Bling Diamond Atveju "Samsung" S5 S6 S7 Krašto Pastaba 4 5 Rubisafe " iPhone 5S 6 6S 7 Plius Fundas Piršto Žiedas, Stovas Laikiklis Telefonas Atvejų

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.69

€3.62

-25 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Gerbiami Klientai:

Kviečiame ateiti į mūsų parduotuvėje !! mes esame profesionali gamykla, projektuojame ir gaminame aukštos kokybės mados mobiliojo telefono dėklas ir dangteliai. mes priimtina OEM užsakymus, taip pat paramos didmeninė ir lašas laivybos. jūs galite gauti aukščiausios kokybės prekės geriausi gamyklos kainos čia, tiesiog, pls nedvejodami susisiekite su mumis, ko jums reikia.

Pls pridėti elementą į jūsų pageidavimų sąrašą ir pridėti parduotuvės nuorodą į savo mėgstamą parduotuvę , prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei norite, kad didelių užsakymų , mes galime suteikti jums daugiau nuolaida !!!

Iphone 5 5S SE 6 Plius 6S 6G 7 7G 7 Plius Telefono skambutis Turėtojas Atveju, Silikoninis Dangtelis Originalus Samsung Galaxy S3 i9300 S4 i9500 S5 i9600 S6 G9200 G920F S6 krašto G925F G920F G920A G9250 S6 krašto Plius G928 S7 G930 G9300 S7 krašto G9350 Atveju, Prabangus Metalinis Stentas Plonas Minkštas Apvalkalas

Mes galime siųsti tik iš sklypai po to, kai saugumo patikrą Salve.lt, paprastai tai yra 24h vėliau. Paprastai, mes galime išsiųsti 1-3 dienas po to, kai mes gavome jūsų mokėjimą.

Tačiau, kai ateina atostogų ar savaitgalio, ji bus keletą dienų ilgiau. Tačiau tai turi būti mūsų pažadėjo tvarkymo laikas.

Mes galės gauti juos išsiųsti per DHL, UPS, FEDEX, EMS, HK oro paštu nuo jūsų pasirinkimo. Arba galime pasiūlyti jums labiausiai ekonomiškas ir saugiausias pristatymo būdą. Mūsų tikslas yra gauti jūsų užsakymą, su jumis susisiekti, geriausias būdas jums patinka.

DHL,UPS ir "Fedex" paprastai trunka 3-5 dienas pasiekti ir jūs.

EMS paprastai pasiekti jus per 7-15 dienų.

KN oro paštu paprastai pasiekti visame pasaulyje 15-30 dienos

Mes negalime pristatyti, P O Box, ir mes negalime pristatyti be savo kontaktinį telefono numerį. Įsitikinkite, kad telefonas ir adresas, kad jums paliko teisinga, mes jums duoti tik tada, adresą, kurį paliko Salve.lt sistema.

1 Yra bet kokia nuolaida taikoma didelių gabaritų kad?

Taip ! mes galime pasiūlyti didmenines kainas.jei jums reikia daugiau arba norite individualų produktų, tiesiog pls nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu paštu arba trademanager. mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas(išskyrus poilsio diena)

2.Ji gali būti išsiųsti į savo šalį?

Galime siųsti daiktų, 98% pasaulio šalių. jei jūsų šalies negali būti pasirinkta dėl Salve.lt , pls kreipkitės į mus.

3.Kiek tai užtruks, atvykti?

Paprastai kalbant, mes organizuojame siunta per 1-3 darbo dienas, kai mokėjimas patvirtino, ir mes bendradarbiauti su DHL, UPS, TNT, "FEDEX" (5-7days), ir EMS (13-30days). Tačiau, prašome suprasti mus, jei yra šiek tiek laiko nedelsiant, nes tai yra iš mūsų kontrolės.

4.Ką daryti, jei esu nepatenkintas tuo atveju?

Kai gavote jūsų atveju, nesvarbu, kokių problemų turite, pls nedvejodami kreipkitės į mus. mes padarysime viską, kad išspręsti jūsų problemą, kol būsite patenkinti.

5. Kaip greitai bus mano sklypo atvyksta ?

Mes stengiamės suteikti jums labiausiai patikimas ir prieinamas būdas laivybos paslaugas. Paprastai, sklypo atvyks į tikrą laikotarpį, kaip paveikslėlyje parodyta. Jūs galite sekti informaciją internete

Mažų sklypų bus atnaujinti informaciją 7 dienas po pristatymo, express turės galutinis sekimo numerį 1-2 dienų tranzitu iš Honkongo. Jei vis dar nėra per ilgas, gal ji buvo grąžinta pagal Užsakymą. Mes galime grąžinti ar išsiųsti jums.

Paprastai, jei informacija rodo, išsiuntė laivą iš Kinijos, bet jokios informacijos matyti, atvyko į paskirties šalį, tada jis turėtų būti paskirties Užsakymą. Tik išlaikė Paprotį, tada ji gali parodyti atnaujintą informaciją. Prašome tiesiog maloniai prašome palaukti, ji bus pristatyta jums kuo greičiau.

Kai kurie šalies užsakymą bus griežtos, todėl laivybos laikas šios šalies kartais gali būti ilgesnis, nei kiti: Brazilija, Indija,didžioji Britanija ,ebs. jei jums buvo iš šios šalies, pls būti kantrūs, ji bus pristatyta jūsų laiko.

Tarptautinis pristatymas labai priklauso nuo pristatymo kompanija ir vietos muitinės ir (arba) pareigų, tiek mūsų šalies, ir atostogas, taip pat turi įtakos pristatymas. Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.

1. Jei jus tenkina prekė ir mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, ir mes bus daryti tą patį už jus.

2. Jei yra kokių nors problemų, apie jūsų užsakymą, prašome tiesiogiai kreiptis į mus dėl sprendimo, o ne pradėti ginčą dėl Salve.lt. Mes stengiamės, kad slove savo problemą kuo greičiau.

3. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, rasime sprendimą, kad atitiktų jūsų reikalavimus ir padidinti pasitenkinimą

Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 3cm (7.87in x 3.94in x 1.18in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.08kg (0.18lb.)
Funkcija Anti-crash , Anti-scrash, Anti-purvo Purvinas Atsparus Anti-Knock
kokybė Naujausias Ultra Plonas Aukštos Kokybės Silikono Minkštos TPU Viršuje, A+++++
Stilius Naujas Blizga Kristalų Giltter Diamond Back Case Cover Fundas Carcasas Rubisafe
Suderinamos Prekės "Apple ""iphone".
Dydis 4.5 inch / 4.7 inch / 5.0 inch / 5.1 inch / 5.2 inch / 5.5 inch
Suderinamo "iPhone" Modelis iPhone 6 Plus", "iPhone " 6s", "iPhone 5s", "iPhone 6s plus", "iPhone" 7 Plius", "iPhone 6, "iPhone" 7, "iPhone" SE, "iPhone 5"
Žmonės Moteris, Vyras, Mergaičių ir Berniukų, Madingi Tinka Verslo Mickey Ausies
parama Didmeninė / Dropshipping Rose Gold"
Medžiaga Iphone 5 5S SE, iphone 6 6S, iphone 6 Plus", "iphone" 7, "iphone" 7 Plius", "Samsung" 4 Pastaba, Skirta "Samsung" Dėmesį, 5, Samsung S5, "Samsung " S6", " Samsung S6 krašto, Samsung, S7, Samsung S7 krašto
Tipas Aišku, Prabangos Rankų Darbo Prekės Tendencija Priedai Šviečia Mielas
Retail Pakuotė Taip
Dizainas Jewelled,Raštuotas,Mielas,Skaidrus,Verslo,Derliaus
Savybės Bling Gana Prašmatnus Gėlių Apkalos TPU Su Stento Telefono dėklas Galinį Dangtelį
Prekės Pavadinimas Inovacijos
Modelio Numeris Iphone 5 5S SE 6 6G 6S 7 Plius Telefoną Padengti Fundas Coque " Rubisafe
Pakuotė Aišku, OPP Skaidrus Maišelis
Modelis 2 Samsung Galaxy S5 S6 krašto Plius S7 krašto Pastaba 4 5 Telefono dėklas Rubisafe

Parašyti atsiliepimą

Bling Diamond Atveju

Bling Diamond Atveju "Samsung" S5 S6 S7 Krašto Pastaba 4 5 Rubisafe " iPhone 5S 6 6S 7 Plius Fundas Piršto Žiedas, Stovas Laikiklis Telefonas Atvejų

Gerbiami Klientai: Kviečiame ateiti į mūsų parduotuvėje !! mes esame profesionali gamykla, projektuojame ir gaminame aukštos kokybės mados mobiliojo telefono dėklas ir dangteliai. mes priimtina OEM užsakymus, taip pat paramos didmeninė ir lašas laivybos. jūs galite gauti aukščiausios kokybės prekės geriausi gamyklos kainos čia, tiesiog, pls nedvejodami susisiekite su mumis, ko jums reikia. Pls

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai