1 dėžutė (10 vnt.) Bb Sopranas saksofonas nendrės storis 2.5 / 3 klasikinio saksofono nendrės populiarus/Jazz Sopranas saksofonas nendrės

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€9.82

€14.44

-31 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Gal jums reikia per:

Šios Nendrės yra šiek tiek per plonas, nei vandoren ir daugiau ryškių & platus garso nei vandoren, tai nendrės yra daugiau lengva kontroliuoti, kostiumas Patirties ir rezultatų. Taikyti Klasikinės(Tranditional)/ Pop/ Jazz stiliumi.

Pasirinkimas Nendrės Storis

Yra du storis nendrės jums rinktis

Prašome palikite mums žinutę, kuri

T hicknes (2.5 / 3 dalies jums reikia ? Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes bus atsakas į 8 valandų, ačiū jums ! (Jei turite "Kas App" jūs mobilephone, prašome Susisiekti su mumis: Mūsų Ląstelių Telefono Numeris: +8613632638320)

Bendri Klausimai

Apie Tarifas(MOKESTIS):

Mes paprastai deklaruoja paketas su labai Mažai muitinės Vertės sąskaita už tikslas-išsaugoti papildomų mokesčių. Jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimo apie custom sąskaitos faktūros vertė, arba kitų reikalavimo, prašome leiskite mums žinoti, prieš mes shippment.

Nes muitinės atsitiktiniai identifikavimas ūkio deklaracija vertę,jei yra pateikti importo muitai, mokesčiai ir rinkliavos jūsų šalies nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos mokesčiai, mokesčiai yra kliento atsakomybė, todėl prašome patikrinti, su savo šalių muitinės įstaiga nustato, kas šios papildomos išlaidos bus.

Tikimės, kad jūs galite suprasti & surpport!

Tarptautinės Laivybos:

1. Kai mes pasiūlėme nemokamas pristatymas daugiau nei vienas vežėjas, mes pasirinkti vieną iš jų patys.

2. Prekės bus išsiųstos per 3-7 darbo dienas, kai tik jūsų Mokėjimas Tikrinamas. Kartais terminas bus atidėtas dėl trūkumo. Tačiau, mes jus informuosime elektroniniu Paštu.

3. Pristatymo laikas: Mes negarantuojame, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. Jei norite, kad greičiau pristatymas, prašome pasirinkti, EMS/DHL/Fedex/UPS, kaip savo transporto priemones.

1) Jei negavote prekės dėl laiko, arba turite klausimų, prašome susisiekti su mumis el. paštu arba AlieExpress pranešimą, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 Valandas.Mes stengiamės suteikti jums geriausią sprendimą bendravimo.

2). Mes laivas Salve.lt " adresas TIK. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Salve.lt, yra teisinga. Atokioje Vietovėje už papildomą Mokestį: Jei jūsų adresas yra priklauso atokioje Vietovėje. Mes turime teisę prašyti, kad jums mokėti papildomus atokioje Vietovėje už papildomą Mokestį vėl, net ir jūs jau baigė savo mokėjimo jūsų užsakymą.

Atsiliepimai :

1) Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbus mums, prašome palikti didžiosios atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktą ar paslaugą, labai jums ačiū!

2) visuomet Galime pasiūlyti geriausią kainos geros kokybės prekes ir paslaugas jums.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus. Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jus laimingą prekybos nuotaika čia.

4) Oro Paštu, Pašto išlaidas yra pigiausias, tačiau pristatymo laikas priklauso nuo Pašto tarnybos. Prašome niekada palikti neigiamą atsiliepimą į mus, nes vėlai atvykti dienos. Tai tikrai iš mūsų kontrolės. Ačiū!

Priminimas:

1. Mes parduodame visų prekės ženklo naujų elementų, tiesiogiai iš gamyklos Kinijoje. Mes garantuojame, kad mūsų produktai yra visiškai naujas. Mes visada galime pasiūlyti geriausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums.

2. Mes rūpinamės mūsų klientų. Mes garantuojame 100% klientų pasitenkinimo. Jei jūsų prekės nėra aprašyta ar klaidingas, kai jūs jį gauti, atliksime už jus be jokių papildomų mokesčių.

3. Prašome susisiekti su mumis jokių pastabų, klausimų ar pasiūlymų, kurie jums gali turėti, mums bus malonu jums padėti.

4. Už kokybės kontrolę mes asmeniškai tikrinti kiekvieno elemento, prieš išvežant. Visos prekės yra 100% nauji ir patikrinti.

5. Tikimės plėtoti stiprų, ilgalaikį, abipusiai naudingus santykius su jumis.

6. Jeigu jums yra įdomūs mūsų produktus, prašome užsisakyti & mokėti jį dabar!

Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)
medžiagų kokybė Aukštos kokybės nendrių
Kiekis 10 vienetų
Storis\stiprumas 2.5 / 3
Tipas Soprano Saksofonas (Bb)
Prekės Pavadinimas KVAILAS KATĖS
Pavadinimas Soprano Saksofonas nendrės
Stilius/Tinkamas Klasikinė muzika, populiari muzika / Džiazo/Bliuzo muzika
spalva stiprybės 2half 10vnt, stiprumas 3 10vnt
Modelio Numeris YC-R-S-24

Parašyti atsiliepimą

1 dėžutė (10 vnt.) Bb Sopranas saksofonas nendrės storis 2.5 / 3 klasikinio saksofono nendrės populiarus/Jazz Sopranas saksofonas nendrės

1 dėžutė (10 vnt.) Bb Sopranas saksofonas nendrės storis 2.5 / 3 klasikinio saksofono nendrės populiarus/Jazz Sopranas saksofonas nendrės

Gal jums reikia per: Šios Nendrės yra šiek tiek per plonas, nei vandoren ir daugiau ryškių & platus garso nei vandoren, tai nendrės yra daugiau lengva kontroliuoti, kostiumas Patirties ir rezultatų. Taikyti Klasikinės(Tranditional)/ Pop/ Jazz stiliumi. Pasirinkimas Nendrės Storis Yra du storis nendrės jums rinktis Prašome palikite mums žinutę, kuri T hicknes (2.5 / 3 dalies jums

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai