Siuvimo Mašinų Dalys, SIRUBA 747 naftos langą

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€0.22

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Gamybos franšizės : Visos importas vidaus lenkta adata , pėdelės , adatų laikiklis, dantys, adatų plokštelės , todėl , Nustatyta taisyklė , Rievėtą filtrą ir atsarginės dalys.

Pegasus, Sidabro Rodyklė , Ren , Star Ling , Japonija FD62, visą keturių pin šešių dalis gamybos ir paskirstymo .

Mes galime tiekti dauguma siuvimo mašinų atsarginės dalys ir vitrina yra tik maža dalis.Jei jums reikia daugiau,prašome mums pranešti kodavimo patvirtinti kainą. Ar yra kas nors, kad jums reikia padaryti, Kinijoje, taip pat galite palikti pranešimus mums, ir mes dės visas pastangas, kad padėtų jums. G. Chen Fuchao sukurtas pirmasis šlifavimo diržas fobric mašina Kinijoje, 1983. Per 12 metų kaupti ir plėtros, prekės ženklas atsirado 1995. Per nuolatinių naujovių ir augimo metų, daug įvairaus serijos produktai ėmėsi formuoti,sudarant sąlygas plėtoti siuvimo dalys sektoriuje. Mūsų bendrovė nukreipė visiškai nauja vaizdo sistema, puikus kokybės ir paslaugų 2011 m., padidinti prekės ženklo pastangų ir verslo kultūra.

pradėti

pabaiga

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.08kg (0.18lb.)
Pakuotės Dydis 5cm x 5cm x 3cm (1.97in x 1.97in x 1.18in)
Automatinė Sąranka Butas-Lova
Pašarų Mechanizmas Ėjimo Koja
Prekės Pavadinimas fu chao
Dygsnio Formavimas Užrakto Dygsnio
Tipas Pramoninės Siuvimo Mašinos
Sąlyga NAUJAS
Modelio Numeris siuvimo dalys

Parašyti atsiliepimą

Siuvimo Mašinų Dalys, SIRUBA 747 naftos langą

Siuvimo Mašinų Dalys, SIRUBA 747 naftos langą

Gamybos franšizės : Visos importas vidaus lenkta adata , pėdelės , adatų laikiklis, dantys, adatų plokštelės , todėl , Nustatyta taisyklė , Rievėtą filtrą ir atsarginės dalys. Pegasus, Sidabro Rodyklė , Ren , Star Ling , Japonija FD62, visą keturių pin šešių dalis gamybos ir paskirstymo . Mes galime tiekti dauguma siuvimo mašinų atsarginės dalys ir vitrina yra tik maža dalis.Jei jums reikia

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai