1 Pora 80/100/120/160cm Turas Batraiščių Odos Batų Raišteliais Sniego Martin Batai Sporto Batraištis 4cm

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€4.27

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Plotis:apie 4cm

Ilgis :110cm

Spalvos:6 spalvų

Pakuotėje:1 pora

Spalvų Neatitikimas:

Diferences spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos refection ekrane, apšvietimas, backgroud ir tt ,. Remiantis skirtingų ekranas, spalva bus šiek tiek aberacijas, tikiuosi, kad jums suprasti, Ačiū! Howerer, jei jūs manote, kad prekės recived yra kitokios spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

Pristatymas:

Pakuotė visada bus išsiųsti per 5 darbo dienas, po apmokėjimo gavimo. Kartais terminas bus atidėtas dėl trūkumo. Tačiau, mes jus informuosime.

Prašome patikrinkite savo adresą, teisė, pašto kodas, telefono numeris yra svarbu, kai jūs paliekate savo adresą arba pamiršti, atlikti formalumus.

Aš laivas visus elementus, naudojant Standartinius Oro Pašto Sekimo Numerį dauguma šalių nemokamai. Tai trunka apie 20-30 dienų, atlikti Amerikos, ir nuo 25 iki 35 dienų, kad Europos ir kitų šalių. Mes tikimės, kad jis atvyks laiku, bet kadangi tai yra tarptautinis pristatymo, laivybos laikas bus labai priklauso nuo logistikos bendrovės ir vietos oras, muitinės ir (arba) pareigų, pašto, tikiuosi, kad jums suprasti. Mes esame labai dėkingi, su kantrybe.

Jei negavote prekės per 30 dienų, prašome susisiekti su mumis, ir tada mes padėsime jums jį sekti.

Jei norite naudotis kitomis express, prašome palikti pranešimą su mumis internetu. Mes jums geriausią kainos ir UPS, DHL, "FEDEX", EMS, Kinija Paštu Oro yra prieinamos.

Vertė Komercinė Sąskaita faktūra:

Siekiant užtikrinti, kad gausite savo užsakymą su tax free, mes visada deklaruoti, kad tai yra "DOVANA", su mažesnės vertės, kurios neatspindi bendros kainos, kurią sumokėjo ar rinkos vertės produktas.

Jei nenorite, kad sąskaitos mažesnės vertės, prašome informuoti mus, kiek vertės norėtumėte parodė, sąskaitos faktūros, kai jūs pateikiate užsakymą.

Paslaugų Garantija:

jei gavote neteisingą, sugadintas, sugedęs, ar prekės nėra aprašyta, prašome susisiekti su mumis dalinis / pilnas grąžinti pinigus ar pakeisti mūsų išlaidas.

mes esame laimingi galėdami padėti jums su grąžinamosios išmokos arba mainus per 5 dienas nuo produkto gavimo sąlyga, kad visi originalioje pakuotėje ir priedai pradinę būklę.

jei norite grąžinti prekes atgal daugiau tirpalo, prašome susisiekti su mumis iš anksto.

Atsiliepimai:

Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks. Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Jei jus tenkina mūsų daiktų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir penkių žvaigždučių DSR. Būsime labai dėkingi, ir jūs gausite nemokamą dovaną / nemokamai mėginio su jūsų kitą užsakymą.

Jei, dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti su mumis, ir mes padarysime viską, kad ją išspręsti.

Prašome palieka mus 1,2,3, -star Išsamios Pardavėjo Reitingus, nes jie yra lygus neigiamas grįžtamasis ryšys.

Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Įrenginio Tipas Pora
Pakuotės Svoris 0.03kg (0.07lb.)
plotis 4cm
Modelio Tipas Kietas
Prekės Pavadinimas AHKUCI
ilgis 80cm, 100cm, 120cm, 160cm
Funkcija Nėriniai
Modelio Numeris SH0143
Medžiaga Oda
Elemento Tipas Batų raišteliai

Parašyti atsiliepimą

1 Pora 80/100/120/160cm Turas Batraiščių Odos Batų Raišteliais Sniego Martin Batai Sporto Batraištis 4cm

1 Pora 80/100/120/160cm Turas Batraiščių Odos Batų Raišteliais Sniego Martin Batai Sporto Batraištis 4cm

Plotis:apie 4cm Ilgis :110cm Spalvos:6 spalvų Pakuotėje:1 pora Spalvų Neatitikimas: Diferences spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos refection ekrane, apšvietimas, backgroud ir tt ,. Remiantis skirtingų ekranas, spalva bus šiek tiek aberacijas, tikiuosi, kad jums suprasti, Ačiū! Howerer, jei jūs manote, kad prekės recived yra kitokios spalvos, prašome

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai