1 pora stud auskarai moterims, Didieji grįžulo ratai Sterlingas Sidabro Auskarai, Segtukai, Madingi Papuošalai, Auskarai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.64

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

(Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.)

Septynių smulkutis žvaigždžių, sudarančių Didieji grįžulo ratai! Nešiotis žvaigždynas su tavimi visur, kur jums eiti, nes dangus gazers ir kosminės mėgėjams.

MATMENYS: PASTABA: Šie gali netilpti mažesnes ausis, Plačiausia dalis: 8mm Ilgis: 25mm

KIEKIS: 1 Pora x Auskarai

MEDŽIAGA: 925 Sterlingas Sidabro

KAIP DĖVĖTI AUSKARAI PIN :

Jums reikia tik vieną ausį pierce dėvėti šias. Jie formos, pavyzdžiui, plaukų segtukai, kad jūs tiesiog skaidrę pin up savo auskarų. Prašome patikrinti, ar paskutinėje nuotraukoje matyti, kaip ji atrodo iš nugaros.

Jūsų Pasitenkinimas yra mūsų Prioritetas. Mūsų tikslas padaryti taip, kad visi mūsų klientai tokie pat laimingi, kaip įmanoma, o prekybos su jav. Prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kada ir bet kas. Mes visada pasiruošę jums.

Pristatymas

1.Pristatymas metodas:Nemokamas pristatymas užsakymas bus išsiųstas Kinija paštu, oro paštu. Tačiau, jei užsakymo suma daugiau kaip USD200.00,mes išsiųsti DHL, ar AVS nemokama, kurie atvyksta per 3-12days.

2.Laivybos laikas: Kinija paštu, oro paštu, paprastai atvyksta per 15-35 darbo dienas po to, kai buvo paskelbtas. Kažkada muitinės ar oras problema, ji bus atidėtas daugiau dienų iki 35-48 dienų.

Grįžta

Mes priimame grįžti.

Jei esate nepatenkinti su prekės arba prekės, atvyko į neveikia,pls susisiekti su mumis nedelsiant iš dalies grąžinti ar išsiųsti į žemiau pateiktas sąlygas:

1.Deklaracijoje turi būti ji?s pradinę būklę;

2.Grąžinti per 7 dienas;

3.Pirkėjai moka grąžinimo pašto išlaidas.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų yra mūsų siekimas.

Ji?s labai dėkingi galite palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių ir mes bus grąžinti.

Jei jūs jaučiate, kad mes tai trūksta teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių reitingą,pls, suteikia mums galimybę ir susisiekite su mumis valstybės nepasitenkinimas, mes išspręsti šią problemą už jus.

Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 6cm (3.94in x 3.94in x 2.36in)
Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Įrenginio Tipas Pora
Metalų Tipas sidabrinė
Elemento Tipas auskarai
Auskarai Tipas Stud Auskarai
Prekės Pavadinimas NORDVEST
Bauda ar Mados mados
Formos Žvaigždė
Formos\modelis Žvaigždynas
Modelio Numeris no
Lytis Moteris
Atgal Rasti Push-atgal
Stilius Madinga
Medžiaga Crystal
spalva sidabrinė

Parašyti atsiliepimą

1 pora stud auskarai moterims, Didieji grįžulo ratai Sterlingas Sidabro Auskarai, Segtukai, Madingi Papuošalai, Auskarai

1 pora stud auskarai moterims, Didieji grįžulo ratai Sterlingas Sidabro Auskarai, Segtukai, Madingi Papuošalai, Auskarai

(Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.) Septynių smulkutis žvaigždžių, sudarančių Didieji grįžulo ratai! Nešiotis žvaigždynas su tavimi visur, kur jums eiti, nes dangus gazers ir kosminės mėgėjams. MATMENYS: PASTABA: Šie gali netilpti mažesnes ausis,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai