10 Žievelės ir Klijuoti Backsplash Plytelių Siena Lipdukas Vinilo, Sienų danga, 12" X 12" Lipdukas Sienos Popieriaus namų dekoro

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€35.32

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Visi stiliaus keramikos/akmens/stiklo plytelės pusė mažmeninės kainos Lengvai tai padaryti patys, nulupkite ir klijuoti montavimas Ateiti į langelį 10 plokštes, dangtelis 9 kvadratinių metrų, dydis: 12" X 12" Lanksti ir drėgmei atsparus Backsplashes, virtuvės Sala sienos, vonios kambarys atgal purslų, miegamojo sienos, virtuvės fone, skalbyklos ir kt.

Lengvai DIY žievelės ir klijuoti plytelių sąvoka mozaikos lipdukas smart plytelės yra pagaminti iš lipnios substrato košė su gelio komponentas vadinamas epoksidinės dervos, iškilumo 3d epoksidinės dervos siūlo apsvaiginimo vizualiai poveikį. plytelės yra plonas ir lengvas, kad jie gali būti įdiegta minučių ant švarios ir glotnus paviršius, be jokių bėdų ar specialių įrankių, ir niekada kreko su laiku.Vonios sienos plytelių backsplash, taip pat yra ekonomikos sienų dangos medžiaga, jei jūs gaunate čerpių tos pačios konstrukcijos, tik nulupkite juos ir pakeisti naujo stiliaus. Art3dTM mozaikos lipdukas siūlo veracious kolekcijos susitikti su jumis įvairių skonio.Vonios kambario sienų plytelių backsplash yra lengvas, lengva valdyti, sumažinti ir išlaikyti, jie liks ant jūsų sienos, kaip ilgai, kaip norite juos. Plytelės gali būti lengvai įrengti tiesiai virš esamų kolektorių arba lygaus paviršiaus. Specialiai suprojektuoti virtuvės backsplashes ir vonios kambarys backsplashes, plytelių yra atsparus šilumos stovetops ir drėgmės vonios kambarys (negalima naudoti dušo kabina).

Lengvai Padaryti Patys

1 žingsnis-Jums turėtų kruopščiai švarus ir sausas, jūsų sienos.

Žingsnis 2-Sutampa plytelės ir skiedinio linijų, nuplėškite nugarėlę ir prilimpa šalia vientisą išvaizdą.

3 veiksmas-Paspauskite tvirtai patvirtinę vieta.

Maloniai Priminti

- Plytelės neturi tiesiogiai susisiekti su liepsna, garo arba submerse vandenyje. Nereikia įdiegti plytelės mažiau nei 16 colių atstumu nuo viršaus viryklė.

-Šiurkštūs paviršiai, pvz., porėtos medienos, įspausti keraminės plytelės arba tekstūra tapetai netinka įdiegti.

- Kietėjimo laikotarpiu-2 dienos po to, kai jums įdiegti juos ant sienos (21 dienas šviežiai dažytos sienos).

- Nauja atvyko žievelės ir klijuoti sienų plytelės, gali būti šiek tiek gelio kvapas. Kvapas bus išsklaidyti 2-3 dienas.

- Jei norite pašalinti plytelės, galite naudoti plaukų džiovintuvą sušilti klijų ir traukti švelniai pradedant nuo kampų.Tada naudokite valymo produktų pertekliui pašalinti klijų paliko žievelės ir klijuoti plyteles.

Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 33cm x 33cm x 3cm (12.99in x 12.99in x 1.18in)
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Temos Modelis
Modelio Numeris A17031P10
Klasifikacija Už Sienos
Specifikacija Multi-piece Package
Gamintojas Art3d
Modelis 3D Lipdukas
Stilius Modernus
Scenarijus Sienos
Medžiaga Derva
Prekės Pavadinimas Art3d

Parašyti atsiliepimą

10 Žievelės ir Klijuoti Backsplash Plytelių Siena Lipdukas Vinilo, Sienų danga, 12

10 Žievelės ir Klijuoti Backsplash Plytelių Siena Lipdukas Vinilo, Sienų danga, 12" X 12" Lipdukas Sienos Popieriaus namų dekoro

Visi stiliaus keramikos/akmens/stiklo plytelės pusė mažmeninės kainos Lengvai tai padaryti patys, nulupkite ir klijuoti montavimas Ateiti į langelį 10 plokštes, dangtelis 9 kvadratinių metrų, dydis: 12 X 12 Lanksti ir drėgmei atsparus Backsplashes, virtuvės Sala sienos, vonios kambarys atgal purslų, miegamojo sienos, virtuvės fone, skalbyklos ir kt. Lengvai DIY žievelės ir klijuoti plytelių sąvoka mozaikos

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai