ZDPARTS 6-30 mm, Automobiliai, Automobilis, dvipusės Juostos Klijai, Lipdukai Ford Focus 2 3 Fiesta "Mondeo" Chevrolet Cruze " Jeep Renegade

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.96

€1.73

--14 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

ZDPARTS 6-30 mm, Automobiliai, Automobilis, dvipusės Juostos Klijai, Lipdukai Ford Focus 2 3 Fiesta "Mondeo" Chevrolet Cruze " Jeep Renegade

Produkto pavadinimas : Lipdukai, Juostos Medžiaga:PVC Funkcijos: 1.100% brand new, Lengva įdiegti 2.Papuoškite savo automobilį, asmeninį automobilį, lipdukas, kuris padarė personlized išvaizdą jūsų automobilį, 3.Automobilio lipdukas yra patvarus, šilumos ir saulės spindulių 4.Įsitikinkite, kad paviršius, kurioje produktas bus naudojamas yra švarus, sausas ir be jokių ail, tepalų ir vaško. 5.Nustatyti tikslią vietą produktą. 6.Nuimkite apsauginę plėvelę nuo lipnios, suderinti ir atsargiai, tada paspauskite tvirtai užtikrinti tinkamą sukibimą. 7.Nejudinkite produkto ar plauti savo automobilį per 24 valandas po įdiegimo. Pastaba: 1.Nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio. Tikrasis produktas turi viršenybę. 2.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausias rūpestis. Prašome susisiekti su mumis geriau išspręsti bet kokį klausimą, prieš paliekant bet kokį neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį. Ačiū! Pakuotė: 1Pcs*Automobilių juda uodega lipdukai Produkto nuotraukos:

Apie laivybos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai. Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

9. BR pirkėjas, prašome pateikti cpf ar cnpj, ji bus jums geriau, kad jį gauti gerokai greičiau. ačiū

Grąžinimo ir atlyginimo

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Salve.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Apie atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Elemento Tipas Lipdukai
Tipo Lipduku Kūrybos Lipdukai
Dizainas Žodžius
Medžiagos Tipas Pu
Prekės Skersmuo 8cm
Elemento Aukštis 0.6cm
pakuotė Ateina Supakuoti
Elemento Ilgio 3m
Kategorijos Lipdukai
Modelis OEM
Lipdukas Rodymas Bet Visą Kūną.
Tipas Klijai Lipdukas
Prekės Pavadinimas ZDPARTS
Elemento Plotis 0.6cm
Modelio Pavadinimas 3Msticker

Parašyti atsiliepimą

ZDPARTS 6-30 mm, Automobiliai, Automobilis, dvipusės Juostos Klijai, Lipdukai Ford Focus 2 3 Fiesta

ZDPARTS 6-30 mm, Automobiliai, Automobilis, dvipusės Juostos Klijai, Lipdukai Ford Focus 2 3 Fiesta "Mondeo" Chevrolet Cruze " Jeep Renegade

ZDPARTS 6-30 mm, Automobiliai, Automobilis, dvipusės Juostos Klijai, Lipdukai Ford Focus 2 3 Fiesta Mondeo Chevrolet Cruze Jeep Renegade Produkto pavadinimas : Lipdukai, Juostos Medžiaga:PVC Funkcijos: 1.100% brand new, Lengva įdiegti 2.Papuoškite savo automobilį, asmeninį automobilį, lipdukas, kuris padarė personlized išvaizdą jūsų automobilį, 3.Automobilio lipdukas yra patvarus, šilumos ir saulės spindulių

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai