EMS Belaidžio Elektros Massager Elektroterapijos Nugaros Skausmo ABS Tinka Raumenų Stimuliatorius Pilvo Raumenų Treniruoklis

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€10.23

€44.08

-76 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Neapima baterijos!!!

Produkto Standartus:

Įtampa: 1.5 V 2*AAA

Naudojant Režimą: 6 Režimai

Dažnis: 1--100HZ

Darbo Laikas: 12 Min(per diegimo metu)

Galia: didžiausias 9.8 mA

Dydis: 21*10*2.3 cm

Svoris: apie 58g

Produkto Savybės:

1.Žemo dažnio yra speciali elektros energijos su reguliaraus ritmo arba sustabdyti. Pagal tinkamą energijos ir greičio dėl kūno žemo dažnio, kuris rhyrhm ir tarsi postūmis ant kūno. Švelnumo žemo dažnio yra ta pati kaip masažo poveikį, pvz., spaudimo, kraštutiniu atveju ir percuss žmogaus ranka.

2.Pasirinkimas 6 režimai su paprasta operacija.

3.Taibus akt off power automatiškai po 12 minučių sustoti, kai užmiršote išjungti.

Proceso Valdymas:

1.Imti įrangos atveju.

2.Vieta gelio pagalvėlės norimas kūno vietas.

3.Prašome pastumkite jungiklį power on.

4.Pasirinkimo režimą.

5.Koregavimas dėl išėjimo lygis.

6.Darbo laikas 12 minučių per vienas.

7.Stumti jungiklis "OFF/DEC" mygtuką, kol tegul lempa išjungta. kai jis neveikia per darbo laiką.

Kaip naudoti veiksmingas:

1.Žemo dažnio tinka 12 minučių vieną kartą, ir 2-3 kartus per dieną, jei naudojami ilgą laiką, ar manote, sunkiau su impulsą, tada jūs jausitės pavargę tuo metu.

2.Tai gali aviod 30 minučių po vakarienės, ir už ar po dušo ar šiltas plovimas.

Rūpintis po to, naudojant:

1.Prašome išlaidos off power po panaudojimo.

2.Prašom lipnų gelio pagalvėlės iš mašinos.

3.Pridėkite lipnų gelio juostelę pad " laikiklį.(Siekiant išvengti lipnus padelis-džiovinimo, kuris mush įklijuokite jį pad laikiklio)

4.Purvinas tašką ir t.t byloje turėtų būti valomos drėgna šluoste, pagal neutralią valymo medžiagos ir sunaikino jį džiovinimo medžiaga dar kartą.

5.Ne reikia saulės, karšto oro temperatūros bei drėgmės, drėgnas ir dulkių vieta, arčiau ugnies, ar šokiruojančio vietą, ir kt.

6.Laikykite jį vaikams, kurie negali liesti.

7.Neliesk džiovinimo akumuliatoriaus gnybtų šlapiomis rankomis.

8.Jei nėra ją naudoti ilgą laiką.(daugiau kaip 1 mėnesį) Prašom baterija iš mašinos ir laikyti jį ne kita vieta.

Laivybos ir tvarkymo: Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. Visi daiktai bus vežamos iš Kinijos Paštu Registruotu Oro Paštu arba Salve.lt Standartinis Pristatymas .Oficiali rekomendacija,Saugi ir patikima! Ji paprastai trunka 20-40days atvykti, Dėl pašto paslaugų yra skirtingi, kiekviena šalis turi įvairių apribojimų.(jei esate Italijoje,Ispanijoje,Vidurio Rytuose ir Pietų Amerikoje,ji bus užtrukti daugiau nei 30-40days ar net daugiau.Jei esate Rusija, mes per rusijos specialiųjų linija, logistika, pristatymas, ). Jei jums nėra gavę siuntą, per 40 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjų atsakomybę Prieš pasirašant paketas, prašome įsitikinti, kad produktas nebūtų pažeisti transportuojant ir ar produktas yra ji. Jei ne, prašome atsisako jį pasirašyti. Bus laikoma gavimo tinkamą produktą, kaip ilgai, kaip jūs pasirašė sklypas. Grąžinimo politika: Mes darome viską, kad tarnauti mūsų, kiekvieno, kliento, geriausias, kad mes galime.jūs turite 7 dienas, jį grąžinti nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Prašome susisiekti su mumis per 7 dienas. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, savo priežastį grįžti. Mes grąžinsime jums gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, Po tiek pirkėjas ir pardavėjas atšaukti operaciją iš Alipress. Jūs taip pat galite pasirinkti, kad pakeisti.Grįžti laivyba turi būti apmoka Pirkėjas. Atsiliepimai: Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbu mums, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums, ačiū jums labai! Jei jūs turite kai kurių problemų su spalva, dydis, kokybės ar kitų problemų, prašome susisiekti su mumis laisvai prieš, jūs suteikiate mums neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį. Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ, kaip tik Alip ress leidžia mums palikti atsiliepimus. Mes labai norėtume suteikti jums patenkinti sprendimas. Jei jums patinka mūsų prekės, nuoširdžiai tikėtis penkių žvaigždučių atsiliepimų. Mes taip dirbti sunkiau, kad suteikti jums patenkinti tarnyba.

Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 18cm (11.81in x 7.87in x 7.09in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Modelio Numeris thy002
Prekės Pavadinimas TengHy
Prašymas Įstaiga
Elemento Tipas Masažas & Poilsiui
Galia
Medžiaga ABS
Funkcija
Dydis Medium

Parašyti atsiliepimą

EMS Belaidžio Elektros Massager Elektroterapijos Nugaros Skausmo ABS Tinka Raumenų Stimuliatorius Pilvo Raumenų Treniruoklis

EMS Belaidžio Elektros Massager Elektroterapijos Nugaros Skausmo ABS Tinka Raumenų Stimuliatorius Pilvo Raumenų Treniruoklis

Neapima baterijos!!! Produkto Standartus: Įtampa: 1.5 V 2*AAA Naudojant Režimą: 6 Režimai Dažnis: 1--100HZ Darbo Laikas: 12 Min(per diegimo metu) Galia: didžiausias 9.8 mA Dydis: 21*10*2.3 cm Svoris: apie 58g Produkto Savybės: 1.Žemo dažnio yra speciali elektros energijos su reguliaraus ritmo arba sustabdyti. Pagal tinkamą energijos ir greičio

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai