimą! mes bus stipresnis žingsnis po žingsnio, ir visada siūlo aukščiausios kokybės produktus ir paslaugas jums. Tikimės, kad kiekvienas klientams laimingas apsipirkti mūsų parduotuvėje. Ačiū! Pristatymas: Paprastai, Mes išsiųsti prekes jums Kinija Paštu, Oro Paštu nemokamas pristatymas užtrunka maždaug 10-30days(JAV ,CA,AU,UK).kitos šalies 15-60 dienų. Per atostogų sezono, laivybos gal šiek tiek vėluoja. Mes paprastai laivas užsakymus per 3working dienų po to, gauti mokėjimo. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas. Atsiliepimai: į Visus klausimus ir poreikius, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas ir užtikrinti sėkmingą sandorį. Jei jūs esate patenkinti,mūsų Išsamią Pardavėjas Reitingų palikite 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų. ačiū už jūsų paramą. DUK: KLAUSIMAS:ar Yra koks nors sekimo Numerį mano prekę? A: Taip, mes laivas kiekvieno užsakymo Sekimo Numerį, galite stebėti jo būklę, atitinkančią interneto svetainę. Q:Ar šis produktas ateiti su mažmeninės pakuotės? A: Mes turime paskelbė pakavimo išsamiai aprašo kiekvieno produkto, prašome patikrinti jį, ačiū! Q:aš esu perpardavinėtojas, norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina? A: Labas, ačiū už jūsų užklausą, jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!

Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 30cm x 25cm x 2cm (11.81in x 9.84in x 0.79in)
Modelio Numeris mini lėlė baldai
Medžiaga Plastikiniai
Įspėjimas Kita
Elemento Tipas Lėlės Priedai
Plastiko Tipas PVC
Forma 1/6
Mfg Serijos Numeris Gyvenimo būdas
Matmenys Tinka Lėlės
Prekės Pavadinimas TNFAFFA
Lytis Unisex
BJD/SD Požymis Baldai
Tipas Priedai

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas lėlės Aukštos kokybės Valymo Rinkinys Mergina Barbie Lėlės , Buitinės valymo priemonės barbie lėlės (1 Rinkinys=9 vnt.)

Nemokamas Pristatymas lėlės Aukštos kokybės Valymo Rinkinys Mergina Barbie Lėlės , Buitinės valymo priemonės barbie lėlės (1 Rinkinys=9 vnt.)

pradėti pabaiga žvaigždė pabaiga Sveiki atvykę į mūsų sto iš naujo! prašome spauskite čia : Tai yra mini lėlės kostiumas 1/6 ir 1/12 d oll naudoti 1 rinkinys= 7pcs elementus, žemiau ai nu Apie mus: Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! Mes esame Pasaulio didmenininkas iš Kinijos. Mes siekiame įtikti klientui. Mes manome, kad klientų pasitenkinimas yra geriausia

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai