Mielas Minkštas Ežys Gyvūnų Lėlės Įdaryti Pliušinis Žaislas Kalėdinė Dovana Vaikui, Vaikų Mergaičių 18cm

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€4.11

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Naujas produktas

Produktų ekranas

Pavadinimas ežys

Svoris 90g

Dydis

18cm

( Punktas Priemonę vertus, jis gali būti 1 cm skiriasi. 1 colis =2,54 cm )

Medžiagų Kokybė PP medvilnės

Pakuotės OPP krepšys

Naudoti Kalėdų Dovana, Dovanos artimiesiems, draugams, mėgėjams, vaikams, dovanos, švenčių dovanos, gimtadienio dovanos.

Aprašymas Pirkinių sprendimai 1 Yra gaminių, taip pat, kaip paveikslėlyje?

85-98% panašus į nuotraukas , bet bus mažai spalvų skirtumas dėl skirtingų monitorių ir šviesos.Jei yra abejonių dėl kai kurių produktų ,prašome susisiekti su mumis, kad jį patvirtintumėte. Prekės ženklo imitacija, produktas bus šiek tiek kitoks su nuotrauka,Jei yra abejonių dėl kai kurių produktų ,prašome susisiekti su mumis, kad jį patvirtintumėte. 2.Kaip aš galiu mokėti už mano užsakymą?

Sąlyginio deponavimo yra mūsų pageidautina mokėjimo būdą, mes taip pat priimame įvairių mokėjimų, kaip nurodyta toliau:

Jei yra kokios nors problemos dėl apmokėjimo,prašome nedvejodami kreipkitės į mus,arba palikti savo el. pašto mums ,mes paaiškinsime jums. 3.Turėčiau mokėti už tarifus ir mokesčius?

Mes nesame atsakingi už tarifai ir mokesčiai. Jei jūsų šalyje yra gana griežti dėl tarifų,jei galite pateikti užsakymą, geriausiai norite pasakyti mums, ką vertė yra gerai parašyti ant pakuotės,priešingu atveju, mes negalime prisiimti jokios Atsakomybės dėl muitų tarifų ir mokesčių. 4.Kaip ilgai aš galiu gauti mano užsakymą ? Laivybos laikas priklauso nuo to, kaip logistikos ir šalyje.Ir atostogų taip pat gali affecter laivybos laikas.Taip, taip logistikos laikas yra tik nuoroda.

Nemokamas pristatymas : Kinija Paštu, Oro Paštu /rusijos Oro Jungtinė Karalystė | jav | Australija | Kanada |(Apie 15-35 Dienų) Rusija ( Apie 10 -30 Dienų) Tiesioginis skrydis į rusijos orlaivių, rusijos pirkėjai greitai gaus užsakymų. Vokietija | Austrija | Šveicarija |(Apie 15-35 Dienų) Prancūzija | Italija | (Apie 25-60 Dienų) Kita | (Apie 30-90 Dienų) 5.Jei yra keletas problemų, galiu gauti mano grąžinamosios išmokos? Taip,galite .Priklausomai nuo situacijos, mes jums tinkamą kompensaciją.Jei yra visų mūsų kaltė ,mes prisiimti visišką Atsakomybę,ir jei nesame atsargūs ant gaminio aprašymas klaidų, tikiuosi, kad jums pavyks atleisti daug.Ir mes tikimės, kad jums gali derėtis gerai su mumis pirmą ,ne openning ginčą,mes darome viską, kad galėtų susidoroti su visomis problema su jumis. 6.Tai, ką turiu, palikti apie atsiliepimų?

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų siekimas. Jei jus tenkina mūsų daiktų ir mūsų paslaugos, prašome palikti Postive Atsiliepimai (5 žvaigždučių ) už mus,tai yra labai svarbu mums pasiūlyti jums mūsų geriausias paslaugas, kitą kartą. Jei nėra nieko, kad jūs nepatenkinti,(įskaitant ir mūsų produktų ir paslaugų,arba kitas dalykas),prašome susisiekti su mumis tarnauti jums vėl, kol jūs įdėti, kad ginčo, mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus. 7.Aš galiu imtis perpardavėjas kaina?

Taip, jūs galite imtis perpardavėjas kaina, bet kiekvienas modelis turi būti ne mažiau kaip visų dydžių. Pavyzdžiui, laivybos kaina yra didesnė už mažas kiekis. Taigi, mūsų suvienyti kaina bus lankstus. Galite kreiptis į mūsų pardavimų beofore pateikimo tvarka.Daugiau vartojate, daugiau, nuolaida jums bus turėti. 8.Kuri bendrovė daugiausia užsiima pardavimo produktų?

Mūsų kompanija yra žinomas profesionalus tiekėjas didmeninė Vaikų žaislų ir drabužių, daugiau nei 2000 daiktai gali pasirinkti iš mūsų svetainės.Mes atnaujiname naujus produktus, kiekvieną dieną.

Jei jus domina kai kurie elementai, ar norėtų, kad iš mūsų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.mes nuoširdžiai tikimės, kad galimybė bendradarbiauti su jumis, remiantis abipusės naudos. 9.Ar galiu užsisakyti parduotuvę? Ir kaip?

Taip, žinoma, galite užsisakyti mūsų parduotuvėje,ir kviečiame jus padaryti ,todėl jūs galite mėgautis, mūsų VIP servicesuch kaip atnaujinimus iš naujokų į parduodamų produktų kartą per savaitę ir pan. Ir jei yra kokių nors problemų, apie tai, kaip užsisakyti mūsų parduotuvėje ,pls susisiekti su mumis.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.12kg (0.26lb.)
Modelio Numeris 18cm Ežys
Įdaru PP Medvilnės
Įspėjimas no
Matmenys 18cm
Lytis Unisex
Amžius 12-15 Metų,8-11 Metų,5-7 Metų,Suaugusieji,2-4 Metai
Medžiaga Pliušas
Prekės Pavadinimas MWZ
Savybės Kino ir TV,Įdaryti & Pliušas

Parašyti atsiliepimą

Mielas Minkštas Ežys Gyvūnų Lėlės Įdaryti Pliušinis Žaislas Kalėdinė Dovana Vaikui, Vaikų Mergaičių 18cm

Mielas Minkštas Ežys Gyvūnų Lėlės Įdaryti Pliušinis Žaislas Kalėdinė Dovana Vaikui, Vaikų Mergaičių 18cm

Naujas produktas Produktų ekranas Pavadinimas ežys Svoris 90g Dydis 18cm ( Punktas Priemonę vertus, jis gali būti 1 cm skiriasi. 1 colis =2,54 cm ) Medžiagų Kokybė PP medvilnės Pakuotės OPP krepšys Naudoti Kalėdų Dovana, Dovanos artimiesiems, draugams, mėgėjams, vaikams, dovanos, švenčių dovanos, gimtadienio dovanos. Aprašymas Pirkinių

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai