1 X Magnetinis Laikyseną, Nugaros, Pečių Korektorius Paramos Petnešomis Unisex Diržas Vyrams, Moterims

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€4.72

€6.00

-21 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Magnetinio Laikyseną, Nugaros, Pečių Korektorius Paramos Petnešomis Unisex Diržas Vyrams, Moterims

Savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės Padėti jums stand taller ir tiesiau, kad jums atrodo geriau ir jaučiasi jaunesnis Padėti jums išspręsti jūsų laikysena Padės jums palengvinti nugaros ir pečių skausmas per 5 magnetai suderinti žemyn centro stuburo ir 6 visoje juosmens. Paramos dirželiai aplink priekiniai pečių vilkti juos švelniai atgal teisinga laikysena. Kad jūs stovite aukštesni ir tiesiau. Patogus ir šviesos dėvėti po drabužiais, su joks diskomfortas ar matomumą. Rankomis skalbti ir prieinama tinka tiek Vyriški arba Moteriški. Dydis:XL,XXL Juosmens: App 87--88cm/34.2"-34.6" Spalva:Balta(rodyti nuotraukas) Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. Kaip naudoti? Traukti pečių diržai per pečius ir įsitikinkite, kad audinio maišeliai su magnetais yra arčiausiai jūsų kūno. Ruožas juosmens diržas aplink juosmenį ir užsisekite. Nustatykite padėtį ir snugness, kiek reikia. Pečių dirželiai turėtų atsitraukti šiek tiek, ant pečių srityje. Jei reikia, traukti juosmens diržas žemyn šiek tiek padidinti spaudimą pečių. Plauti rankomis švelniu plovikliu. Sausu oru. Dėmesio: turintiems stuburo arba nugaros problemų, turėtų pasikonsultuoti su savo gydytoju prieš naudojant šį produktą. Atminkite: prekės čia tik dar vienas vidutinio dydžio.

Paketas apima:

1 X Magnetinis Laikysenos Korektorius Diržas (Be Dėžutės Pakuotės,gerai supakuota su bubble maišelis)

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 3. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 4.Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos,yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI! 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo. 3. Mes suteiksime visa grąžinamoji išmoka, gavusi elementą į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 1. Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus 2. Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas. 3. Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Modelio Numeris EB1271
Poveikis .
kokybė geras
spalva XL, XXL
Prekės kodas EB1271
Prekės Pavadinimas PSNHLT
Medžiaga .
Sąlyga NAUJAS
Kilmės vieta Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
Elemento Tipas Petnešos & Palaiko

Parašyti atsiliepimą

1 X Magnetinis Laikyseną, Nugaros, Pečių Korektorius Paramos Petnešomis Unisex Diržas Vyrams, Moterims

1 X Magnetinis Laikyseną, Nugaros, Pečių Korektorius Paramos Petnešomis Unisex Diržas Vyrams, Moterims

Magnetinio Laikyseną, Nugaros, Pečių Korektorius Paramos Petnešomis Unisex Diržas Vyrams, Moterims Savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės Padėti jums stand taller ir tiesiau, kad jums atrodo geriau ir jaučiasi jaunesnis Padėti jums išspręsti jūsų laikysena Padės jums palengvinti nugaros ir pečių skausmas per 5 magnetai suderinti žemyn centro stuburo ir 6 visoje juosmens. Paramos dirželiai aplink

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai