Bandana Šilko Šifono Skara skyour dizaineris prabanga moterų šalikai, šaliai, kaklaskarės Žalia šilko šalikai prekės pashminas ir naujagimių Wrap Hijab

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€20.53

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Visos dizaino, jūs matė nuo mūsų svetainėje, yra paimti iš 100% realių pavyzdžių nuotraukos; dizaino, jums bus gauti tiksliai tokie, kaip jūs matėte iš mūsų parduotuvėje.

Mūsų privalumai:

√ Pirkėjų specifikacijas ir individualų spalvos dizainas yra priimtinas.

√ 100% tikras produktas nuotrauką,tai, ką matote, yra tai, ką jūs gaunate.

√ Gali teikti klientams Aukštos raiškos nuotraukas be mūsų vandens ženklus.

√ Aukščiausios kokybės ir konkurencinga kaina, skara.

√ Geras Aptarnavimas po pardavimo.

√ Įvairių medžiagų ir dizainas jūsų pasirinkimas,atidžiai patikrinkite ir pasirinkite tai, ko jums reikia.

√ Greitas pristatymas,paprastai per 7days po gauti užsakymo

Apie mus:

Mes turime aukšto lygio gamybos komanda ir patyrę dizaineriai. Visos prekės yra kruopščiai atrinktų mūsų savininkas ir tik per atranka. Mes visada laikyti dizainas atnaujintas po populiari tendencija pasaulio užtikrinti, kad jums bus gauti naujausias stilių iš mūsų parduotuvės.

Tarnavimo laikas:

Jokio tyrimo apie populiarius skara, prašome susisiekti su mumis. Jeigu bet kuri iš šių elementų būti naudinga jums,prašome mums pranešti. Mes glade jums šilko skara informacija.

Laivybos ir tvarkymo

Mes daugiausia naudojame Kinija paštu oro paštas /E-paketinių Nemokamas Pristatymas.

Kinija paštu, oro paštu trunka apie 7-40 dienų(ar daugiau) metu įprasta;

E-pakelis Dabar tik Jungtinės amerikos valstijos, tai apie 7-26days kaip įprasta

DHL/UPS/FEDEX trunka 3-7 dienas paprastai; EPS trunka apie 7-15 dienų įprasta.

Jūsų 5Star Atsiliepimus

Todėl Tai labai svarbu gauti jūsų 5Star gerų Atsiliepimų po to, kai gavote mūsų Kokybės Prekių, Mes nuoširdžiai tikimės, kad jums bus vienas iš Mūsų VIP klientams ateityje gauti konkurencingą kainą nei nauji klientai.

Jei nesate patenkinti mūsų prekėmis,prašome pateikti mums jūsų geras pasiūlymas,mes stengiamės pagerinti geriau ir geriau.Ir duoti jums patenkintas, Atsakymo iš karto. Taip, kad Mes galėtume suteikti jums geriausias paslaugas iš kitų.

Spalva Skirtumas:

Visos nuotraukos yra realus šaudymo. Bet dėl fotografavimo aplinką, asmens pripažinimo spalvas, ir stebėti kompiuterio, spalvos, gali būti šiek tiek off. Mes tikrai vertiname jūsų supratimą. Ir mes visada siekiame, kad mūsų geriausia imtis tos nuotraukos beveik realių spalvų.

Grąžinti

Mainai Tik

1. Jeigu esate nepatenkinti pirkiniu, galite pasikeisti elementą,bet grįžti prekė turi būti savo pradinę būklę, pirkėjas yra atsakingas už visas siuntimo išlaidas.

2. Pirkėjas turi susisiekti su mumis per 3 dienas po pristatymo, jei jie nori keistis defektų arba neteisingai vežamos prekės.

Pakuotės Dydis 12cm x 10cm x 3cm (4.72in x 3.94in x 1.18in)
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Šalikai Ilgis >175cm
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Elemento Tipas Šalikai
Prekės Pavadinimas HANFENG ŽAVESIO
Dydis 180x65cm, 200x65cm, 130x130cm, 200x130cm
Lytis Moteris
Modelio Numeris SHHD-036 100% natūralaus šilko įvyniojimas
Medžiaga Šilko
Stilius mados
Kaklaskarės Tipo Šalikas
Modelio Tipas Kietas

Parašyti atsiliepimą

Bandana Šilko Šifono Skara skyour dizaineris prabanga moterų šalikai, šaliai, kaklaskarės Žalia šilko šalikai prekės pashminas ir naujagimių Wrap Hijab

Bandana Šilko Šifono Skara skyour dizaineris prabanga moterų šalikai, šaliai, kaklaskarės Žalia šilko šalikai prekės pashminas ir naujagimių Wrap Hijab

Visos dizaino, jūs matė nuo mūsų svetainėje, yra paimti iš 100% realių pavyzdžių nuotraukos; dizaino, jums bus gauti tiksliai tokie, kaip jūs matėte iš mūsų parduotuvėje. Mūsų privalumai: √ Pirkėjų specifikacijas ir individualų spalvos dizainas yra priimtinas. √ 100% tikras produktas nuotrauką,tai, ką matote, yra tai, ką jūs gaunate. √ Gali teikti klientams Aukštos

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai