"Bluetooth" Belaidė Klaviatūra PU Odos Padengti Tablet Case For Samsung Galaxy Note 10.1" N8000 / N8010 anglų kalba rusų Kalba

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€23.00

€31.21

-26 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Fasion Nuimamas "Bluetooth" Belaidė Klaviatūra Padengti Atveju 10,1" Samsung " Galaxy Pastaba N8000 / N8010 nemokamas pristatymas

Integruota belaidžio "Bluetooth" 3.0 klaviatūros, Specialiai sukurta " Samsung GALAXY Note 10.1 N8000 N8010

Pažangi co nnection, su bevielio veikimo atstumas iki 10m.

Built-in gali įkrauti ličio baterija trunka maždaug 80 valandų per mokestis.

Remti energijos-savi ng klaviatūros miego režimą. Lengvas, kompaktiškas, lengva nešiotis ir rankena.

Idealiai tinka studentams, autobusų iness asmenys, keliautojams ir kt. Įkrauti per Mikro USB kabelis

2in1: Belaidis "Bluetooth" Klaviatūra + Lankstymo Odos Apsaugos Atveju. Nuimamas ir ABS belaidžio "Bluetooth" 3.0 klaviatūros į plokštelės dizainas. Galite imtis išjungti plastiko klaviatūra iš teismų, labai patogus naudoti ir nešioti. Su bevielio veikimo atstumas iki 10 metrų. Stilinga ir aukštos kokybės apsaugos PU oda atveju. Palaiko visos operacijos sistemas, nes dabar Su stendas lengvai peržiūrėti. QWERTY klaviatūra. Buil-In Ličio Įkraunama baterija trunka apie 45 valandų už mokestį. Energijos Taupymo klaviatūros miego režimą. Su LED indikatoriai. Geras touch jausmas. Lengvas, kompaktiškas, lengva nešiotis ir rankena. Ergonomiškas dizainas. Paprastas valdymas, reikia ne vairuoti, tiesiog plug and play. Parduotuvės Kaina: $89.99 techniniai duomenys: Bluetooth versija: 3.0 Veikimo atstumas: Iki 10m Veikimo įtampa: 3.0-5.0 V Ličio baterijos talpa: 650mA Darbinė srovė: Budėjimo srovė: 2.5 mA Miega srovė: Įkrovimo srovė: >100mA Budėjimo laikas: 60 dienų Įkrovimo laikas: 4-4.5 valandų Nepertraukiamo darbo laikas: 45 val Ličio baterijos veikimo laikas: 4.5 metų Klavišą gyvenimas: 5 mln. smūgių Medžiaga: ABS Plastikas (klaviatūros); PU Odos(atveju) 1 x Odinis dėklas su Nuimamu ABS Bluetooth " Klaviatūrą, 1 x USB Įkrovimo Kabelis 1 x Vartotojo Vadovas 1 x Stylus Pen

Sveiki atvykę į mano parduotuvę! graži diena!

Bet problema, kai gavote .pls nedvejodami kreipkitės į mus, prieš išvykstant feecback!Ačiū

Muitų ir importo mokesčiai

Užsakymus gali tekti išvalyti muitinės jūsų šalyje.

Prašome patikrinti, jei jūsų užsakymas bus taikomi papildomi importo muitai, mokesčiai arba kitos muitinės susijusius mokesčius.

Importo muitus, mokesčius ar kitas muitų mokesčiai bus renkami laivybos kompanija nuo prekių pristatymo.

Tiekėjų nėra atsakingas už vėlavimą sukėlė muitinės departamento jūsų šalyje.

Papildomų išlaidų ar vėlavimų gali kilti per tarptautinę prekybą. Mes nuoširdžiai tikimės, kad jums nereikia naudoti papildomų importo išlaidas arba muitinio įforminimo vėlavimo priežastis prašyti grąžinamosios išmokos arba paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.

Dėmesio:

Prieš jums užbaigti savo užsakymą per DHL,UPSTNT,Fedex, prašome patikrinti, atlikite saitą

patikrinkite, ar gal jūsų mieste yra nuotolinio kaina,jeigu jis turi remotecost,susisiekite su mumis prieš tai, kad:

Mokėjimo Būdas

Šiuo metu galite atsiskaityti naudodamiesi Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney ir banko pavedimu. Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl Salve.lt ateityje.

Detalių Pristatymas

Paprastai,elementą galite užsisakyti bus siunčiami su sekimo numeriu per 1-2 darbo dienas nuo jūsų mokėjimą clear.By beje, jūs nupirko prekę iš priešingos pusės į žemę, kad jam reikia šiek tiek daugiau laiko pateikti.

Grąžinti

Visos prekės bus išsiųstos per 2 darbo dienas nuo patvirtinimo iš jūsų mokėjimą.Susisiekite su mumis, jei prekės nebuvo atvyko po 4 savaičių, Mes atsiųsime prekę jums artimiausiu metu dar kartą. Prašome užtikrinti, kad jūsų adresas yra teisingas.

Grąžinimo Politika

Grąžinimo ar keitimo prašymas yra prieinama tik užklausas per 1 savaitę po sklypas gavo & grąžinant prekę, taip pat būklės, kokios gavo.

Prašome susisiekti su mumis, mes suteiksime grįžta adresą. Jei turite ne su mumis susisiekė, tiesiogiai elementai bus išsiųstas atgal ,elementai bus atmesta be sekimo numerį ir grąžintas siuntėjui. Pirkėjas atsako už papildomą siuntimo išlaidas daiktų, kurie grąžinami atsisakė arba nepristatyti. Jūsų vardas, aukciono numerį ir grąžinimo priežastį turėtų būti įtraukta į laišką. daiktai grąžinti, turi būti pagrindinis pakavimo medžiagų.

Prašome repack elementą atsargiai. Straipsniai grįžo bus išbandyti ir naują pakeitimas bus išsiųsti pirkėjui iš karto, kai rado defektų. Tuo atveju, jei tinkamas pakaitalas nėra, tada grąžinamoji išmoka bus išduota. Laivybos, krovos ir draudimo mokesčiai nėra grąžinami.

Tai gali užtrukti iki 7 darbo dienų procesą grįžę po to, kai gausime jūsų produktą.

Jei prekės yra nustatyta ne sugedęs, prekės bus išsiųstas atgal į pirkėjo. Pirkėjas yra atsakingas už Visos Grąžinimo Siuntimo ir pristatymo Mokesčiai.

Atsiliepimai

Gerbiami pirkėjo,mes vertiname jūsų verslą.Jei esate patenkinti mūsų paslaugomis.Prašome palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su"Perfect 5-ir prašom gydyti sandorio gana.

Klientas yra Dievas. Prieš išvykdami bet 1,2 reitingus, neutralus/negativefeedback ir atidaryti bet kokį ginčą dėl DHgate arba paypal.susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą.Mes norėtume išspręsti bet kokią problemą.

Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 3cm (3.94in x 3.94in x 1.18in)
Įrenginio Tipas gabalas
Modelio Numeris 10,1" Samsung " Galaxy Pastaba N8000 / N8010
Klaviatūra Standard Tablet Klaviatūra
Ašies Kūno Prekės Bluetooth Klaviatūra
Kalbos Lietuvių
Veikimo Stilius Capacitive
Prašymas "Samsung Galaxy Note 10.1 N8000 / N8010
Savybės Nuimamas stovas Tablet Atveju
Prekės Pavadinimas DEHAI
Versija "Bluetooth" 3.0 sąsajos standarto
Funkcija Atsparus smūgiams,Lašas atsparumo,Anti-Dulkių
Klaviatūros Išdėstymas Anglų (rusų kalba lipdukai Dovanų)
Pakuotė Taip
Stilius Anglų, Hebrajų, Ispanų, Italų Versija
Riešo Parama No
spalva Juoda balta raudona rožinė
Tipas Belaidžio "Bluetooth" Ryšio
Medžiaga PU Odos ABS Klaviatūra
Pavadinimas Planšetinio Kompiuterio Atveju, Įdiegta Belaidė "Bluetooth" Klaviatūra
Pilno Dydžio klaviatūra Taip

Parašyti atsiliepimą

"Bluetooth" Belaidė Klaviatūra PU Odos Padengti Tablet Case For Samsung Galaxy Note 10.1" N8000 / N8010 anglų kalba rusų Kalba

Fasion Nuimamas Bluetooth Belaidė Klaviatūra Padengti Atveju 10,1 Samsung Galaxy Pastaba N8000 / N8010 nemokamas pristatymas Integruota belaidžio Bluetooth 3.0 klaviatūros, Specialiai sukurta Samsung GALAXY Note 10.1 N8000 N8010 Pažangi co nnection, su bevielio veikimo atstumas iki 10m. Built-in gali įkrauti ličio baterija trunka maždaug 80 valandų per mokestis. Remti energijos-savi

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai