Džiunglių Arklių Spausdinti Didelio ploto Šilko skara Skara Moterims Šilko Ruoželinį Šalikai Apsiaustas Aukšto Stiliaus, Rankų Valcavimo 88x88cm

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€25.82

€22.17

--17 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Materail:100% Šilko Ruoželinį

Dydis:88x88cm

Edge: Rankų Valcavimo

Pristatymas:

1. Visi daiktai bus išsiųsti per 3 darbo dienas .Į shippng trunka apytiksliai 10-35 darbo dienų kinija po oro paštas,EMS 5-8days,DHL 2-5days.

Tvarka bus laikoma kaip dovana ir mažesnės vertės pašalinti ir sumažinti savo užsakymą mokesčių, ir lengva užsakymą tyrimą.

2.Pristatymo Kaina: Spustelėkite "Siuntimo ir pakavimo" tab produktų aprašymo puslapis, ir jūs pamatysite, pristatymo detales. Jūs galite apskaičiuoti siuntimo išlaidų įvesdami reikiamą informaciją.

3.Importo Muitai: Mokesčiai ir kainos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą (pirkimą)

Jei jūs turite bidded daug daiktų iš jav metu , mes bus sujungti jūsų laivybos ir suteikti jums nedidelę nuolaidą.

Jei produktas gavote yra sugadintas, prašome imtis aphoto tai ir siųsti į mūsų e-mail. Jei produktas yra tikrai sugadinta, grąžinti visą arba naują pakeitimas yra gerai. Tačiau pakeitimas turi jums pasiūlymą dar vienas punktas iš mūsų ,tada mes išsiųsime juos kartu. Kitaip,jums reikia mokėti už laivybos šio pakeitimo

Atsiliepimai:

Visų teigiamų atsiliepimų vertina .

Jei jus tenkina mūsų paslaugų ir produktų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų. Ir mes padarysime tą patį su jumis.

Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą, o ne palikti neigiamą atsiliepimą. Tik neigiamą arba neutralų atsiliepimą problema nebus išspręsta.

Prašome pasitiki mumis, kad mes galime išspręsti šią problemą satisfational būdais.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 3cm (11.81in x 7.87in x 1.18in)
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Pakuotė opp krepšys
Stilius mados
Kaklaskarės Tipo Šalikas
Prekės Pavadinimas ECTIC
krašto Rankų Valcavimo
Dydis 88x88cm
Modelio Numeris Vienas milijardas du šimtai devyniolika milijonų tūkstantis du
spalva oranžinė
Šalikai Ilgis 80cm-100cm
audinys 100 Mulberry Šilko Ruoželinį
Lytis Moteris
Elemento Tipas Šalikai
Modelio Tipas Gėlių
Medžiaga Šilko
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų

Parašyti atsiliepimą

Džiunglių Arklių Spausdinti Didelio ploto Šilko skara Skara Moterims Šilko Ruoželinį Šalikai Apsiaustas Aukšto Stiliaus, Rankų Valcavimo 88x88cm

Džiunglių Arklių Spausdinti Didelio ploto Šilko skara Skara Moterims Šilko Ruoželinį Šalikai Apsiaustas Aukšto Stiliaus, Rankų Valcavimo 88x88cm

Materail:100% Šilko Ruoželinį Dydis:88x88cm Edge: Rankų Valcavimo Pristatymas: 1. Visi daiktai bus išsiųsti per 3 darbo dienas .Į shippng trunka apytiksliai 10-35 darbo dienų kinija po oro paštas,EMS 5-8days,DHL 2-5days. Tvarka bus laikoma kaip dovana ir mažesnės vertės pašalinti ir sumažinti savo užsakymą mokesčių, ir lengva užsakymą tyrimą. 2.Pristatymo Kaina:

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai