2017 Vyrų Diržai Moterų Drobės Paprasto Juosmens Diržas Metalo Sagtimi Austi Ruožas Diržas Atsitiktinis "Vogue" Juostos Ceinture Femme

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€3.10

€3.99

-22 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

2017 Vyrų Diržai Moterys\\ \ 's Drobės Paprasto Juosmens Diržas Metalo Sagtimi Austi Ruožas Diržas Atsitiktinis "Vogue" Juostos Ceinture Femme 6 Spalvų

Aprašymas: Medžiaga: Gumos Juosta+Dirbtiniais Odos. Spalva: Chaki / Mėlynos/Pilkos/Juodos/Šviesi Pilka/Kupranugaris Išsamios Dydis:Ilgis(Įskaitant Mygtukas):105cm. Diržo Plotis:3,5 cm. Gali būti ištemptas iki 125cm. Ne skylė dizaino,gali būti įterpiami bet kurioje padėtyje. Patvarus,plaunamas,mados ir patogiai. Kiekis:1Pc Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!

Pakuotė: 1Pc x Diržas

Vežimą:

1.Mes atsiųsime elementus per 5 darbo dienas (išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas.

2.Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų klientų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

3.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, finansų maklerio feesduties, ir mokesčiai už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

4.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Grąžinimas:

1.Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

2.Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.

3. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.

Spalvų Neatitikimas:

Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t. Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

Atsiliepimai:

1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

'

Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 8cm (7.87in x 5.91in x 3.15in)
Pakuotės Svoris 0.28kg (0.62lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Modelio Tipas Kietas
Sagties Plotis 20CM
Modelio Numeris 03KF
Lytis Unisex
Įrenginio Tipas gabalas
Elemento Tipas Diržai
Stilius Atsitiktinis
diržo plotis 3,5 cm
Prekės Pavadinimas KLV
Diržai Medžiaga Dirbtiniais Odos,Drobės
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Sagties Ilgis 35cm

Parašyti atsiliepimą

2017 Vyrų Diržai Moterų Drobės Paprasto Juosmens Diržas Metalo Sagtimi Austi Ruožas Diržas Atsitiktinis

2017 Vyrų Diržai Moterų Drobės Paprasto Juosmens Diržas Metalo Sagtimi Austi Ruožas Diržas Atsitiktinis "Vogue" Juostos Ceinture Femme

2017 Vyrų Diržai Moterys\\ \ 's Drobės Paprasto Juosmens Diržas Metalo Sagtimi Austi Ruožas Diržas Atsitiktinis Vogue Juostos Ceinture Femme 6 Spalvų Aprašymas: Medžiaga: Gumos Juosta+Dirbtiniais Odos. Spalva: Chaki / Mėlynos/Pilkos/Juodos/Šviesi Pilka/Kupranugaris Išsamios Dydis:Ilgis(Įskaitant Mygtukas):105cm. Diržo Plotis:3,5 cm. Gali būti ištemptas iki 125cm. Ne skylė dizaino,gali būti įterpiami

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai