Spausdinti Flamingo Medvilnės Ruoželinio Audinio Pusė Metro Kratinys Quilting Kūdikių Patalynės, Siuvimo Audiniai Medžiaga

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€4.68

€1.96

--139 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Atkreipti dėmesį :

Kaina yra vienas gabalas(50 cm ilgis *160cm plotis)

Svoris vienas gabalas yra apie 0,1 kg.

Daugiau nei vieną užsakymą bus išsiųstas nuolat be pjovimo

Dėkojame už jūsų užsakymą

Prašome atkreipti dėmesį, kad fizinio nr. vaizdas labai ryškus, priklausomai nuo jūsų monitoriaus spalvų yra neišvengiamas, proto apeiti.

Audinio kartais mažas trūkumas: džemperiai, buvo trūksta, siūlai neišvengiamas. Nedidelis defektas neturi įtakos didelis poveikis

Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindžio monitoriaus apšvietimas .fonas ,kuris yra priimtinas.Prašome rūpintis, o užsakymus, jei jis jums nepriimtinas.

1.Jūsų užsakymas bus išsiųstas per 7 dienas nuo apmokėjimo patikrinimą.

2.Prekės yra vežamos iš Kinijos, naudojant Kinija Paštu, Oro Paštu(nemokamas pristatymas), pasiekia dauguma šalių per 20 iki 40 darbo dienų. Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir express " kompanija , ji gali trunka iki 20 darbo dienų.

3.Jei negavote savo užsakymą 30 dienų, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir eiti atgal, kad jums kuo greičiau jums pasiūlyti patenkinti atsakymą.

1.Mes priimame alipay čia.

2.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

3.Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje. Pristatymas ir įteikimas.

1.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė savo turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.

2.Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir jūs turite suteikti mums savo Salve.lt ID ir laivybos sekimo NĖRA. ir jūsų grąžinimo priežastį.

3.Mes grąžinsime jūsų visą sumą, gavęs prekė yra originalus sąlyga ir pakuotės su visais komponentai ir priedai įtraukti, Po tiek pirkėjas ir pardavėjas atšaukti operaciją iš Salve.lt. Arba galite pasirinkti, kad pakeisti.

Atsiliepimai yra labai svarbus, mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Pakuotės Dydis 30cm x 30cm x 10cm (11.81in x 11.81in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Produkto Tipas Kitas Audinys
Technics Megzti
Funkcija Kvėpuojantis
Medžiaga 100% Medvilnės
Prekės Pavadinimas buulqo
Taikymo objektas apranga,drabužiai
Tipas Brokatas Medžiaga
Modelis Spausdinti
Stilius Juostele
plotis 160cm

Parašyti atsiliepimą

Spausdinti Flamingo Medvilnės Ruoželinio Audinio Pusė Metro Kratinys Quilting Kūdikių Patalynės, Siuvimo Audiniai Medžiaga

Spausdinti Flamingo Medvilnės Ruoželinio Audinio Pusė Metro Kratinys Quilting Kūdikių Patalynės, Siuvimo Audiniai Medžiaga

Atkreipti dėmesį : Kaina yra vienas gabalas(50 cm ilgis *160cm plotis) Svoris vienas gabalas yra apie 0,1 kg. Daugiau nei vieną užsakymą bus išsiųstas nuolat be pjovimo Dėkojame už jūsų užsakymą Prašome atkreipti dėmesį, kad fizinio nr. vaizdas labai ryškus, priklausomai nuo jūsų monitoriaus spalvų yra neišvengiamas, proto apeiti. Audinio kartais mažas trūkumas:

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai