50PCS Sujungimo Laido Jungtis Izoliuota Vyras Moteris Fiksavimo Kastuvu Terminalas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.30

€2.53

-9 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Savybės:

- Patvarus pilnai izoliuoti nailono greitai atsijungia.

- Viršaus linija su elektro-skarda padengta vario gyslų, siekiant išvengti korozijos & inžinerijos laikyti stipriausia garbanos.

- Į 50pcs izoliuotųjų laidų gnybtų jungčių apima: 25 raudonas vyrų ir 25 raudona moterų (22-18 AWG)

Pakuotės Svoris: 30 G / 1.06 Uncijų

Pakuotės Matmenys (L*W*H): 80*50*30 MM / 3.15*1.97*1.18 Cm

Mažmeninė Pakuotė: Ne, Ne Pakavimo

1 x 50pcs Moterų ir Vyrų izoliuotųjų laidų Gnybtų Jungtis

1.VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo Adresą. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 1. Jei produktas sugedęs, prašome mums apie tai pranešti nedelsiant po prekių pristatymo. Prašome don ' t open ginčą, mes atsiųsime jums pagal faktinę situaciją. 2. Jei nesate patenkintas, prekes, galite pasirinkti, kad grįžti. Ir visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo. 3. Pirkėjas yra atsakingas už visas siuntimo išlaidas. 1.Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų Verslo plėtrai, todėl prašome palikti Atsiliepimus, 5 Žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktais,labai labai Ačiū. 2.Nepalikite Neigiamų Atsiliepimų, be klausia mus padėti, prašome nedvejodami susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų. Mes atsakysime į visus laiškus kaip įmanoma greičiau. Iš anksto dėkojame už jūsų kantrybę.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 8cm x 5cm x 3cm (3.15in x 1.97in x 1.18in)
Pakuotės Svoris 0.04kg (0.09lb.)
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Elektros
Modelio Numeris EPC_EES_10B
Prekės Pavadinimas ChgImposs

Parašyti atsiliepimą

50PCS Sujungimo Laido Jungtis Izoliuota Vyras Moteris Fiksavimo Kastuvu Terminalas

50PCS Sujungimo Laido Jungtis Izoliuota Vyras Moteris Fiksavimo Kastuvu Terminalas

Savybės: - Patvarus pilnai izoliuoti nailono greitai atsijungia. - Viršaus linija su elektro-skarda padengta vario gyslų, siekiant išvengti korozijos & inžinerijos laikyti stipriausia garbanos. - Į 50pcs izoliuotųjų laidų gnybtų jungčių apima: 25 raudonas vyrų ir 25 raudona moterų (22-18 AWG) Pakuotės Svoris: 30 G / 1.06 Uncijų Pakuotės Matmenys (L*W*H): 80*50*30 MM / 3.15*1.97*1.18

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai