Didmeninė/mažmeninė prekyba,nemokamas pristatymas, c984 angelas gipso ornamentu šokolado pelėsiai, pelėsiai automobilių kabinti kepimo įrankis

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€9.03

€12.49

-27 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Aukštos Kokybės ,Gamyklos Kainą !!! pls spustelėkite mano parduotuvėje svetainė:

*Apie nuolaida: jeigu užsisakote daugiau than5 daug, pls susisiekti su mumis prieš mokėti, mes suteikiame jums nuolaidos!!!

Mes teikiame nemokamas pristatymas tik kinija paštu, o ne EMS, arba DHL, ačiū !

Salve.lt sistemos, yra tik 26 šalyse galima Kinija paštu, oro paštu, tačiau, iš tikrųjų, ji gali siekti daugiau nei 100 šalių, todėl mes pridėti EMS laivybos nuorodą pirkėjų, kurių šalys yra ne Kinija paštu oro pašto Salve.lt sistema. Prašome suprasti, kad laivybos mokestis Kinijos po oro paštas, EMS yra ne tas pats, mes išsiųsti iš elementų Kinija Paštu air mail, o ne EMS, kai jūs pasirenkate EMS nemokamas pristatymas.

Pristatymas

* Dauguma iš mūsų pasiūlymų yra skatinamas nemokamas pristatymas (pasirinktose šalyse) Kinija paštu, paprastai Pagal 2KG siųsti kinija po daugiau nei 2 KG UPS/DHL/.Prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą, jei jums reikia prekių skubiai.

* Elementai yra gerai supakuota su burbuliukų paketai,mes paramos pristatymas per China post/ UPS/DHL/FEDEX/EMS,prašome leisti 5-20days pasiekti.

* Siekiant užtikrinti, kad gausite savo užsakymą su tax free arba mažesnis mokesčio nuo importo,mes jums pareikšti, kad tai yra "dovana", su mažesnės vertės,jei visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.

Mokėjimo

* Mokėjimas turėtų būti gautas per 3 dienas aukcionų uždaryti.

*Sąlyginio deponavimo yra mūsų pageidautina mokėjimo būdą,mes taip pat patinų pt įvairius mokėjimus T/T", " Western union,Money gram ir kt., kaip nurodyta toliau.

Grįžti&Keistis politika

* Visi iš mūsų pasiūlymų yra paremta 100% pasitenkinimo garantija,jei kurios nors reson jums nėra įvykdytos ,jūs galite grąžinti prekę mums tai originalus condiion dėl grąžinamosios išmokos arba mainus.Prieš paštu mums atgal prekę,prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti&keistis instrukcija.Mes grąžinsime visus savo pinigus, išskyrus tuos atvejus, laivybos ir tvarkymo mokesčiai, po to, kai gausime jūsų atgal daiktų.

Atsiliepimų politikos

* Mes suteiksime teigiamą grįžtamąjį ryšį, kai gausime mokėjimą,skatinti sveiką Ali bendrijos,mes tikimės, kad jūs padaryti tą patį mums.Mes norime, kad jūs suprantate, kad mes vertiname klientų aptarnavimo milžiniškai.Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą,prašome suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš palikite mums neigiamų atsiliepimų.Esame įsitikinę, kad visada yra sprendimas, ir mes tikrai nenorime, blogas grįžtamasis ryšys turi būti, kai sandoris baigiasi.

Pastabos

* Sumaišykite kad sveiki.

*Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes pasistengsime atsakyti per 24 val.

Pakuotės Svoris 0.12kg (0.26lb.)
Pakuotės Dydis 12cm x 12cm x 5cm (4.72in x 4.72in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas
Rinkinio Numeris 1
Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas Šokolado Pelėsių
Modelio Numeris m
Medžiaga Silikono
Tipas Kepimo & Konditerijos Įrankiai
Funkcija Eco-Friendly
Prekės Pavadinimas houguanglan
Sertifikavimo CIQ

Parašyti atsiliepimą

Didmeninė/mažmeninė prekyba,nemokamas pristatymas, c984 angelas gipso ornamentu šokolado pelėsiai, pelėsiai automobilių kabinti kepimo įrankis

Didmeninė/mažmeninė prekyba,nemokamas pristatymas, c984 angelas gipso ornamentu šokolado pelėsiai, pelėsiai automobilių kabinti kepimo įrankis

Aukštos Kokybės ,Gamyklos Kainą !!! pls spustelėkite mano parduotuvėje svetainė: *Apie nuolaida: jeigu užsisakote daugiau than5 daug, pls susisiekti su mumis prieš mokėti, mes suteikiame jums nuolaidos!!! Mes teikiame nemokamas pristatymas tik kinija paštu, o ne EMS, arba DHL, ačiū ! Salve.lt sistemos, yra tik 26 šalyse galima Kinija paštu, oro paštu, tačiau, iš tikrųjų, ji gali siekti

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai