Nemokamas pristatymas 50yards 7/8 " 22 mm sweet heart modelis Valentino spaudinių grosgrain kaspinu juosta mėgėjams

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€6.87

€9.04

-24 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

~Mėgautis jūsų pirkinių!~

Ouer parduotuvėje MOQ:6USD nemokamas pristatymas,sumaišyti straipsniai yra gerai. Jeigu bendra užsakymo suma yra virš $100,Per kurjerio, tokių kaip DHL,UPS,FEDEX,pristatymo dieną bus 3-7working dienų, Tai puiki kalėdų dovana vyniojimo ir padaryti savo amatų, pavyzdžiui, lankai ir plaukų kirpčiukai. Ir mes taip pat teikia įvairias dizaino, spausdinimo! Dėl išsamesnės informacijos, prašome, siųsti laiškus į mus!!!

Siunta bus išsiųstos tik po apmokėjimo bus aišku. Bet laivybos nuolaida (jei taikoma), prašome palaukti, kol gavau sąskaitą faktūrą iš pardavėjo, prieš priimant bet kokį mokėjimo.

MOKĖJIMO

Siunta bus išsiųstos tik po apmokėjimo bus aišku.

Bet laivybos nuolaida (jei taikoma), prašome palaukti, kol gavau sąskaitą faktūrą iš pardavėjo, prieš priimant bet kokį mokėjimo.

PRISTATYMAS

Mes naudojame Kinija Po pristatyti jūsų sklype; Kaip Kinijoje, todėl tolimojo pristatymas. Prašome suprasti, laivybos laikas ilgesnis, nei savo vietos pardavėjo. Taigi, normalus laivybos laikas:

JAV: 7-23business dienų

AS : 7-23 darbo dienas

Europa: 7-25 darbo dienas

Tačiau, kartais gali būti šiek tiek uždelsiama, muitinės kliringo arba pristatymas. Prašome įsitikinkite, kad turite pakankamai kantrybės, prieš dedant jūsų pasiūlymų/užsakymų.

Pakuotės Dydis 25cm x 25cm x 10cm (9.84in x 9.84in x 3.94in)
Įrenginio Tipas daug (50 Metrų/lot)
Pakuotės Svoris 0.25kg (0.55lb.)
Medžiaga 100% Poliesteris
Modelis Geometrinio
Modelio Numeris žr. nuotrauką
plotis 7/8"
Audinio Tipas Grosgrain
Stilius Vieno Veido
Technics Spausdinti
Produkto Tipas Juostelės
spalva 9 mm Grosgrain, 16 mm Grosgrain, 22 mm Grosgrain, 38 mm Grosgrain, 50 mm Grosgrain, 75 mm Grosgrain, 16 mm PRIEŠAS

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas pristatymas 50yards 7/8

Nemokamas pristatymas 50yards 7/8 " 22 mm sweet heart modelis Valentino spaudinių grosgrain kaspinu juosta mėgėjams

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę ~Mėgautis jūsų pirkinių!~ Ouer parduotuvėje MOQ:6USD nemokamas pristatymas,sumaišyti straipsniai yra gerai. Jeigu bendra užsakymo suma yra virš $100,Per kurjerio, tokių kaip DHL,UPS,FEDEX,pristatymo dieną bus 3-7working dienų, Tai puiki kalėdų dovana vyniojimo ir padaryti savo amatų, pavyzdžiui, lankai ir plaukų kirpčiukai. Ir mes taip pat teikia įvairias dizaino,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai