Mini CREE Q5 LED Žibintuvėlį, Fakelą Zoomable AA 14500 Lanterna LED Stovykla Taktinis Žibintuvėlis atsparus Vandeniui 1 Režimas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.36

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Pranešimas

Mini CREE Q5 LED Žibintuvėlį, Fakelą Zoomable AA 14500 Lanterna LED Stovykla Taktinis Žibintuvėlis atsparus Vandeniui 1 Režimas

Visi mūsų produktai buvo kruopščiai atrinkti ir jie patys, kaip ir nuotrauką, kurią norite matyti mūsų parduotuvėje. Mes jau tegul gaminio spalva linkę tiesa, kaip toli, kaip įmanoma, tačiau dėl monitoriaus spalvų klaidos yra daugiau ar mažiau yra šiek tiek kitokia. Bet tikrai gaminio forma yra tokia pati, kaip nuotraukoje.

Prekės Savybės: 100% brand new mini zoomable AA 14500 led žibintuvėlį, fakelą Super mini dydis, šviesus, akinanti efektas Slysti-įrodymas, dizainas ir atsparus vandeniui dizainas Įrašą patogumui atlikti Šviesos Išvesties Režimu: aukštos, Reguliuojamo židinio nuotolio skirtingų naudojimo, tempimo koreguoti savo zoom dėmesio atsparus Vandeniui , galima naudoti jį lietingą dieną, bet gali ne įdėti ją į vandenį Tinka medžioklė, dviračių, laipiojimo, kempingas ir lauko veikla ir kt

Specifikacijos: Modelis LED : CREE Q5 LED Liumenų: 300LM Reflektorius: Išgaubto Lęšio Medžiaga: Aliuminio lydinys Jungiklis: Uodega-cap paspauskite ON/OFF Baterijos tipas: 1 x AA / 1 x 14500 Baterija ( nėra komplekte ) Dydis (L x W x H): 94 x 26 x 26 mm, Ilgis: 94-100mm Svoris: 61g

Komplektą Sudaro: 1 x Mini zoomable AA 14500 led žibintuvėlį, fakelą ( baterijos neįtrauktos )

Pastaba: logotipas gali būti pritaikytas, jei jums reikia pritaikyti prašome laisvai susisiekti su mumis!

Mes esame pasaulio interneto didmeninės prekybos įmonė, kuri tiekia produktus tiesiogiai vartotojams visame pasaulyje. Įkurta 2010 m., Mes pasiūlė klientams patogus būdas apsipirkti už platų produktų patrauklios kainos per internetinės svetainės. Save gamykloje, o kai kurie mūsų bendradarbiavimo gamyklų įsitikinkite, mes galime pasiūlyti geras OEM/ODM paslaugas mūsų klientams, kurie nori pritaikyti produktus su savimi, dizainą ar prekės ženklą.

"Visada Džiugina,Laimėti-to-Win" yra mūsų pažadus ir misija. Taigi, su didele patirtimi ir žiniomis, mes siūlome konkurencingą ir patikimą aptarnavimą, skatinti prekės ženklo įvaizdį, kuris, savo ruožtu turi didžiulę įtaką visoje pramonės srityje. Inovacijų, mokslinių tyrimų ir plėtros pateikti geriausi grįžta mūsų klientams ir tuo pačiu metu suteiktų įkvėpimo mūsų tolesnės plėtros.

a. Paprastai visi užsakymai bus tvarkomi per 2 darbo dienas nuo apmokėjimo dienos arba dienos, eCheck yra išvalytas.Mes informuosime jus per jūsų registruotu paštu, kai jūsų užsakymas yra išsiųstas iš mūsų sandėlio.

b. Įsitikinkite, adresą jūsų mokėjimo metu.Telefono Numeris rekomenduojama tikslesnį pristatymo.Mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresą.

c. Kinija paštu, oro paštu, pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 10-50 darbo dienų.

d. Express pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių; tai gali trukti iki 3-15 darbo dienų.

a. Svarbu, muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie krovikliai yra pirkėjo atsakomybė.

b. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

c. Prašome patvirtinkite, išsami informacija apie pristatymo sąskaitą faktūrą. Pavyzdžiui, kiek kaina, kurią mes turėtų parašyti dėl pristatymo sąskaitą faktūrą, tada kiek transporto įkroviklis turėtume rašyti sąskaitos faktūros. Kaip aprašyti prekes ir pan.

d. Šie mokesčiai paprastai renka pristatymo krovinių(krovinio)bendrovė, arba kai norite pasirinkti elementą, nereikia painioti juos už papildomą siuntimo mokestį.

Visi mūsų produktai yra 100% patikrinimų ir išbandyti prieš išsiuntimą, ir tada mes siūlome 30 dienų be jokio vargo pinigų grąžinimo garantija, grąžinimas prekių yra atsakingas pirkėjas, jeigu grąža yra dėl mūsų klaidos (t.y., gausite klaidingą objektą, arba su defektais.Prekės nuotraukos bus reikalaujama šiais atvejais prieš pinigų grąžinimo arba pakeitimo ).Prašome taip pat patvirtina, kad prekė yra grąžinama į savo pradinę būklę, kaip jūs gavo. Prašome žinoti apie tai, prieš savo siūlymą, nes nenorime, kad mūsų pirkėjai buvo nepatenkinti patirtį dėl bet kokių nesusipratimų.

Teigiamas grįžtamasis ryšys bus paliko, kai jūs patvirtinti užsakymą! Ir ačiū jums už teigiamą komentarą ir atsiliepimai. Jūsų padrąsinimo, tai padės mums žengti į priekį ir nuolat gerinti mūsų paslaugas. Kaip jūs, mes taip pat stengiamės išvengti bet neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, kurį sukelia bet koks aplaidumas ar nesusipratimų.Mes viltis,kaip pirkėjo lūkesčiai yra skirtingi,kai esate nepatenkinti produkto ar mūsų paslaugos jums gali pirmiausia leiskite mums žinoti, ir mums duoti protingą terminą išspręsti problemą už jus su mūsų nuoširdumo ir profesionalaus požiūrio.

a. Šiuo metu galite atsiskaityti naudojantis Moneybookers, visa, MasterCard ir banko pavedimu. Taip pat galite mokėti pasirinkite debeto kortelėmis (įskaitant " Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B ir Euro8000. Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl Salve.lt ateityje.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.105kg (0.23lb.)
Pakuotės Dydis 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
požymis 3 Audi Q5 AA 14500 led žibintuvėlį, fakelą
Korpuso Medžiaga Aliuminio Lydinys
Blykstės Tipas Stovyklos
Prekės kodas lft0002001
požymis 1 Audi Q5 mini led žibintuvėlis fakelas
Modelio LED Karoliukai Q5
Funkcija Atsparios Smūgiams
Baterijos Tipas 14500,Ličio Jonų,AA
Atsparus vandeniui Taip
atributas 4 Audi Q5 dviračių led žibintuvėlį, fakelą
Elemento Tipas Žibintai
Apšvietimo Atstumas 50-100 m
Režimo Jungiklis Padidinti
Modelio Numeris Audi Q5 mini led žibintuvėlis
Sertifikavimo RoHS,CE
Galia 3
Paramos Dimeris Vieną failą
Kūno Spalva Juoda
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Atributas 5 Audi Q5 taktinis led žibintuvėlį, fakelą
Sniegas Trys šimtai
Prekės Pavadinimas DelightFire
Židinio Nuotolis Reguliuojamas
Zoom Taip
Įkroviklis Netaikoma
spalva Juoda
2 požymis Audi Q5 zoomable led žibintuvėlį, fakelą

Parašyti atsiliepimą

Mini CREE Q5 LED Žibintuvėlį, Fakelą Zoomable AA 14500 Lanterna LED Stovykla Taktinis Žibintuvėlis atsparus Vandeniui 1 Režimas

Mini CREE Q5 LED Žibintuvėlį, Fakelą Zoomable AA 14500 Lanterna LED Stovykla Taktinis Žibintuvėlis atsparus Vandeniui 1 Režimas

Pranešimas Mini CREE Q5 LED Žibintuvėlį, Fakelą Zoomable AA 14500 Lanterna LED Stovykla Taktinis Žibintuvėlis atsparus Vandeniui 1 Režimas Visi mūsų produktai buvo kruopščiai atrinkti ir jie patys, kaip ir nuotrauką, kurią norite matyti mūsų parduotuvėje. Mes jau tegul gaminio spalva linkę tiesa, kaip toli, kaip įmanoma, tačiau dėl monitoriaus spalvų klaidos yra daugiau ar mažiau yra šiek

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai