Šis ryšys tik CANBUS LANGELĮ naudoti mūsų Bway WINCE ir "ANDROID" automobilio radijo MODELIO,gali ne remti kitų gamyklų automobilio radijo

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€22.18

€24.65

-10 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Šis ryšys tik CANBUS LANGELĮ naudoti mūsų Bway WINCE ir "ANDROID" automobilio radijo MODELIO,gali ne remti kitų gamyklų automobilio radijo kai automobilis dvd, canbus, yra labai reikalinga. Kokias sąlygas reikia nusipirkti? Jūsų automobilis yra advanced/aukštas konfigūracija , kuri yra A/C klimato ekranas ,OEM stiprintuvas audio system ir kt. ir dashboad mažas DFĮ(multi-funkcija-rodyti), kuriame šios funkcijos . Jei Automobilis yra mažesnis konfigūracijos be minėtų Funkcijų, kad nereikia Langelį .

Pastabos: Šis straipsnis yra prieinamas tik kad su mūsų Automobilių DVD kartu. Prieš jus, kad šis straipsnis, prašome susisiekti su mumis.

Tai yra ne vieno pardavimo. Prašome nedėkite kad dėl šią nuorodą, jei jums nereikia pirkti mūsų Automobilių DVD grotuvas .

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 8cm (3.94in x 3.94in x 3.15in)
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
gamint. Bway
Modelio Pavadinimas BW-CANBUS01
Prekės Pavadinimas PAKABINTI XIAN

Parašyti atsiliepimą

Šis ryšys tik CANBUS LANGELĮ naudoti mūsų Bway WINCE ir

Šis ryšys tik CANBUS LANGELĮ naudoti mūsų Bway WINCE ir "ANDROID" automobilio radijo MODELIO,gali ne remti kitų gamyklų automobilio radijo

Šis ryšys tik CANBUS LANGELĮ naudoti mūsų Bway WINCE ir ANDROID automobilio radijo MODELIO,gali ne remti kitų gamyklų automobilio radijo kai automobilis dvd, canbus, yra labai reikalinga. Kokias sąlygas reikia nusipirkti? Jūsų automobilis yra advanced/aukštas konfigūracija , kuri yra A/C klimato ekranas ,OEM stiprintuvas audio system ir kt. ir dashboad mažas DFĮ(multi-funkcija-rodyti), kuriame šios funkcijos .

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai