4pcs Vandeniui žibintai sodo plūduriuojantis baseinas papuošalai lotus žibintai, saulės šviesos lauko apšvietimas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€35.74

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Lotus žibintai, saulės šviesos vandeniui žibintai sodo plūduriuojantis baseinas dekoracijos, lauko apšvietimas

PATARIMAI:šis punktas yra 4 rūšių stilių, palikite pranešimą, kurios spalvą norite pirkti,Jokių pastabų, kad mums, mes atsiųsime jums atsitiktinis produktas,ačiū už dėmesį.

Apšviesti plotas: 1-3 metrų Galia: 5W ir toliau Procesas: tuščiaviduriai raižyti Šviesos tipas: LED Stilius: Europos 1. vandeniui atsparus dizainas, plokštė atspari vandeniui, drėgmei. 2. Anti-drift dizainas. (Pagal faktinį svorį dervos rutuliukai sunkinančių ar lengvinančių aplinkybių). 3. Pridėti atspindinti danga. Spalvinga šviesos šviesesnis. Dydis: lotus skersmuo: 28CM, Šaltinis: 1X spalvinga keitimas LED šviesos Jungiklis: ON / AUTO switch, SPALVŲ gradientas režimas raudona, žalia ir mėlyna, Saulės skydelis: 2V 40mA saulės baterijų Įkrovimo Baterija (akumuliatorius: 1x AAA1.2V 600mA NI-MH baterijos aplinkos apsaugos Sritis: tvenkinių, nedidelės upės, ir kt. Naudojimas ir dėmesio: Saulės šviesos per viršuje saulės kolektorių konvertuoti šviesos energijos į elektros energiją saugomi akumuliatoriai, mažai anglies dioksido išskiriančių energijos taupymo pinigų, saulės kolektorių su šviesai poveikį, automatinė nakties žiburiai Rekomenduojame įkrovimo kartą kas 15 dienų, kitaip jis turės įtakos gyvenimo įkrovimo baterija (akumuliatorius, o išjunkite gaminį; 3. Produktas turi jungiklį pagal žiburiai (ANT) įkrovos (Patarimai: Kai pirmą kartą naudoti, atsukite lempos, perjungti į "AUTO" (automatinis šviesų valdymo įrankių), kai buvo sugriežtinta, kai Dėmesį, kad pavėsyje, atsparus vandeniui sandarinimo butas, kitaip jis bus vandens, oro oksidacija, todėl elektros gedimus, prisiminti !!!) 4. Kartais šviesa neturi, nes baterija yra miręs, tačiau dėl susidūrimų sukelti baterijos yra blogai, prašome užtikrinti gerą kontaktą su baterijos teigiamas ir neigiamas; Žiedlapis spalva: A, B, C, D, Produkto pakuotė:

4 x lotus lanternsled saulės šviesos

Pakuotės Svoris 1.1kg (2.43lb.)
Įrenginio Tipas daug (4 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 14cm x 20cm x 20cm (5.51in x 7.87in x 7.87in)
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
šviesos tipas LED
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Apsaugos Lygis IP66
Produkto Kategorija saulės lempa
Yra Pritemdomi Taip
Savybės Saulės
Pavadinimas Saulės Šviesos, Vandens Lelija
Funkcija kintama baseinas papuošalai
Naudoti Sodo Puošmena
Stilius Naujovė
Įtampa 6V
Dydis 280mm
Pagrindo Tipas Pleišto
Modelio Numeris led saulės šviesos lauko
jungiklis Šviesos valdymas
Saulės Elementų Tipas Ni-MH
Apšvitinti Srityje 1-3 metrų
Prekės Pavadinimas Halojaju
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Sertifikavimo BMK
Maitinimo Šaltinis Saulės
Naudojimas Atostogų
Vidutinė gyvenimo Paprastai 9000 valandas
Garantija 1 metų

Parašyti atsiliepimą

4pcs Vandeniui žibintai sodo plūduriuojantis baseinas papuošalai lotus žibintai, saulės šviesos lauko apšvietimas

4pcs Vandeniui žibintai sodo plūduriuojantis baseinas papuošalai lotus žibintai, saulės šviesos lauko apšvietimas

Lotus žibintai, saulės šviesos vandeniui žibintai sodo plūduriuojantis baseinas dekoracijos, lauko apšvietimas PATARIMAI:šis punktas yra 4 rūšių stilių, palikite pranešimą, kurios spalvą norite pirkti,Jokių pastabų, kad mums, mes atsiųsime jums atsitiktinis produktas,ačiū už dėmesį. Apšviesti plotas: 1-3 metrų Galia: 5W ir toliau Procesas: tuščiaviduriai raižyti Šviesos tipas: LED Stilius:

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai