Permės Įtvaras Automatinė Keramikos Hair Curler 3 Barelių Didelis Plaukų Banga Dvejoti Garbanoti Geležies Plaukų Suktukus Volai Stilius Įrankiai ET-76

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€14.79

€19.72

-25 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Mes teikiame ES,JAV,JK kištukinis adapteris,prašome palikti žinutę pasakykite savo poreikius

Įtampa:220V(110V ar ne kad,ačiū!!! )

Pastaba:Mes atsiųsime konversijos plug accoding savo šalį!!! Tinkama įtampa: Universal universalus įtampos AC110V-240V, galia 70W, 75 W, 90W.105W.130W Temperatūros kontrolė: 180/210 Dydis: Šildymo plokštė dalies ilgis: 15 cm Korpusas: 33.5 cm, bendras Grynasis Svoris: 0.4-0.7 kg 3C sertifikavimo storio suapvalintas maitinimo laido. Medžiaga: aukštos temperatūros ABS dervos plastiko lukštais, naudojant naujausias ekologiškas nano-titano keramikos danga technologijos, kaitinimo plokštelės, siekiant užtikrinti vienodą šilumos, nėra pažeisti plaukai, šildymo kūno importo PTC (šilumos keraminės kaitinimo elementas) greito atšilimo! Įpakavimas: spalva box Kartoninė specifikacijos: 58.2X37.3X38.5CM Pakavimo kiekis: 30 vnt Bruto / neto svoris: 22 / 21KG specialią operaciją: 1, prieš naudojant kištuką į elektros lizdą, nustatykite temperatūrą, šviesą, į suktukai, pradėjo šildyti. 2, pakaitinti 1-2 min., tada pasiekė aukščiausią temperatūrą, naudojimo. 3, prieš naudojant plaukų šukos kartu, ir pertvara iš už ray kryptis operacija. Pavyzdžiui, pirminis naudoti, rekomenduojama valstybės mažesnės galios nėra susipažinę su veiklos praktika! 4 naudoti baigtas, turėtų būti išjungti / išjungti galios tol, kol gamtos vėsinti, prieš sandėliavimą.

Mokėjimo

1. Mes priimame Alipay.

2. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

3. Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje.

Vežimas

1. Ji ems paprastai išsiunčiama iš su 1-3 darbo dieną po apmokėjimo pašalinta (Šeštadienis. & Saulės. Ir viešosios atostogų atmesti.)

2. Visame pasaulyje laivybos. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

3. Kinija paštu, oro paštu, pristatymas į Azijos, Šiaurės Amerikos, Europos, paprastai trunka 7-22 darbo dienas atvykti ( Šeštadienis. & Saulės. Ir viešosios atostogų atmesti.)

4. Jei jums reikia greičiau express, prašome palikti pranešimą ar bendrauti su mumis internete pasirinkti DHL/FedEx/UPS/EMS, paprastai trunka 3-7days,EMS reikia imtis 5-15 dienų. Mes suteiksime jums daugiau konkurencingą kainą.

Grįžti & Keistis

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 15 dienų grąžina jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mums nebus problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

3. Mes grąžinsime visą savo laimėjusio pasiūlymo sumą, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, po tiek Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Salve.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Atsiliepimai

Mielas drauge, jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų. Ir mes bus daryti tą patį už jus. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis pirmą, o mes jums išspręsti visus klausimus per 24 valandas

Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.7kg (1.54lb.)
Modelio Numeris 050
Prekių Kokybės Sertifikavimo 3C
Kištuko standartas Kinijos
Temperatūros Reguliatorius Termostatiniai
Matmenys Šildymo Plokštė Kita
Įtampa 210-240V
Prekės Pavadinimas amžinybės
spalva Rausvos Spalvos Stilius Įrankiai
Vieta Vonios Kambarys Didelis Plaukų Banga
Funkcija Modeliavimo Lockenstab
Galia 60W-100W
Tipas Monofunctional curler
Tarnavimo šilumos plokštelė/juostelė 20,000-50,000 kartus
Dydis 050
Termostatas Padarinių Segmentai Kita
Maitinimo Šaltinis Elektrinis
Min. temperatūra 180 °C
Medžiagos šilumos plokštelė/juostelė Turmalino keramika
Sertifikavimo BMK
Maks. temperatūra 210 °C
Maitinimo Laido Uodega Surinkimo Režimas Fiksuotas, Ne sukiojamomis
Naudojimas Permės Plaukų Suktukai
Medžiaga Platic Įtvaras
Taikoma plaukų Sausas
Skersmuo šilumos laidininkas 21-30 mm

Parašyti atsiliepimą

Permės Įtvaras Automatinė Keramikos Hair Curler 3 Barelių Didelis Plaukų Banga Dvejoti Garbanoti Geležies Plaukų Suktukus Volai Stilius Įrankiai ET-76

Permės Įtvaras Automatinė Keramikos Hair Curler 3 Barelių Didelis Plaukų Banga Dvejoti Garbanoti Geležies Plaukų Suktukus Volai Stilius Įrankiai ET-76

Mes teikiame ES,JAV,JK kištukinis adapteris,prašome palikti žinutę pasakykite savo poreikius Įtampa:220V(110V ar ne kad,ačiū!!! ) Pastaba:Mes atsiųsime konversijos plug accoding savo šalį!!! Tinkama įtampa: Universal universalus įtampos AC110V-240V, galia 70W, 75 W, 90W.105W.130W Temperatūros kontrolė: 180/210 Dydis: Šildymo plokštė dalies ilgis: 15 cm Korpusas: 33.5 cm, bendras Grynasis Svoris:

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai