Karšto Pardavimo Balta/Dramblio kaulo, 2 Sluoksnis Zawalcowany Krašto Trumpas Vestuvių Šydas, Vestuvių Šydas, Vestuvių Priedai Su Šukos MD106

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€15.53

€16.34

-4 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Tipas: Nuotakos Šydu Savybės: Fantastinis šydas vestuvėms Būklė: 100% visiškai Naujas Medžiaga: Tiulis,Nėriniai ir Beadwork Spalva: Balta Arba Dramblio kaulo (Prašome pasirinkti spalvą, kuri jums patinka) Paketą Sudaro: 1* Nuotakos Šydu, Jei turite bet kokią kitą prašymą,prašome susisiekti su mumis.

Šis Vestuvių Šydas,Vestuvių Aksesuarai,Vestuvių Šydas, yra aukščiausios kokybės. Jums bus meilė jį!

Realios Nuotraukos

Spalva: Kai jūs pateikiate užsakymą,prašome palikti pranešimą norimą spalvą.

Jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu 2 būdais:

El. Paštas Trademanager :

Daugiau, kad daugiau nuolaida! Sveiki Atvykę Į M&D Profesinės Vestuvių Gamyklos Kodėl Verta Rinktis " M&D Vestuvių? Mes jau dalyvauja gamybos ir eksporto vestuvių & Mados Suknelės jau daugiau nei 10 metų. Mes galime paprotys, kad įvairių vestuvių suknelės, įskaitant stiliaus, David ' s Bridal stiliaus Airecollection ir kt. Mūsų Gamykloje Savybės: 1. Puiki Kokybė - Aukščiausios Audinio, Skirti Kokybiškos, Tikslios Matavimo ir Užbaigti QC sistema. 2. Konkurencinga Kaina - Daugiau kiekiais, daugiau, nuolaida. 3. Greitas Pristatymas : Vežimas per 10 darbo dienų po užsakymo. 4. Visa Grąžinamoji išmoka, besąlygiškai už visus kokybės klausimas & Visa grąžinamoji išmoka bus pagerbtas & Grąžinti laivyba išlaidos bus mūsų atsakomybė.

Patarimai Pirkėjams

1.Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

2. Prašome Susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą. Mūsų klientų aptarnavimo pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau. Buvo čia, kad padėtų ir mūsų tikslas-išspręsti visus klausimus per 24 valandas. Jei nenorite gauti mūsų atsakymas laiku, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. laišką mums ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau. Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą iš anksto.

Apmokėjimas :

1. Visą mokėjimas turi būti atliktas per 7 dienas nuo pateikiant užsakymą.

2. Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje.

3. Priimtas mokėjimo būdus:

Šiuo metu galite atsiskaityti visa, "MasterCard", "Western Union", Qiwi ir banko pavedimu. Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl Salve.lt ateityje.

Bet toliau apie mokėjimo klausimus, prašome peržiūrėti šią nuorodą help.Salve.lt/payment_method.html ji gali padėti jums.

Pristatymas:

1. Pakuotės laivas, kaip galima greičiau po apmokėjimo, Po oro pašto užtruks apie 20-45days, kai coutry bus mano 20-60 dienų, EMS(7-15days),"DHL" "UPS" "FEDEX" (3-8 darbo dienas).

2. Apskritai, Dauguma užsakymų yra tvarkomi per 1-3 darbo diena . Tačiau vėlavimas pristatymo atsitiktų, kaip mūsų laikymo keičiasi kas akimirką, jei jums reikia skubiai, prašome susisiekti su mumis prieš patikrinti sandėlio. Užsakymai turi būti pateikti iki 5pm EST ar jie bus eiti kitą dieną\\ \ 's verslo.

3. Patvirtinti Adresą ir Telefono Numerį, kuriuo galite palikti mums . Telefono Numeris yra labai svarbu pašte galėtų susisiekti su jumis laiku, todėl prašome ją atidžiai patikrinti, siekiant išvengti bet kokių nereikalingų nervina ir nuostolis gali atnešti jums.

4. Klientai yra atsakingi už visus muito mokesčius, importo mokesčiai ir muito mokesčiai, sumokėti savo apskritis , mes padarysime viską, kad padėtų išvengti ar sumažinti muito mokesčius, kuriuos deklaruoti daiktus, kaip "dovana" ar deklaruoti mažos vertės pagal sąskaitą faktūrą. Jei nesate užtikrinti, laimėjo vartotojo taisyklės, prašome patikrinti savo užsakymą pirma.

Grąžinimas:

Priimti grįžti bet kokybės problemos,Visa Grąžinamoji išmoka bus pagerbtas .

Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei yra kokių nors klausimų, gavę prekes.

1. Prekės gali būti grąžinamos per 3 dienas kokybės problemų ar klaidingų elementus, bet, žinoma, mes patikrins, viskas kruopščiai iš produktų pakuočių ir patvirtinti, kad jis yra geros būklės. Jei bet šansas, mes suteikiame jums grąžinti netrukus po to, kai gausime prekę.

2. Ne kokybės problema grįžkite, klientai atsakomybę už siųsti ir grįžti krovinių. Mes neapima visų prekių už žalą, po naudojimo arba dėl vandens padarytos žalos, kuri sunku mums parduoti dar kartą.

Teigiamas grįžtamasis ryšys Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus. Jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų, maloniai prašome rašyti teigiamų atsiliepimų jav. Jei kyla kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis pirma, prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą . Mes susidoroti su jums išspręsti visas problemas artimiausiu metu. Ačiū!

Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.08kg (0.18lb.)
šydas vestuvių šydas
Dydis Custom Made
Elemento Tipas Nuotakos Vualiai
Tiekimo Tipas OEM Paslaugos
Modelio Numeris MD 106
PREK.KOD 1 gabalas
Medžiaga Viskozė,Poliesteris
Naudoti nuotaka
Technics zawalcowany
Lytis Moteris
Prekės Pavadinimas Amžinai Elegantiškas
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Skaros Kraštas Stilius Granulių Krašto
Vualiai Sluoksniai Dviejų Sluoksnių
spalva Baltos, Dramblio Kaulo

Parašyti atsiliepimą

Karšto Pardavimo Balta/Dramblio kaulo, 2 Sluoksnis Zawalcowany Krašto Trumpas Vestuvių Šydas, Vestuvių Šydas, Vestuvių Priedai Su Šukos MD106

Karšto Pardavimo Balta/Dramblio kaulo, 2 Sluoksnis Zawalcowany Krašto Trumpas Vestuvių Šydas, Vestuvių Šydas, Vestuvių Priedai Su Šukos MD106

Tipas: Nuotakos Šydu Savybės: Fantastinis šydas vestuvėms Būklė: 100% visiškai Naujas Medžiaga: Tiulis,Nėriniai ir Beadwork Spalva: Balta Arba Dramblio kaulo (Prašome pasirinkti spalvą, kuri jums patinka) Paketą Sudaro: 1* Nuotakos Šydu, Jei turite bet kokią kitą prašymą,prašome susisiekti su mumis. Šis Vestuvių Šydas,Vestuvių Aksesuarai,Vestuvių Šydas, yra aukščiausios kokybės. Jums bus meilė

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai