Sexy Diržas Bikini, Maudymosi Kostiumėliai Moterims 2018 Atogrąžų Lapų Spausdinimo Trikampis Micro Bikini Komplektas Su Paminkštinimu Paplūdimio Dėvėti Maudymosi Kostiumėlį, Maudymosi Kostiumai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€11.29

€20.52

-44 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

1. Mes priimame Paypal, sąlyginio Deponavimo, Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney, banko pavedimu, kreditine kortele ir bet kuris metodas, jūs galite mokėti Salve.lt.

2. Sąlyginio deponavimo yra geriausias saugus būdas užtikrinti, kad mokėjimo.

3. Tai yra mokėjimo pagalbos centras:

4. Jei jūs vis dar turite bet kokių klausimų dėl mokėjimo, nedvejodami kreipkitės į mus.

1. We will ship prekės per 3-5 dienas po Salve.lt patikrina jūsų mokėjimą.

2. Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, pirkėjai yra atsakingas už muitus.

3. Mes teikiame paslaugas besąlygiškai grąžinti per 7 dienas nuo gavimo paketai. Tačiau pirkėjai turėtų būti grįžęs laivybos išlaidų ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas.

4. Prekės yra vežamos Salve.lt Standard Shipping", kuri gali pasiekti dauguma šalių per 15 iki 35 reikalas dienų ( Prašome susisiekti, jei norite naudoti ePacket laivybos) . Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali užtrukti iki 60 darbo dienų.

5. Jei norite gauti prekes su būdu greičiau, susisiekite su mumis mokėti papildomą krovinių, mes galime pasiūlyti jums greičiau ir pigiau laivybos metodai, tokie kaip DHL, EMS ir Kt., jūs galite gauti prekių maždaug per 5-15 darbo dienų.

Maloniai pranešimas: Dėl unexpectable muitinės klirensas, ir oras klausimus, kartais sklypų tikriausiai bus atidėtas, bet mes galime išplėsti pristatymo laikas, skirtas jums, todėl prašome palaukti daugiau laiko kantriai.

PATARIMAI

1) Lašas laivybos Paslaugos .

1. Drop laivyba, mes galime išsiųsti prekes jūsų klientams tiesiogiai ir nebus palikti jokios informacijos apie mus. Tačiau prašome palikti mums pranešimą arba pastabos, primindamas, jei jūsų užsakymų yra lašas laivybos užsakymus , pvz., " Tai Drop Shipping!', we will ship sklypo bazės į jūsų reikalavimus.

2. We will ship prekės per 3-5 dienas po Salve.lt patvirtina mokėjimą.

2) Didmeninės Prekybos Paslaugos .

1. Jei užsakysite 15 VNT ar daugiau, mes galime pasiūlyti express pristatymas metodai (DHL, EMS ir kt.) ir mes taip pat gali padaryti priimtiną nuolaida, jei norite susisiekti su mumis.

2. Jei turite prašymą dėl mokesčių, prašome mums pranešti.

3. Jei norite sužinoti daugiau žinutė iš Didmeninių paslaugų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes visada bus čia tarnauti jums.

3) Kaip galima stebėti mano sklypo ?

1. Jūs galite sekti savo sklypai po svetainę, naudodami savo sekimo numerį:

www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

2. Taip pat galite siųsti mums į pranešimus Salve.lt, patikrinti ir patikrinti statusą savo sklypų.

4) Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga ?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime padėti pratęsti.

Jūsų pinigai bus ne eiti į mūsų sąskaitą šioje situacijoje.

5) Nėra jokių muitų mokesčių ?

1. Paprastai mes skelbiame minimali vertė, siekiant išvengti muitinės mokesčių. Tačiau skirtingose šalyse gali turėti skirtingas mokesčių politikos , gali būti, kad muitinės mokesčių reikia mokėti ir pirkėjai. Prašome palikite pranešimus apie tai, kiek vertės mums reikia deklaruoti pateikdami užsakymus .

2. Paprastai pirkėjai yra atsakingas už užsakymą muito ar importo mokestis pirkėjų šalyje.

1. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, pirma, prieš paliekant neigiamą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas šias problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 5cm (11.81in x 7.87in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Konstrukcijos ypatybės Lapų Spausdinimo Micro Bikini Thong Maudymosi Kostiumėliai, Push Up Trikampis
Dydis S M L
spalva Lapas Lapų Spausdinimo Lapų Spausdinta Įvairių Spalvų
Modelio Tipas Spausdinti
Prekės Pavadinimas CSKASIO
Paramos Tipas Vielos Nemokamai
kokybė Aukštos Kokybės
Su Pad Taip
Juosmens Mažas Juosmens
Lytis Moteris
Sezonas Vasarą, Pavasarį, Rudenį, Žiemą
kitas pavadinimas Maillot De Bain Femme biquini feminino
Tinka Moterų, Mergaičių, Merginų, Moterų Femme Panele
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Elemento Tipas Bikini Komplektas
Tipas Dviejų Dalių Maudymosi Kostiumėlis Tankini Nustatyti Dviejų Dalių Maudymosi Kostiumėliai
Modelio Numeris Aštuoni tūkstančiai šeši šimtai aštuoniolika
Medžiaga Spandex,Nailonas

Parašyti atsiliepimą

Sexy Diržas Bikini, Maudymosi Kostiumėliai Moterims 2018 Atogrąžų Lapų Spausdinimo Trikampis Micro Bikini Komplektas Su Paminkštinimu Paplūdimio Dėvėti Maudymosi Kostiumėlį, Maudymosi Kostiumai

Sexy Diržas Bikini, Maudymosi Kostiumėliai Moterims 2018 Atogrąžų Lapų Spausdinimo Trikampis Micro Bikini Komplektas Su Paminkštinimu Paplūdimio Dėvėti Maudymosi Kostiumėlį, Maudymosi Kostiumai

1. Mes priimame Paypal, sąlyginio Deponavimo, Boleto, visa, MasterCard, QIWI, Western Union , Maestro debeto kortelė, WebMoney, banko pavedimu, kreditine kortele ir bet kuris metodas, jūs galite mokėti Salve.lt. 2. Sąlyginio deponavimo yra geriausias saugus būdas užtikrinti, kad mokėjimo. 3. Tai yra mokėjimo pagalbos centras: 4. Jei jūs vis dar turite bet kokių klausimų dėl mokėjimo, nedvejodami

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai