Japonija užsakymą siuvinėjimo grynos medvilnės audinio,mados tuščiaviduriai,baltos spalvos,siūti viršuje,liemenė,striukė,suknelė,papuošalai,laivų statyklai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€17.24

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Jei yra keletas spalvų, šis audinys. Prašome palikti norimą spalvą, kai jūs pateikiate užsakymą. Priešingu atveju, mes išsiųsti savo užsakymą atsitiktine spalva, jei mes ne gauti jūsų patvirtinimą, 2 dienas. Mes labai vertiname jūsų supratimą ir bendradarbiavimą. Jūsų užsakymas bus pristatytas in1-3 darbo dienos Oro Paštu, ko jums pasirinkti po apmokėjimo išvalytas. Kainos yra už vieną kieme(kiemas 1=0.9145 metrų). Jei norite, specialūs ilgis, prašome nedvejodami susisiekite su mumis. **************************************************DESCRIPTION************************************************ Mes bus sumažinti jūsų užsakymą ir visus nuolat.

Medžiaga: 100%medvilnė

Spalva: kaip nuotraukose

Plotis: 144cm

Svoris: 215g/m

Tinkamumas: į viršų, marškinėliai, liemenė, palaidinė, švarkas, sijonas, suknelė, ziajać, amatų

Ruožas indeksas:

√ne tampri

šiek tiek tampri

gana tampri

tampri

Sunkumo indeksas:

plonas

Šiek tiek

plonas

√vidutinio

storas

Storis indeksas:

√vien

gana vien

šiek tiek balniškumas

ne vien

Švelnumas indeksas:

skulptūrinė

√Šiek tiek skulptūrinė

vidutinis

minkštas

Sezonas tinkamumas:

√pavasario

√vasaros

√rudenį

žiemos

Kai aš pirmą kartą pamačiau, tai audinys, aš giliai patenka į meilės su juo, ji yra tokia mada. Ji yra Japonijos aukštas-klientas, jis turi siuvinėjimo pervėrė modelis. Plius vientisos baltos spalvos, aš manau, kad tai yra derinys, elegantiškas, gaivus ir seksualus stilius. Tai yra grynos medvilnės medžiagos ir šiek tiek skulptūra. Aš rekomenduoju jums padaryti mada marškinių ar suknelė, arba ziajać, žinoma, galite rungtynių įdėklas. Manau, liemenė gali būti labiau tinka man.

---------------------------- PRISTATYMAS ---------------------------

*Jūsų užsakymas bus pristatytas per 1-3 darbo dieną Kinija paštu, oro paštu, kai jūsų išmoką yra išvalytas. Jei norite, kad kitas pašto paslaugas, prašome susisiekti su manimi ir pašto mokestį turėtų būti taikoma jūsų pusėje.

** * Mes rekomenduojame jums palikti savo telefono numerį iš savo adresą, pašto kontaktą.

***Jei perkate kelis daiktus, mes bus pakoreguoti pristatymo mokestis kuris yra grindžiamas užsakymo tikrasis svoris.

****Jei norėtumėte gauti citata laivybos kelis elementus, ar reikia daugiau šio audinio, prašome susisiekti su mumis.

----------------- IMPORTO MUITO IR MOKESČIŲ ------------------

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš pirkti.

------------------------- SUSISIEKITE SU MANIMI -----------------------

*Gauti papildomos informacijos ar didmeninės ordersconvo man bet kuriuo metu.

**Prašome leiskite man atsakyti jums whitin 24 val. ( pirmadienis-Firday).Aš darysiu viską, kad atsakyti jums greitai ir tiksliai.

***Jei jums nereikia priimti mano atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti el. paštu ir aš atsakyti jums artimiausiu metu, dėka.

----------------------------- GRĄŽINTI -----------------------------

*Grįžta nepriimami supjaustyti audiniai, TIKĖTIS, kad dėl blogos kokybės, ar ne daiktus, kurie bus visiškai grąžinti pinigus.

**Paketas yra laikoma prarasta, jei nebus pristatomos per 2months nuo išsiuntimo datos ir stebėjimo informaciją tvirtina, kad. Mes užpildykite teiginys apie prarastas dėl mūsų pačių.O teiginys yra darykite, mes išsiųsti pačių daiktų, kad jūs arba grąžinti visą sumą, kad jūs.

Pakuotės Svoris 0.25kg (0.55lb.)
Pakuotės Dydis 25cm x 25cm x 10cm (9.84in x 9.84in x 3.94in)
Įrenginio Tipas kiemas
Tipas audinys
Technics Audiniai
Medžiaga 100% Medvilnės
Modelis Išsiuvinėti
Funkcija Kvėpuojantis
Stilius Tuščiaviduriai
Produkto Tipas Ekologiškų Audinių

Parašyti atsiliepimą

Japonija užsakymą siuvinėjimo grynos medvilnės audinio,mados tuščiaviduriai,baltos spalvos,siūti viršuje,liemenė,striukė,suknelė,papuošalai,laivų statyklai

Japonija užsakymą siuvinėjimo grynos medvilnės audinio,mados tuščiaviduriai,baltos spalvos,siūti viršuje,liemenė,striukė,suknelė,papuošalai,laivų statyklai

Jei yra keletas spalvų, šis audinys. Prašome palikti norimą spalvą, kai jūs pateikiate užsakymą. Priešingu atveju, mes išsiųsti savo užsakymą atsitiktine spalva, jei mes ne gauti jūsų patvirtinimą, 2 dienas. Mes labai vertiname jūsų supratimą ir bendradarbiavimą. Jūsų užsakymas bus pristatytas in1-3 darbo dienos Oro Paštu, ko jums pasirinkti po apmokėjimo išvalytas. Kainos yra už vieną kieme(kiemas

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai