NEMOKAMAS PRISTATYMAS 1/2 Dydis 100VB Juodos spalvos Anglies Pluošto SMUIKAS LANKAS Geros Kokybės Ebony Varlė Black Horse Plaukų Smuikas Dalys, Priedai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€20.47

€34.92

-41 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Juodos Spalvos Anglies Pluošto Smuikas Lankas!

Natūralių Ašutų Monglia

Ebony Varlė su Nikelio Sidabro Įrengtas

Šiame aukcione yra 1/4 dydžio anglies pluošto smuikas lankas. Jei norite, kad kiti dydžio, pagrindų palikite pranešimą, kai jūs mokate arba siųsti mums žinutę nurodyti dydį. (Lankas ilgis įtraukti varžtas jūsų referenc: 4/4-745mm, 3/4-690mm, 1/2-620mm, 1/4-560mm, 1/8-500mm.)

Mes naudojame gamtos mongolų arklių plaukų lankas. Didelio tankio ebony varlė yra montuojamas su visiškai nikelio ir sidabro.

Šis lankas yra pagamintas iš standartiniai anglies pluošto. Tai daugiau patvarus ir stabilus nei mediniai lankai. Kaip žinote, galva medinė lankas yra lengva sulaužyti. Šis lankas gali išspręsti problemą.

Kas VingoBow buvo sukurta kruopščiai ir profesionaliai. Mes visada patikrinti kiekvieną detalę du kartus prieš pristatymas. Jums yra garantuotas pagal mūsų įmonės.

Tarpininkai laukiami! Mes neturime jokio logotipo versija, ar spausdinti savo logotipą kai kiekis pasiekia 10 vienetų!

A-B-C Garantija

A. 2 Savaites Pinigus - Mes priimame grįžti grąžinti per 2 savaites po to, kai jūs jį gauti, jei ji turi kokybės problemų.

B. 1 Mėnesių Grįžti - Kaip mūsų garantija pirkėjas gali grąžinti ją per 1 mėnesį už patį naują daiktą, jeigu jis turi kokių nors problemų.

C. 3% vėlavimo nuolaida į jūsų Paypal, arba 8% nuolaidą kitam užsakymui. (Pranešimas, mums tada, ačiū.)

Priminti

Pirkėjas yra atsakingas už priimamus mažiau pareigas, galbūt. Bet mes pažymėkite elementą kaip Dovana arba Mėginio ir mažiau USD20 kaip deklaruoti vertė, mostely ji gali padėti jums išvengti mokesčių, net ir įvyko.

Problemą ?

Bet problema, jei galite Mums Pranešimą Per Pirmąjį, mes išspręsti jūsų problemą ne pirmas, ir pasiūlyti visiškai pinigų grąžinimo garantija.

Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 78cm x 5cm x 5cm (30.71in x 1.97in x 1.97in)
Modelio Numeris 100VB
Stick anglies pluošto
LTS 20090930100VB21
Varlė ir Varžtu Ebony su Nikelio Sidabro
Dydis 1/2
Tinka Žaidėjams Pradedantiesiems teisę per gerų žaidėjų
Naudoti Smuikas Naudoti
Plaukai Gamtos Mongolija Arklio Plaukai
Metalas Medžiagos Nikelio Sidabro
spalva Juoda
UPC Šeši šimtai milijardų šeši šimtai aštuoniasdešimt du milijonai septyni šimtai trisdešimt septyni tūkstančiai trys šimtai devyniasdešimt penki
ilgis approx. 62cm

Parašyti atsiliepimą

NEMOKAMAS PRISTATYMAS 1/2 Dydis 100VB Juodos spalvos Anglies Pluošto SMUIKAS LANKAS Geros Kokybės Ebony Varlė Black Horse Plaukų Smuikas Dalys, Priedai

NEMOKAMAS PRISTATYMAS 1/2 Dydis 100VB Juodos spalvos Anglies Pluošto SMUIKAS LANKAS Geros Kokybės Ebony Varlė Black Horse Plaukų Smuikas Dalys, Priedai

Juodos Spalvos Anglies Pluošto Smuikas Lankas! Natūralių Ašutų Monglia Ebony Varlė su Nikelio Sidabro Įrengtas Šiame aukcione yra 1/4 dydžio anglies pluošto smuikas lankas. Jei norite, kad kiti dydžio, pagrindų palikite pranešimą, kai jūs mokate arba siųsti mums žinutę nurodyti dydį. (Lankas ilgis įtraukti varžtas jūsų referenc: 4/4-745mm, 3/4-690mm, 1/2-620mm, 1/4-560mm, 1/8-500mm.) Mes

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai