Kūdikių Atsitiktinis Suknelė rudenį, žiemą Vaikai Kailio Suknelė Vaikus, drabužiai, Šilta suknelė mergina drabužių vaiko 3T Kalėdų princesė suknelės

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€7.24

€11.49

-36 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Dydis Vaikų Aukštis 12M 66-73cm 24M 73-80cm 3T 80-90cm 4T

90-100cm

Plonas skirsnis

Plius aksomo

Vežimą:

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktai yra tikrinami. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, muitus ir mokesčius, importo į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes ne iš naujo fondo siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Dydžio ar tinka klausimų:

Kaip ir visi mūsų drabužiai yra rankomis siuvami ir klientų pritaikyta, baigė suknelė gali skirtis maždaug+_1 colių nurodytą matavimai.

Siekiant užtikrinti, kad jūsų drabužiai bus dar jums tinka puikiai, mūsų siuvėjų sukūrė visas mūsų suknelės su papildoma medžiaga siūlių leisti nepilnametis dydžio pakeitimai, kurie turi būti lengvai ir greitai. Jei jums rasti produktus, kurie netinka jūs ir turite kokių nors klausimų, galite susisiekti su mumis tiesiogiai.

Spalvų Neatitikimas:

Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų resons, pavyzdžiui, spalvų atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t. Tačiau, jei jūs manote, kad prekės reveived yra kitokios spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Apdaila Lankas
Lytis Merginos
Prekės Pavadinimas HUANXIXIAOXIONG
Apykaklės O-Kaklo
Vaikas MUS Dydis 24M, 12M, 4T, 3T
Built-in Liemenėlė No
Siluetas A-Line
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Modelio Tipas Kietas
Medžiaga Medvilnės
spalva Purpurinis Rožinis
Rankovės Stilius Reguliariai
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Modelio Numeris Trys šimtai penkiasdešimt keturi
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Stilius Atsitiktinis
Suknelės Ilgis Kelio Ilgis

Parašyti atsiliepimą

Kūdikių Atsitiktinis Suknelė rudenį, žiemą Vaikai Kailio Suknelė Vaikus, drabužiai, Šilta suknelė mergina drabužių vaiko 3T Kalėdų princesė suknelės

Kūdikių Atsitiktinis Suknelė rudenį, žiemą Vaikai Kailio Suknelė Vaikus, drabužiai, Šilta suknelė mergina drabužių vaiko 3T Kalėdų princesė suknelės

Dydis Vaikų Aukštis 12M 66-73cm 24M 73-80cm 3T 80-90cm 4T 90-100cm Plonas skirsnis Plius aksomo Vežimą: Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktai yra tikrinami. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai