Mados natūralios odos Kredito Kortelės Turėtojams, Moterų, Vyrų, Kaklo Dirželis Kortelės Autobusų ID Turėtojams Ženklelis Virvelę Didmeninė kortelės turėtojas 15

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€8.22

€9.78

-15 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Gaminio dydis: 10.5*7cm

Pagrindinė Medžiaga: natūralios odos

Produkto svoris:0.15 jv 1 * kortelės turėtojas

1. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. Prašome palikite savo vardą, pavardę, nes kai kurie šalies s laivybos politikos .

2. Paprastai, mes išsiųsti siuntinį Registruotu Paštu / Įprastą Mažas Pakelis Plus.

Jeigu jums reikia sklypas skubiai , jums gali reikėti mokėti papildomų laivybos express".

3. Bet kuriuo atveju, mes neatsakome už mokesčio (PVM) ar Importo Muitus ar kitus lygiaverčius kyla teikimo operacijos.

1. Mes priimame elektroninio Pašto prašymų dėl grąžos per 7 darbo dienas nuo gavimo tvarka. Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.

2. Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Prašome susisiekti su mumis grįžti vadovas, prieš jums grąžinti.

3. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

Mes visiškai grąžinti savo mokėjimo , bet mes ne mokėti už papildomą pristatymo mokestį bet kokiu atveju . Dėkojame už jūsų prašome suprasti .

1. Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių apžvalga, kuri mums labai svarbi.

2. Būsime labai dėkingi, jei jūs galite palikti savo nekilnojamojo jausmas čia.

3. Jei nesate patenkintas su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant visus atsiliepimus, mes išspręsti problemą iš karto, ačiū!

Jūsų pasitenkinimas yra visada mūsų siekimas , susisiekite su mumis laisvai prašome, jei turite kokių nors problemų . Ačiū ir Linkėjimai.

487839565362927 Vyrų Maišelį JAV $ 10.99 /vnt JAV $ 24.99 /vnt JAV $ 67.18 /vnt JAV dolerių 65.18 /vnt JAV dolerių 24.13 /vnt LTL 41.00 /vnt JAV dolerių 21.59 /vnt JAV dolerių 23.74 /vnt.

Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Stilius mados
Modelio Tipas Kietas
Uždaryti Tipas Ne Užtrauktukas
Elemento Ilgio 10.5inch
Prekės Pavadinimas A AUSUKY
Elemento Tipas Kortelės & ID Turėtojams
Natūralios Odos Tipas Karvės Oda
Modelio Numeris B051861A1
Pagrindinė Medžiaga Natūralios Odos
Lytis Unisex
Prekės Svoris 0.15kg
Naudoti Kredito Kortelės
Formos Dėžutė
Dydis 10.5 cm*7cm
Elemento Plotis 7inch

Parašyti atsiliepimą

Mados natūralios odos Kredito Kortelės Turėtojams, Moterų, Vyrų, Kaklo Dirželis Kortelės Autobusų ID Turėtojams Ženklelis Virvelę Didmeninė kortelės turėtojas 15

Mados natūralios odos Kredito Kortelės Turėtojams, Moterų, Vyrų, Kaklo Dirželis Kortelės Autobusų ID Turėtojams Ženklelis Virvelę Didmeninė kortelės turėtojas 15

Gaminio dydis: 10.5*7cm Pagrindinė Medžiaga: natūralios odos Produkto svoris:0.15 jv 1 * kortelės turėtojas 1. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. Prašome palikite savo vardą, pavardę, nes kai kurie šalies s laivybos politikos . 2. Paprastai, mes išsiųsti siuntinį Registruotu Paštu / Įprastą Mažas Pakelis Plus. Jeigu

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai