1 vnt 12v Motociklo Ragų Garsiai 105dB Motoroleris Mopedas Dirt Bike KETURRATIS Motociklas Oro Ragų Moto Trimitas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€4.51

€8.21

-45 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

1 vnt 12v Motociklo Ragų Garsiai 105dB Motoroleris Mopedas Dirt Bike KETURRATIS Motociklas Oro Ragų Moto Trimitas Savybės:

Mūsų ragų tweeter, reiškia, kad žmogaus ausis gali atskirti, kad įkalbinėti skamba

Dauguma kitų ragų garsas mažiau nei 105 decibelų, be išankstinio įspėjimo.

Mes galime patenkinti poreikį įspėjamojo, pakankamą tūrį ir neturi įtakos kitiems

Šis ragas tinka labiausiai Motociklai/Mopedai, Keturračiai, Go-Kortelės, Vespas, Purvo Dviračiai, Kišenėje Dviračiai, Motociklai Motociklo Universalus Ragų

100% Brand New 105dB Universalus Ragų

Super atsparus vandeniui

Spalva: Juoda

Kiekis: 2 vnt

Voltų įtampa: 12v

Srovė:1.5 A

Medžiaga: Metalas

Skersmuo: 70 mm

Komplektą sudaro:

1X Motociklo Universalus Ragų

1.Šiuo metu Mes Priimame visa, "MasterCard", "Western Union", Qiwi,Banko pavedimu ir Paypal Mokėjimo. Daugiau Mokėjimo Variantų bus Prieinama dėl Salve.lt Ateityje. 2.Esame dėkingi už greitą mokėjimo ir tikimės, kad jūsų verslo ateitį.Užsakymus nesumokėtos bus colosed per 20 dienų. 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai . Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3.Laivybos mothed mes pasiūlėme yra Kinija Paštu, Oro Paštu,jei jums reikia greitas pristatymas būdu (DHL,EMS,TNT,UPS,FEDEX ir pan.),

4.susisiekite su mumis,pasiūlysime jums geriausią kainą.

5.Kaip įprasta,mes bus paskelbti mažos vertės už savo sklypo padėti išvengti užsakymą mokesčiai, Bet,pls dėmesį, kad Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Pirkėjai yra atsakingas už šių mokesčių .Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus iki varžytinių ar pirkti.

6.Atkreipkite dėmesį, kad siuntimo metu, Švenčių (Kalėdų, Kinų naujieji Metai ir pan.) galėtų būti ilgiau nei įprastu laiku.jei pristatymo data yra pasirengusi pabaigoje,jums gali užduoti mums išplėsti jį jums.

Visi mūsų produktai yra 100% visiškai naujas ir geros kokybės. 1. Mes siūlome 7 dienų pinigų grąžinimo garantija, jei ne laimingas su pirkimu . Prašome patikrinti savo užsakymą pateikus kvitą. Jokių pretenzijų, bus pagerbtas po 30 dienų nuo pristatymo.Mes jums siūlome visa grąžinamoji išmoka, jei mes išsiųsti neteisingas kiekis, neteisingas prekę arba sugedusį elementą.ir pls pasiūlyti mums aiškios nuotraukos patvirtinti problema,ar bus sunku mums padėti jums. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį,konkrečios priežasties grąžinimo. 3. Mes neturime leisti grąžinamąsias išmokas arba mainų, nes proto. Prašome skaityti visą aprašymą, jeigu, kaip vadovas, prieš jums pasiūlymą. 4. Pirkėjai gali reikalauti grąžinti visą įtraukti laivybos išlaidas arba keisti produktus nemokamai, jei mes posted negerai produktus, praleisti paketą laivybos kompanija , blogos kokybės, ar produktai yra suskirstyti siuntimo metu, (reikia išvalyti nuotraukas gaminių ir pakuočių). 1. Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks. Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. 2. Prašome neatidaryti ginčas, arba palikti mums blogų atsiliepimų, prieš jums kreiptis į mus.mes manome, kad komunikacijos bus geriausias būdas išspręsti problemas,ačiū. 3. Mes norėtume išlaikyti savo pažadą ir darome viską, kad patenkinti klientų poreikių. Jei jus tenkina mūsų daiktų, prašome palikti mums aktyvų grįžtamąjį ryšį. Ačiū! 4. Susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamų, neutralių atsiliepimų. Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas. 5. Mes neprisiimame neutralus arba blogai komentarus kartą jūsų problemos yra įsitaisiau sėkmingai. Jei galite pasidalinti savo prekių, kurių produkto nuorodas į savo facebook,instagram, "twitter", arba VK ir pan, tada jums bus gauti mažiausią kainą jūsų kitą užsakymą, taip pat su dovana!!!Ir mūsų VIP klientų amžinai!!!

Pakuotės Svoris 0.12kg (0.26lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Prekės Svoris 0kg
Elemento Tipas Multi-tone & Claxon Ragai
Tinka Už SUZUKI Už YAMAHA HONDA Už KAWASAKI ir T.T
Elemento Aukštis 0inch
Modelio Pavadinimas Garsiakalbiai-12V
Savybės 7
Elemento Plotis 0inch
Prekės Skersmuo 0inch
Elemento Ilgio 0inch
Modelis, Metai Du tūkstančiai aštuoniolika
Medžiagos Tipas ABS +Plastikas
Komplektą sudaro
Specialios Funkcijos garsiai Ragų Už Harley Honda Yamaha, Suzuki Kawasaki Ducati
Išorės Bandymų, Sertifikavimo CE
SAVYBĖS
Prekės Pavadinimas lenktynių meistras

Parašyti atsiliepimą

1 vnt 12v Motociklo Ragų Garsiai 105dB Motoroleris Mopedas Dirt Bike KETURRATIS Motociklas Oro Ragų Moto Trimitas

1 vnt 12v Motociklo Ragų Garsiai 105dB Motoroleris Mopedas Dirt Bike KETURRATIS Motociklas Oro Ragų Moto Trimitas

1 vnt 12v Motociklo Ragų Garsiai 105dB Motoroleris Mopedas Dirt Bike KETURRATIS Motociklas Oro Ragų Moto Trimitas Savybės: Mūsų ragų tweeter, reiškia, kad žmogaus ausis gali atskirti, kad įkalbinėti skamba Dauguma kitų ragų garsas mažiau nei 105 decibelų, be išankstinio įspėjimo. Mes galime patenkinti poreikį įspėjamojo, pakankamą tūrį ir neturi įtakos kitiems Šis ragas tinka

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai