1201 Turas 27mm 8pcs Crystal Golden Shadow Letena Cirkonio Aukso Masės Pointback Kristalų Letena Nustatymas Apdailos Drabužius Dreses

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€11.86

€4.55

--161 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

1201 27mm 8pcs Crystal Golden Shadow Letena Cirkonio Aukso Masės Pointback Kristalų Letena Nustatymas Apdailos Drabužius Dreses

Prekė: Pointback Išgalvotas Kalnų Krištolas

Spalva: Crystal Golden Shadow

Dydžiai :27m m

Medžiaga: Krištolas

Naudojama: Drabužių,Batų,Rankinės...

Siuntos, UPS,DHL, "Fedex", AVS...

Crystal pointback išgalvotas kalnų krištolas.Mes siūlome jums prieigą prie visą kolekciją iš aukščiausios kokybės krištolo puošmenų,jie yra laisvi kristalų elementais, kurie gali būti naudojami maišai,drabužių,batų ir kiti reikmenys,mes taip pat galite padaryti kitą formą.

jo produktas turi dviejų rūšių kainą,vienas yra ne letena,kiti yra letena.Mes turime dvi letena,vienas auksinis,kitas sidabrinis.Jei jūs turite reikalavimas, nagu spalva,atkreipkite dėmesį.Jei ne,atsitiktinai letena spalvos.

Juoda Letena ir Aukso Letena (, mes taip pat galime parduoti su letena )

Kortelės

PAKAVIMAS

Grąžinimo Politika

jei nesate patenkinti produkto,jums gali grąžinti prekes dėl mainų, tačiau prašome susisiekti su mumis prieš grąžinimo,laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas, visi grąžinti prekes,privalo būti geros būklės.jie turi būti pagal resalable būklės.Vyrai yra defektų, nėra garantijų,pvz., skaldytų,subraižytas ir t.t.

Atsiliepimai:

1.Prašome palikti gerus atsiliepimus už kiekvieną norint būti savo vertingų klientų ir nuolat gauti mūsų privilegija.

2.Mums rūpi mūsų vertingų klientų,ir stengsis išspręsti visus netikėtų problemų.

3.Jei jums nėra patenkinta, prekes,prašome nukrito laisvai susisiekti su mumis metu,ir siųsti pranešimą pirma, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti ay ginčą dėl alibaba.Neigiamų atsiliepimų nėra išspręsti kitas dalykas.Mes visada darome viską, kad išspręsti problemą ir gyventi savo pasitenkinimą .

Apmokėjimas:

*Mokėjimas turėtų būti gautas per 3 dienas aukcionų uždaryti.

* priimame įvairius mokėjimus T/T", " Western union, Paypal ir kt., kaip nurodyta toliau .

Pristatymas:

* Dauguma iš mūsų pasiūlymų yra skatinamas nemokamas pristatymas (pasirinktose šalyse) iki Salve.lt Standartinio Laivybos, paprastai Pagal 2KG siųsti Kinija po daugiau nei 2kg mes atsiųsime EMS/UPS/DHL.Prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą, jei jums reikia prekių skubiai.

* Elementai yra gerai supakuota su burbuliukų paketai, Paprastai galite pasirinkti Salve.lt standartas shiping ar Salve.lt priemoka . mes paramos pristatymas// UPS/DHL/FEDEX/EMS/TNT Rusija-Express SPSR , prašome leisti 5-20days pasiekti.

Pristatymo terminas:

---Oro paštu: Paprastai, apie 1-4weeks į AZIJĄ. Vakarų Euro, Šiaurės Amerikoje.

---Oro paštu: Paprastai, apie 2-5weeks Pietų Amerikoje, Vidurio rytuose, rytų Euro, Afrika .

* Jei aptikote švenčių dienomis, BE siuntimų, dėkojame už jūsų supratimą.

---Sekimo numerį, bus išsiųstas jums elektroniniu paštu, kai jūsų užsakymas buvo vežamos.

* Siekiant užtikrinti, kad gausite savo užsakymą su tax free arba mažesnis mokesčio nuo importo, mes jums pareikšti, kad tai yra "dovana", su mažesnės vertės, jei visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.

---Prekė bus išsiunčiami per 48 valandas, kuo greičiau jūsų mokėjimo patikrinti. Kartais dat e bus vėluojama dėl trūkumo. Tačiau, mes jus informuosime elektroniniu paštu.

Pakuotės Dydis 12cm x 15cm x 10cm (4.72in x 5.91in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.12kg (0.26lb.)
Įrenginio Tipas Pakuotė
ypatingas Pointback Su Letena Kalnų Krištolas
Modelio Numeris 1201 Rivoil Dievas Cirkonio
spalva Crystal Golden Shadow
Strazdų Tipas Pointback Cirkonio Siuvimo Akmenys
Technics Siūti-On
Prekės Pavadinimas YANRUO
Naudoti Krepšiai,Batų,Drabužių
Stilius Pointback
Pakuotė 8pcs
Dydis 27mm
Letena Aukso Letena ar Sidabro Letena
biuro įranga Siūti
Produkto Tipas Cirkonio
Formos Round
Medžiaga stiklo kristalų

Parašyti atsiliepimą

1201 Turas 27mm 8pcs Crystal Golden Shadow Letena Cirkonio Aukso Masės Pointback Kristalų Letena Nustatymas Apdailos Drabužius Dreses

1201 Turas 27mm 8pcs Crystal Golden Shadow Letena Cirkonio Aukso Masės Pointback Kristalų Letena Nustatymas Apdailos Drabužius Dreses

1201 27mm 8pcs Crystal Golden Shadow Letena Cirkonio Aukso Masės Pointback Kristalų Letena Nustatymas Apdailos Drabužius Dreses Prekė: Pointback Išgalvotas Kalnų Krištolas Spalva: Crystal Golden Shadow Dydžiai :27m m Medžiaga: Krištolas Naudojama: Drabužių,Batų,Rankinės... Siuntos, UPS,DHL, Fedex , AVS... Crystal pointback išgalvotas kalnų krištolas.Mes

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai