Nemokamas Pristatymas Derliaus Medienos Sagė

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.81

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Perlas tipas :

Pagrindinis matertial :Akmenys

Medžiagos Tipas: akrilo karoliukai

Pristatymas: gavę užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis. Mes atsiųsime elementus su 5 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra responsoble visų klientų pareigas pirkėjo šalis. Jei jūsų užsakymas yra daugiau nei 200USD,mes išsiųsti jūsų prodcuts per DHL, ar AVS.

Dydis Tinka Issures: dydžiai yra pagrįsti konkrečiais matavimus išsamias specifikacijas. Prašome patikrinti, specifikaciją, prieš užsakant. Paprastai 0.5 colių matavimo įvairių neleidžiama. Jei radote dydis netelpa į jus, Prašome susisiekti su mumis tiesiogiai.

Spalvų Neatitikimas: Skirtumai spalva gal ir sukelia kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos refection į monitorių, apšvietimas, fonas, tačiau, jei manote, kad gaunate klaidingą spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinimo ar refound yra įmanoma, ačiū.

Pašarų Atgal: Jūsų visiškai satisfation ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamus komentarus, kad mes padarysime viską, kad padaryti tai už jus.

Gamyklos tiesioginės prekybos, geriausia kaina, geriausia kokybė!

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.09kg (0.20lb.)
Pakuotės Dydis 4cm x 2cm x 2cm (1.57in x 0.79in x 0.79in)
Formos\modelis Augalų
Modelio Numeris N0017
Medžiaga Crystal
Lytis Moteris
Sagės Tipas Sagės
Metalų Tipas Cinko Lydinys
Bauda ar Mados mados
Stilius Madinga
Prekės Pavadinimas kawela
Elemento Tipas Sagės

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Derliaus Medienos Sagė

Nemokamas Pristatymas Derliaus Medienos Sagė

Perlas tipas : Pagrindinis matertial :Akmenys Medžiagos Tipas: akrilo karoliukai Pristatymas: gavę užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis. Mes atsiųsime elementus su 5 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra responsoble visų klientų pareigas pirkėjo šalis. Jei jūsų užsakymas yra daugiau

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai