6pcs "Chrome" Centrinę Lango Ramstis Pranešimų Apdaila Toyota Camry 2007-2011 m.

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€30.74

€32.70

-5 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Rinkinys 6 vnt., kaip nuotraukose parodyta.

100% visiškai naujas Produktas.

Pagamintas iš Originali, Nerūdijančio plieno,

Lengvas ir Greitas montavimas, 3M lipnia juosta kitoje pastato pusėje tiesioginių arešto.

Montavimo patarimai:

1)Rasti excact vietą, kurioje norite įdėti & nustatyti, kad jis prieš išimdami 3M juosta padengti;

2)Valyti diegimo srityse;

3)Pašalinti 3M juosta, uždenkite ir padėkite į produktą excact poziciją, paspauskite jį, norėdami padaryti gerą adhensive;

4)Nėra skalbimo per 24 valandas.

5)Geriau naudoti lengvesni arba plaukų džiovintuvas suteikia šiek tiek šilumos, skirtos 3M juosta po nuimkite dangtelį, tai bus pagerinti savo tackiness.

Prekės bus vežamos iš Kinijos po visą jūsų mokėjimas buvo gauta.

Pristatymo terminas:

----Oro paštu: Paprastai, apie 12-15 darbo dienų, JAV,

----Oro paštu: Paprastai, apie 18-25 darbo dienų, UK, AU, Amerika, Vakarų Europa, Azija; ----Pristatymo kitos šalys paprastai trunka nuo 21 iki 35 darbo dienų; ----galime taip pat laivo elementą per express " paslauga, pavyzdžiui, DHL, EMS, jei esate pasirengę mokėti papildomą mokestį. Žinoti informacijos, prašome susisiekti su mumis el. paštu.

Mes laivas "eBay" adresą. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas ebay yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

Nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio. Prašome atkreipti prekę galite gauti kaip standartas.

Prašome nurodyti savo asmens reikalavimo, tokių kaip spalvas, paketus, vertės deklaracija ir pan., tuo paypal pranešimą, kai jūs mokate mums.

Pastabos:

Mes NEGALI būti atsakinga už bet kokį vėlavimą pristatymo metu, įskaitant, bet neapsiribojant muitinės pašto tikrinimas, strike, force majeure ir t. t.

Kaip pirkėjui, ji yra jūsų pareiga mokėti mokesčius, kai jūs padarote užsakymą iš užsienio. Mūsų kaina neįeina mokesčiai, PVM, ar kitų paslėptų mokesčių.

Grįžti & Grąžinti

Grąžinimo ar keitimo prašymas yra prieinama tik užklausas per 1 savaitę po sklypas gavo & grąžinant prekę, taip pat būklės, kokios gavo.

Prašome susisiekti su mumis prašyti grąžinti leidimą. Jūsų vardas, aukciono numerį ir grąžinimo priežastį turėtų būti įtraukta į laišką. Visi daiktai grąžinti, turi būti visos originalios pakuotės medžiagas.

Prašome repack elementą atsargiai. Straipsniai grįžo bus išbandyti ir naują pakeitimas bus išsiųsti pirkėjui iš karto, kai rado defektų. Tuo atveju, jei tinkamas pakaitalas nėra, tada grąžinamoji išmoka bus išduota. Laivybos, krovos ir draudimo mokesčiai nėra grąžinami.

Jei prekės yra nustatyta ne sugedęs, prekės bus išsiųstos atgal pirkėjui metu pirkėjas savo lėšomis. Straipsniai grįžo be RMA numerį bus atmestas ir grąžintas siuntėjui. Pirkėjas yra atsakingas už Visos Grąžinimo Siuntimo ir pristatymo Mokesčiai. Pirkėjas atsako už papildomą siuntimo išlaidas daiktų, kurie grąžinami atsisakė ir/arba nepristatyti. Mes neprisiimame jokios grąžos be leidimo numeris ant dėžutės ar etiketės, ji yra grąžinama.

Atsiųsti mums laišką per savo darbo laiką (nuo pirmadienio iki penktadienio), gausite atsakymą per 24 valandas. Per mūsų savaitgalis, jūs galite gauti atsakymą per 48 valandas.

Jei mes esame nepatenkinti produktu ar paslauga ,prašome susisiekti su manimi, ir nemanau, kad mums neigiamas arba gamtos atsiliepimus,Mes turi suteikti jums priimtino sprendimo.

Atsiliepimų & DSRs (Detaliai Pardavėjo Reitingus). Mes esame priklausomi nuo mūsų eBay reputaciją ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks.Todėl Jūsų atsiliepimus ir DSRs yra labai į mus, kaip geriau DSR balai įtakos mūsų paieškos krovos eBay. Mes norėtume uždirbti savo gerus atsiliepimus ir 5 žvaigždučių DSR reitingų. Jūsų veiksmai padės mums pasiūlyti savo pieno ir duonos . Jei mes nedavė jums pakankama priežastis, kad 5-žvaigždučių klasių ant kiekvieno DSR tada prašome leiskite mums žinoti, kaip mes galime uždirbti 5 žvaigždučių reitingą, prieš pateikdami yourscores!

Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Elemento Tipas Chromo Stilius
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Prekės Pavadinimas JOGON

Parašyti atsiliepimą

6pcs

6pcs "Chrome" Centrinę Lango Ramstis Pranešimų Apdaila Toyota Camry 2007-2011 m.

Rinkinys 6 vnt., kaip nuotraukose parodyta. 100% visiškai naujas Produktas. Pagamintas iš Originali, Nerūdijančio plieno, Lengvas ir Greitas montavimas, 3M lipnia juosta kitoje pastato pusėje tiesioginių arešto. Montavimo patarimai: 1)Rasti excact vietą, kurioje norite įdėti & nustatyti, kad jis prieš išimdami 3M juosta padengti; 2)Valyti diegimo srityse; 3)Pašalinti

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai