16Pcs Animacinių filmų Mažai Vienaragiai Sienų Lipdukai Sienų Lipdukas , PASIDARYK pats Įvairių Stilių Vinilines Vienaragiai Namų Puošybai Mergaičių Kambario Dekoro

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€4.68

€5.84

-19 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Sveiki Atvykę Į Mūsų Parduotuvėje!

Mes esame profesionalių gamintojų Vinilo Pjovimo lipdukas lipdukas .

Mūsų kokybės vinilo medžiaga yra vienos iš geriausių Kinijos.

Galime pateikti rūšių mados dizaino ir asmeniniams produktų, įvairių spalvų pagal prašymą iš mūsų klientams.

Produkto Savybės:

Kokybė : Patalpų 4-7 metų, Lauko 3-5 metus be spalvos blukimas arba nukristi; Jokio fono šešėlis; be baltų kraštą;

Medžiaga : Aplinkos Apsaugos; Nuimamas; Atsparus Vandeniui; Gryna Spalva;

Vieta : Miegamasis, svetainė, Svečių kambarys, Vonios Kambarys, Virtuvės, Kambario, Biuro, Vaikų darželio, Bendrabučio, Parduotuvė, ir tt..

Vieta : Tinka bet kokio plokščio paviršiaus, tokio kaip Akiniai/Grindys/Durys/Sienos/Mirrors/Cars/Valtys/Dviračiai/Medžio/Plastiko/Metalo

Pakuotė : Paprastai apima Vinilo Decal, Perdavimo Filmas, Instrukcijos anglų kalba, Demo Pavyzdys.

Spalvos : žr. spalvų kortelės žemiau. Jei negalite rasti spalvos mygtuką virš, prašome palikti žinutę užsakymo arba siųsti mums pranešimą. Spalvos gali būti įrodyta, šiek tiek skiriasi nuo medžiagų, dėl ekrano nustatymas kompiuterių.

Dydis : galima pasirinkti baigė dydžių per mygtukų virš. Nuotraukos yra pateikta nuoroda tik .Jei norite, kad kiti apdailos dydžių, prašome susisiekti su mumis prieš užsakyta. Maketo dydis paprastai skiriasi nuo galutinio efekto dydį . Jūs ' ll gauti mūsų išdėstymą produkto, kuris yra visada stora. Mes suteiksime naudojimo instrukcijos, siekiant padėti jums padaryti, produkto poveikis, nuotraukos. Tai paprasta.

Jei norite pritaikyti produktus , prašome siųsti į mus dėl išsamesnės informacijos ir kainą.

Mes suteiksime nuolaidas, didmeninius užsakymus , prašome maloniai susisiekite su mumis dėl kainų. Drop-laivyba yra prieinama, taip pat.

====================================================================================== Dėmesio:yra 9 stilių vienaragiai .Kiekvienas produktas turi 16 Atsitiktinis Stiliaus Animaciją Mažai Vienaragiai ir kiekvieną plotis apie 12cm.

Dėmesio:yra 9 stilių vienaragiai .Kiekvienas produktas turi 16 Atsitiktinis Stiliaus Animaciją Mažai Vienaragiai ir kiekvieną plotis apie 12cm.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------

Spalva Kortelė:

Mokėjimas: priimame Alipay dėl Salve.lt. Galite mokėti Kredito Kortele (RMB kanalo ir USD kanalo taškų), Interneto Pinigai (toliau WM), TT, "Western Union", Qiwi piniginės, Brazilija Boleto, SOFORT Bankų ir tiek. Savo užsakymą bus uždarytas, jeigu jūs negalite apdaila mokėjimo per 20 dienų.

Pakuotė: Prašome nesijaudinkite. Paprastai mes pakuoti prekes ir kartono vamzdžių, įsitikinkite, kad jums gauti tinkamos būklės. Mes teikiame kokybiškas draudimo paslaugas. Prašome siųsti mums nuotraukas iš pakuotės, jei ji buvo pažeista arba sugadinta, kai gavote, mes išsiųsti naują produktą ar suteikti jums visa grąžinamoji išmoka.

Pristatymas: Pasaulyje laivybos paslaugas.Paprastai prekės bus siunčiamas per 1-3 darbo dienas po to, kai gavo mokėjimo. Mes pripažins savo daiktą, kaip "dovana", ir vertinama ne mažesnė kaina už muitinės formalumų atlikimo patogumui. Mes nesame atsakingi už bet kokius mokesčius, muitus ir mokesčius, savo papročius. Kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo vietos muitinės ir pašto paslaugų. Jeigu tu negali gauti savo sklypo laiku, prašome susisiekti su mumis pirma. Mes atsakingi už bet kokią žalą ar nuostolius, įvyko siuntimo metu.

Susisiekite su Mumis: Mes branginame mūsų klientų ir verslo labai daug. Mes būtume dėkingi, labai daug, jei galite palikti mums 5 žvaigždžių ir teigiamų atsiliepimų. Prašome susisiekti su mumis pirma, jei turite kokių nors problemų, apie mūsų produktų, tokių kaip trūkstamas raides , neteisingas kiekis, negerai produktas, mėta ar nelabai patenkintas, bet kuriuo klausimu, mes stengiamės ją išspręsti ir pateikti siuntimas iš naujo arba grąžinti arba kiti jus priimtų sprendimų. Prašome nedvejodami palikti jokių atsiliepimų, kol problema bus išspręsta. Mes jums atsakyti jūsų pranešime per 24 valandas, darbo dienomis. Sveiki, jūs bet kuriuo metu!

Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 1cm (7.87in x 3.94in x 0.39in)
Medžiaga Vinilo pvc
Prekės Pavadinimas dulike
Modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Tikslas "PASIDARYK pats" Mažai Vienaragiai lipdukas, Decal, Vaikų Kambario Dekoravimas
spalva Juoda, Mėlyna, Auksinė, Švelni Rožinė, Šviesiai Violetinė, Mėlyna, Rožinė, Šviesiai Pilka, Tamsiai Mėlyna
Scenarijus Sienos
Medžiagos Ne-toxi,nekenksmingas aplinkai Matt vinyl PVC
Dydis 16pcs of Width 12cm
Cenzūruoti Kodas 6F624
Temos Animacinių Filmų Mažai Vienaragiai Siena Lipdukas
Skaidrus Lentos Skaidrus Lipdukas
Modelio Numeris 6F624
Specifikacija Multi-piece Package
Klasifikacija Sienų,Langų Lipdukai,Lipdukai, Baldai
Rekomenduojama erdvė Vaikų Kambario/Vaiko Kambarys
Elemento Dydis Plotis apie 12cm
Produkto Savybės Atsparus vandeniui, Vinilo Pjovimo Lipdukai(ne spausdinimo)
Stilius Animacinių filmų

Parašyti atsiliepimą

16Pcs Animacinių filmų Mažai Vienaragiai Sienų Lipdukai Sienų Lipdukas , PASIDARYK pats Įvairių Stilių Vinilines Vienaragiai Namų Puošybai Mergaičių Kambario Dekoro

16Pcs Animacinių filmų Mažai Vienaragiai Sienų Lipdukai Sienų Lipdukas , PASIDARYK pats Įvairių Stilių Vinilines Vienaragiai Namų Puošybai Mergaičių Kambario Dekoro

Sveiki Atvykę Į Mūsų Parduotuvėje! Mes esame profesionalių gamintojų Vinilo Pjovimo lipdukas lipdukas . Mūsų kokybės vinilo medžiaga yra vienos iš geriausių Kinijos. Galime pateikti rūšių mados dizaino ir asmeniniams produktų, įvairių spalvų pagal prašymą iš mūsų klientams. Produkto Savybės: Kokybė : Patalpų 4-7 metų, Lauko 3-5 metus be spalvos blukimas arba

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai