HTU21D Temperatūros ir Drėgmės Jutiklio Modulis Temperatūros Jutiklis Breakout

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.47

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Į HTU21D yra nebrangi, lengva naudoti, labai tikslūs, skaitmeninis oro drėgmės ir temperatūros jutiklis. Šis jutiklis yra idealus aplinkos stebėjimo ir duomenų registravimas ir puikus oras stočių arba humidoras kontrolės sistemas. Viskas ko jums reikia yra dvi eilutes I2C komunikacijos ir jūs turite santykinė drėgmė rodmenys ir labai tiksli temperatūros rodmenys kaip premiją!

Yra tik keturių pirštų, kad reikia būti užsikabinęs norint pradėti naudotis šio jutiklio projektą. Viena VCC, viena GND ir du duomenų linijų I2C komunikacijos. Šis breakout laive yra pastatytas 4.7 k atsigriebti varžai, I2C ryšių. Jei esate nedėkite iki kelių I2C įrenginių tuo pačiu autobusu, jums gali nori išjungti šių rezistorių.

Matmenys:0,6 x 0,6"

Dokumentai: Schema Eagle Failus duomenų Lapo (HTU21D) Stotimis Vadovas HTU21D Biblioteka GitHub

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 10cm x 8cm x 3cm (3.94in x 3.15in x 1.18in)
Pakuotės Svoris 0.02kg (0.04lb.)
Modelio Numeris HTU21D
Suderinamos Prekės/Modelis Nėra
Prekės Pavadinimas HAILANGNIAO

Parašyti atsiliepimą

HTU21D Temperatūros ir Drėgmės Jutiklio Modulis Temperatūros Jutiklis Breakout

HTU21D Temperatūros ir Drėgmės Jutiklio Modulis Temperatūros Jutiklis Breakout

Į HTU21D yra nebrangi, lengva naudoti, labai tikslūs, skaitmeninis oro drėgmės ir temperatūros jutiklis. Šis jutiklis yra idealus aplinkos stebėjimo ir duomenų registravimas ir puikus oras stočių arba humidoras kontrolės sistemas. Viskas ko jums reikia yra dvi eilutes I2C komunikacijos ir jūs turite santykinė drėgmė rodmenys ir labai tiksli temperatūros rodmenys kaip premiją! Yra tik keturių pirštų,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai