Derliaus Kinijos Medinių Rutuliukų Aritmetinis Abacus W. Instrukcija

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€26.28

€32.86

-20 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Skelbimas:

Aš esu verslininkų Pekine (kinija), Kaip žinote,kultūra iš Kinijos 5000 metų istorija yra inestimable istoriją ir kultūrą, visų menų,Taip, amatų, menų turi ilgą istoriją,Dabar amatų vyrai naudoja senovės technics " creat gražus ir įdomu, amatų, menų, pavyzdžiui, jade,papuošalai ir sidabro drožyba ir akmens, paminklų,Visi jie yra simbolis laimingas ness ir pasisekė,todėl jie yra verta rinkti! Dabar šį kartą aš jums parodysiu, nuostabus ir puikus lobis!!! Iš photoes, jūs galite pamatyti, ji yra labai gerai. Su puikus stilius,gražus dizainas, nuostabus kūrinys, tai tikrai retas meno ir verta rinkti!!! Jis yra geros būklės. Pažvelgti į nuotraukas, jūs galite pamatyti forma yra labai gerai; Toks nuostabus straipsnis .

Pristatyti ir išaiškinti

Aišku, apmokėjimas, kai pirkėjui pristatyti punktas, Mes per 3 darbo dienas.

Pašto išlaidos:

Mes išsiųsti prekes Kinija Po Oro ar Hongkong Post apie 15-25 dienų atvykti,mes galime suteikti jums sekimo numerį, patikrinti el. pašto statusas .Žinoma, jei perkate daugiau,kaina bus mažesnė. jei turite daugiau klausimų ar requir ement dėl laivybos,pls nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo komanda.

Mes nesame atsakingi dėl bet kokių muitų ar mokesčių savo vietos šalyje.

Pastaba:

Mes labai vertė visų mūsų klientų dėl Salve.lt, ir mes VISADA įsitikinkite, kad esate laimingas su savo sandorį. Aš pasididžiavimas save tuo, kad savo klientams mes galime pasiūlyti labai labai geras produktas ir geriausią aptarnavimą, kuris yra toli ir pirmiau daugelio kitų pardavėjų internete.Mes bus įsitikinkite, kad jūsų patirtis mums yra labai malonus vienas!

Po paslaugos:

Jei jūs negalite gauti paketą, per 30 dienų ,prašome susisiekti su manimi.Ir, jei jūs gaunate elementą ,prieš jums palikti mane atsiliepimą,turite unpleased dalykų,prašome susisiekti su manimi, aš ją išspręsti, kad esate patenkintas laiku.Ir, Jei nesate patenkintas su mano paslaugų ar mano prekei ,Prašome susisiekti su manimi kartą,aš ją išspręsti, kad jums malonu.Aš jums malonu,Tai yra mano pažadas.

Perkant šią prekę, jūs pirkėjas sutinka, VISUS terminus ir sąlygas. Jei turite problemą, prašome, susisiekite su mumis ir mes bandysime ir ją išspręsti už jus greitai.

Apie Atsiliepimą:

Mes sveikiname galimybę keitimosi informacija su jumis, kaip vieną iš daugelio mūsų pirkėjams. Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, dėl bet kokios priežasties, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys. Mes norime būti patenkintas savo pirkiniu ir bus kruopščiai dirbti su jumis.

Pakuotės Dydis 40cm x 20cm x 10cm (15.75in x 7.87in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Prekės Pavadinimas EASTCODE

Parašyti atsiliepimą

Derliaus Kinijos Medinių Rutuliukų Aritmetinis Abacus W. Instrukcija

Derliaus Kinijos Medinių Rutuliukų Aritmetinis Abacus W. Instrukcija

Skelbimas: Aš esu verslininkų Pekine (kinija), Kaip žinote,kultūra iš Kinijos 5000 metų istorija yra inestimable istoriją ir kultūrą, visų menų,Taip, amatų, menų turi ilgą istoriją,Dabar amatų vyrai naudoja senovės technics creat gražus ir įdomu, amatų, menų, pavyzdžiui, jade,papuošalai ir sidabro drožyba ir akmens, paminklų,Visi jie yra simbolis laimingas ness ir pasisekė,todėl jie yra verta

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai